- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.121
canım ya nasıl idrar testinde silik çıkıp kanda negatif çıkar anlamadım kafam karıştı idrarda silik de olsa kanda çıkması lazım
kızlar medical parkta tüp bebek ile ilgili Latif Küpelioğlu diye bir doktor varmış. tv ye falanda çıkıyormuş.geçenlerde bir arkadaşım doğum yapmıştı demiştimya. arkadaşım doktor.bu latif küpelioğlu onun arkadaşıymış doğumuda o yaptırmış. istersen tüp bebek için ona gidelim diyor. evde olan arkadaşlar daha iyi bilir sık sık tv ye çıkıyormuş. fikri olan varmı doktor hakkında.
bahçeciğe valla eşim prag için tatil parası para biriktiriyor ben onu tüpde kullancam hayırlısı :)) kartopucum sen yumurta takibi falan yaptırıyomusun doktor kontrolünde yoksa sadece akapunkturmu
gül bence sen prağa git canım. tatilde de hamile kalırsın, hem prağı görmüş olursun hemde bebek sahibi.
valla bilmiyorum arkadaşım ya resmen kafayı yicemm teste bakan bariz cizgiyi görüyoo .... kardeşim baktı gördü eşim baktı gördüü........... ben gördümm(((( görmez olaydımm ( uyduruk bi plastik beni nasılda hecanlandırdı .. arızalımıydı ne anlamadım ............
gülünde dediği gibi idrarda silikte olsa 2. çizgi belli ise %99 hamilelik gerçekleşmiş demek oluyor. kanda nasıl negatif çıktı anlamadım ben. hayırlısı arkadaşım bekle bakalım biraz daha.
gül bence sen prağa git canım. tatilde de hamile kalırsın, hem prağı görmüş olursun hemde bebek sahibi.
canım valla hayırlısı artık ama beklemek her ay adet olmak insanın psikolojisini bozuyor tatildense önce bir tüp bebek denemek istiyorum ben 37 eşim 45 yaşında psikolojik iyim desemde bazen görüyorum pek de ii değilim. hayırlısı diyelim bitanem
offf offfff
idrar testi yaptım silik ama pozitif çıktıı çok sevindim
kan testi yaptım eşim aldı sonucu malesef negatf çıkmışşş(((((((((((((((((
adetimin 32. günü.................................
bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............
kızlar nasılsınız buay bende 2 ve son aşılamamı olucam Allah nasip ederse yarın doktora gideceğim adetimin yarın 4 günü muhtemelen 7 sinde veya 8 aşılama olurum inşallah busefer tutar eğer tutmazsa tüp bebeğe geçiceğiz ama inşallah gerek kalmaz duamıza cuma günü tekrar başlıyalım 2 hamiş daha çıkar belki iyi geliyo bu dua bizlere inşallah mayısdada güzel haberler alırız.
kızlar medical parkta tüp bebek ile ilgili Latif Küpelioğlu diye bir doktor varmış. tv ye falanda çıkıyormuş.geçenlerde bir arkadaşım doğum yapmıştı demiştimya. arkadaşım doktor.bu latif küpelioğlu onun arkadaşıymış doğumuda o yaptırmış. istersen tüp bebek için ona gidelim diyor. evde olan arkadaşlar daha iyi bilir sık sık tv ye çıkıyormuş. fikri olan varmı doktor hakkında.
hamile kalırsam ALlah kısmet ederse ben şu bebekli tişörtlerden alıp eşimi öyle eve gelişinde karşılamak istiyorum :)))))
arkadaşımın kardeşininde çocuğu olmuyordu. hiç bir sorun yok dedi doktor. 2 sene uğraştılar kocası doktor olduğu halde . sonra parise gezmeye gittiler biraz dinlenelim diye. kızcağız orada hamile kaldı geldi. kısmet nerede yakalar belli olmuyor kızlar.
canım valla hayırlısı artık ama beklemek her ay adet olmak insanın psikolojisini bozuyor tatildense önce bir tüp bebek denemek istiyorum ben 37 eşim 45 yaşında psikolojik iyim desemde bazen görüyorum pek de ii değilim. hayırlısı diyelim bitanem
bahçeçi uzak gelirse umut tüp bebeğede gidebilirsin canım. sahipleri aynı. zaten bahçeci alman hastanesinden ayrıldığı için bir süre transfer işlemlerini umut tüp bebekte yapıyormuş. oradaki ulun bey için çok iyi şeyler duymuştum ben. arkadaşım Alman hastanesinde iken tüp bebeğini ona yaptırmıştı. oda 41 yaşında anne oldu canım tabiki sadece bir öneri
sen bi idrar testi daha yapsana ben kk da okumuştum bi kaç kişide kanda çıkmayıp idrarda çıkabiliyomuş sebebini şimdi hatırlamıyorum sen üşenme bir idrar testi daha yap bizede haber ver ama
bahçeçi uzak gelirse umut tüp bebeğede gidebilirsin canım. sahipleri aynı. zaten bahçeci alman hastanesinden ayrıldığı için bir süre transfer işlemlerini umut tüp bebekte yapıyormuş. oradaki ulun bey için çok iyi şeyler duymuştum ben. arkadaşım Alman hastanesinde iken tüp bebeğini ona yaptırmıştı. oda 41 yaşında anne oldu canım tabiki sadece bir öneri
Canım önerilere açığım bazen kafam duruyor yada bi yere takılı kalıyor sağol bitanem fikir verdiğin için ii ki varsınız a.s.
offf offfff
bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............
hiç sanmıyorum ki artık bütün ümitlerim tükendii sanki bu ay son enerjimdi gibi geliyo
4 yıldır olmuyo...... vazgeçiym olmazsa olmasın dicem ama dolabımda iğnelerim var hastalanırsam sırf onları ziyan etmemek için 1 kez daha aşılama denicemm ve sanırım bu konuyu uzunca bi süre kapatıcamm....
Allah büyüktürr .....................
offf offfff
bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............[/QUOcanım inşallah adet olmazsında hamilesindir kanda çıkmayıpda idrarda çıkıp hamile olanlar var kanın suluysa negatif çıkıyomuş .ya istersen bikere daha idrar testi yap inşallh hamilesindir..
üzme arkadaşım kendini hakkında hayırlısı olsun..
Ne olur inat etmede gidip bir idrar testi al 2 dakikada yaparsın hadi. Kesinliklede küsüp bu konuyu kapatacam deme Allah büyük ama durduk yerede gelmiyor bir kezde tüp bebek denersin ne oolur umudlarını tüketme
valla gül sırf senin için gidip alıcamm biliyorum yokk ama alıcamm......
amin canım
okadar garip bi
duyguymuşki bi anda bütün bedenim pestil gibi oldu ağlamıyorum, gülmüyorum ruh gibi evin içinde dolanıp duruyorumm ......
anca akşama hazmederim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?