Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar meraba....
yeni geldim,değerim 157 den 364e çıkmış,galiba oldu bu iş:teytey:
ama doktoru göremedim,doğuma gitmiş ,asistanı çarşamba yine gel dedi...

canım senin adına çok sevindim Allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza.ama dualarını esirgeme bizlerden .

kızlar meraba....
yeni geldim,değerim 157 den 364e çıkmış,galiba oldu bu iş:teytey:
ama doktoru göremedim,doğuma gitmiş ,asistanı çarşamba yine gel dedi...

senin doktor fazla garanticiymiş. bak ben sana demedimmi biyokimyasalda o kadar yüksek değer hiç duymadım diye. Allah şimdi de keseleri görmek nasip etsin inşallah.

yanlız bir şey dikkatimi çekti iki seferdir keseler diyerek çoğul kullanıyorum ikizmi geliyor yoksa estamp. tabiki önce hayırlısı arkadaşım. bizlere de dua et olurmu canım.

anneler günü hediyeni şimdiden aldın. inşallah bir an önce sağlıkla kucağınada alırsın canım

herkes gene nereye gitti hadi tamam gidip gidip güzel haberlerle gelin

emenne canım,

sakın doktora gitmeden iğne kullanma. eğer kist falan varsa iğnede olursan iyice büyür zor durumda kalma arkadaşım. önce bir muayene ol. eski tahlillerini götürürsen sorun olmaz herhalde. ve muhaakkak bir tüp bebek merkezinde yada hastanede yaptır aşılamanı canım.

ececiğim,

göbekten iğne çok kolay, ucu acayip ince olduğu için battığını bile anlamıyorsun.göbeğin altından veya üstünden 2 parmak ölçüp o kısma vuruyorsun iğneyi. zaten doktor yada hemşire gösterir sana. peki daha önceki denemelerde nasıl yapmıştın sen?

tamam canım önerileriniz için sağolun ama inan bazen öyle deli şeyler düşünüyorum ki aklıma binbir türlü şey geliyor doktora gitmek de fobi oldu bende Allahtan hayırlısı ama randevu aldım yarın giccem

bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu......................................................09/05
egeli
emenne.....................................................24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül...........................................................11/05
ece............................................... ..........09/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

Kızlar bugÜn dra gıttım reglımn 16cı gÜnÜ ama halen yumurtalar gelıŞmedı bu kez ya....anlamadım valla.10 gÜn 75 3 gÜndÜrde 112.5 gonalf vurunuyorum banamısın demedı.anlıcaĞınız 2cı aŞılamam bıraz daha Çok yoracak benı.sızde de bÖyle oldumu.fazla dırenÇ gÖsterıyormuŞ yumurtalar...normalde daha kısa zamnada uyarılmaları gerekmıyor muydu?

doktorun ne diyor peki.
13 gün banada çok uzun geldi. ben 6gün vuruldum.9.gün aşılama oldum arkadaşım. ama sonuç negatif o başka )))))))

hayırlısı senin içinde

kartopu göbekten iğne vurmak zormu tüp bebeğe başlarsam beceribilirmiyim acaba

hayatım soruyu sen sordun ben eceye cevap verdim. kafam öyle doluki işle ece sordu zannettim. sen aşılam yaparken iğne olmadınmı peki

KARTOPU344 kullanıcısından alıntı
ececiğim,

göbekten iğne çok kolay, ucu acayip ince olduğu için battığını bile anlamıyorsun.göbeğin altından veya üstünden 2 parmak ölçüp o kısma vuruyorsun iğneyi. zaten doktor yada hemşire gösterir sana. peki daha önceki denemelerde nasıl yapmıştın sen

canım ben iğneleri kendim yapıyorum sen yanlış anladın..bir kez cesaret edemedimde hastanede yaptırmıştım..ilk iğne yaptığım zaman bende artık kendim yapıyorum..
:roflol:

ece biz bu işe beraber başladık, bu gidişle aynı anda hamile kalacağız galiba?

göbişleri tokuştururuz artık. hadi hayırlısı

ecrin de söylemiş duaya başlayacakmıyız diye.

ne dersiniz bu cuma başlayalım tekrar tefriciye ye . kendi içimizde hemen başlayalım.

evet arkadaşlar başlıyalım .bölüselım kım ne kadar okuyacak.cumamı başlanıyor tefriciye ye.

inş.güzel sonuclar alırsın canımmm

dualara başlayalım inşallah...kartopu adet tarihimiz aynı

evet başlıyyalımmm

yaa kızlar bişey sormak istiyorum benım eşim varıkosel amelıyatı olcakk.biraz araştırdımda doc.dr.teoman cem kadıoğlunu çok iyi diyorlar ve bircok kişi bu doktorun sayesınde iyi sonuclar almıss ve biraz paha .içinizde bu doktoru duyan oldumu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…