- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.081
kızlar meraba....
yeni geldim,değerim 157 den 364e çıkmış,galiba oldu bu iş:teytey:
ama doktoru göremedim,doğuma gitmiş ,asistanı çarşamba yine gel dedi...
kızlar meraba....
yeni geldim,değerim 157 den 364e çıkmış,galiba oldu bu iş:teytey:
ama doktoru göremedim,doğuma gitmiş ,asistanı çarşamba yine gel dedi...
herkes gene nereye gitti hadi tamam gidip gidip güzel haberlerle gelin
emenne canım,
sakın doktora gitmeden iğne kullanma. eğer kist falan varsa iğnede olursan iyice büyür zor durumda kalma arkadaşım. önce bir muayene ol. eski tahlillerini götürürsen sorun olmaz herhalde. ve muhaakkak bir tüp bebek merkezinde yada hastanede yaptır aşılamanı canım.
kızlar dualara başlayacakmısınız yinee
ececiğim,
göbekten iğne çok kolay, ucu acayip ince olduğu için battığını bile anlamıyorsun.göbeğin altından veya üstünden 2 parmak ölçüp o kısma vuruyorsun iğneyi. zaten doktor yada hemşire gösterir sana. peki daha önceki denemelerde nasıl yapmıştın sen
canım ben iğneleri kendim yapıyorum sen yanlış anladın..bir kez cesaret edemedimde hastanede yaptırmıştım..ilk iğne yaptığım zaman bende artık kendim yapıyorum..
ececiğim,
göbekten iğne çok kolay, ucu acayip ince olduğu için battığını bile anlamıyorsun.göbeğin altından veya üstünden 2 parmak ölçüp o kısma vuruyorsun iğneyi. zaten doktor yada hemşire gösterir sana. peki daha önceki denemelerde nasıl yapmıştın sen
canım ben iğneleri kendim yapıyorum sen yanlış anladın..bir kez cesaret edemedimde hastanede yaptırmıştım..ilk iğne yaptığım zaman bende artık kendim yapıyorum..
canım,
sen sordun zannettim göbekten iğneyi sana yazdım bende. kusura bakma ne olur.o kadar yoğunumki karıştırdım yine))))))
benim adet tarihim iyice karıştı ece. geçen ay 7.sinde olmuştum. bu ay üzerine +2 ekleyip yazdım. garanti olsun diye :))))))) sonra hemen heycanlanıyorum acaba hamilemiyim diye. :CüvCüv:
Kızlar bugÜn dra gİttİm reglİmn 16cı gÜnÜ ama halen yumurtalar gelİŞmedİ bu kez ya....anlamadım valla.10 gÜn 75 3 gÜndÜrde 112.5 gonalf vurunuyorum banamısın demedİ.anlıcaĞınız 2cİ aŞılamam bİraz daha Çok yoracak benİ.sİzde de bÖyle oldumu.fazla dİrenÇ gÖsterİyormuŞ yumurtalar...normalde daha kısa zamnada uyarılmaları gerekmİyor muydu?
kartopu göbekten iğne vurmak zormu tüp bebeğe başlarsam beceribilirmiyim acaba
ecrin de söylemiş duaya başlayacakmıyız diye.
ne dersiniz bu cuma başlayalım tekrar tefriciye ye . kendi içimizde hemen başlayalım.
Kızlar bugÜn dra gİttİm reglİmn 16cı gÜnÜ ama halen yumurtalar gelİŞmedİ bu kez ya....anlamadım valla.10 gÜn 75 3 gÜndÜrde 112.5 gonalf vurunuyorum banamısın demedİ.anlıcaĞınız 2cİ aŞılamam bİraz daha Çok yoracak benİ.sİzde de bÖyle oldumu.fazla dİrenÇ gÖsterİyormuŞ yumurtalar...normalde daha kısa zamnada uyarılmaları gerekmİyor muydu?
dualara başlayalım inşallah...kartopu adet tarihimiz aynı
canım,
sen sordun zannettim göbekten iğneyi sana yazdım bende. kusura bakma ne olur.o kadar yoğunumki karıştırdım yine))))))
benim adet tarihim iyice karıştı ece. geçen ay 7.sinde olmuştum. bu ay üzerine +2 ekleyip yazdım. garanti olsun diye :))))))) sonra hemen heycanlanıyorum acaba hamilemiyim diye. :CüvCüv:
9 mayıs anneler günü istermiisn bize güzel bir sürpriz olsun..8 sinde adet olmazsam 9unda test ver dedi doktor..
9 mayıs anneler günü istermiisn bize güzel bir sürpriz olsun..8 sinde adet olmazsam 9unda test ver dedi doktor..
evet annecik. hediye olarak babam sana beni aldı diyecek :)))))))
amin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?