Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya nasıl idrar testinde silik çıkıp kanda negatif çıkar anlamadım kafam karıştı idrarda silik de olsa kanda çıkması lazım

valla bilmiyorum arkadaşım ya resmen kafayı yicemm teste bakan bariz cizgiyi görüyoo .... kardeşim baktı gördü eşim baktı gördüü........... ben gördümm (((( görmez olaydımm ( uyduruk bi plastik beni nasılda hecanlandırdı .. arızalımıydı ne anlamadım ............

canım o doktoru bilmem ama ben medikal park hastanesi hakkında ii şeyler duymadım hatta hamileliğimde oraya gidiyordum 2 li testim ii çıkınca 3 lü teste gerek yok dedi amniyosentez yapmadı üstelik biz istediğimiz halde tabi sonuç hüsran oldu. medikal park hastanesi hakkında pek ii şeyler düşünmüyorum ama dediğim gibi o doktoru tanımıyorum

sen bi idrar testi daha yapsana ben kk da okumuştum bi kaç kişide kanda çıkmayıp idrarda çıkabiliyomuş sebebini şimdi hatırlamıyorum sen üşenme bir idrar testi daha yap bizede haber ver ama

gülünde dediği gibi idrarda silikte olsa 2. çizgi belli ise %99 hamilelik gerçekleşmiş demek oluyor. kanda nasıl negatif çıktı anlamadım ben. hayırlısı arkadaşım bekle bakalım biraz daha.

bugün bide 32. günüm ve tam 15. gün yumurtam çatladı diye tahmin ediyorum.. yani bebek olsaydı 2 haftalık filan olurdu belli olurdu kanda ... telefon açtı yok demişler eşime....

arkadaşımın kardeşininde çocuğu olmuyordu. hiç bir sorun yok dedi doktor. 2 sene uğraştılar kocası doktor olduğu halde . sonra parise gezmeye gittiler biraz dinlenelim diye. kızcağız orada hamile kaldı geldi. kısmet nerede yakalar belli olmuyor kızlar.

http://www.kadioglu.org/

bu site ona ait bir bak istersen

sagol canım bakıcammm

inş.adet olmazsın bebiş gelir canım dularım senınleee

inş.aşılaman tutar canımmm.

ben latif küpelioğlunu duydum canım yine bu siteden bi arkadaş ona gitmiş tüp bebk için ve çok memnun bu doktordan bi kaç kişiden daha duydum ben bu doktoru bi gidin istersenizz.

hamile kalırsam ALlah kısmet ederse ben şu bebekli tişörtlerden alıp eşimi öyle eve gelişinde karşılamak istiyorum :)))))

süper düşünüyorsun canım mm harıka bi fikir aklımda olsunbelki bende öyle yaparım allah nasip kısmet edersee

haklısın canım herşey nasip kısmettt

sen bi idrar testi daha yapsana ben kk da okumuştum bi kaç kişide kanda çıkmayıp idrarda çıkabiliyomuş sebebini şimdi hatırlamıyorum sen üşenme bir idrar testi daha yap bizede haber ver ama

hiç sanmıyorum ki artık bütün ümitlerim tükendii sanki bu ay son enerjimdi gibi geliyo
4 yıldır olmuyo...... vazgeçiym olmazsa olmasın dicem ama dolabımda iğnelerim var hastalanırsam sırf onları ziyan etmemek için 1 kez daha aşılama denicemm ve sanırım bu konuyu uzunca bi süre kapatıcamm....

Allah büyüktürr .....................

üzme arkadaşım kendini hakkında hayırlısı olsun..

Ne olur inat etmede gidip bir idrar testi al 2 dakikada yaparsın hadi. Kesinliklede küsüp bu konuyu kapatacam deme Allah büyük ama durduk yerede gelmiyor bir kezde tüp bebek denersin ne oolur umudlarını tüketme

Ne olur inat etmede gidip bir idrar testi al 2 dakikada yaparsın hadi. Kesinliklede küsüp bu konuyu kapatacam deme Allah büyük ama durduk yerede gelmiyor bir kezde tüp bebek denersin ne oolur umudlarını tüketme

valla gül sırf senin için gidip alıcamm biliyorum yokk ama alıcamm......

amin canım

okadar garip bi
duyguymuşki bi anda bütün bedenim pestil gibi oldu ağlamıyorum, gülmüyorum ruh gibi evin içinde dolanıp duruyorumm ......

anca akşama hazmederim.........

tatlıcık kullandığımız ilaçlar beta hcg hormonunu yükseltiyor...gebelikten söz edebilmek için bu değerin 10 un üstünde olması lazım...eczaneden aldığımız gebelik kitleri çok hassas 10 un altındaki değerleride gebelik olarak algılıyor..kan testi verdiysen sonuç doğrudur..bende yaşadım aynısını ondan biliyorum...bekle bir kaç gün eğer adet olmazsan o zaman bir daha test yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…