- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.101
yaa kızlar bişey sormak istiyorum benım eşim varıkosel amelıyatı olcakk.biraz araştırdımda doc.dr.teoman cem kadıoğlunu çok iyi diyorlar ve bircok kişi bu doktorun sayesınde iyi sonuclar almıss ve biraz paha .içinizde bu doktoru duyan oldumu arkadaşlar
ben tanımıyorum canım. ama buradan bir araştır istersen
doktorun ne diyor peki.
13 gün banada çok uzun geldi. Ben 6gün vuruldum.9.gün aşılama oldum arkadaşım. Ama sonuç negatif o başka)))))))
hayırlısı senin içinde
canım valla diyoki direnç gösteriyolar bu normal bir durum süreç sabır istiyor böyle tedavisi 35 gün devam eden hastalarım oldu yavaş ve dikkatli gitcez diyor.çok sayıda kontrolsüz büyüme olmasın diyo.diyoda diyooooooo....
kayse,
o zaman biraz daha sabredeceğiz canım. Napalım bu bebişler fazla nazlı çıktı. çok kıymetli olacaklar bizim için doğunca:))))
hayatım soruyu sen sordun ben eceye cevap verdim. kafam öyle doluki işle ece sordu zannettim. sen aşılam yaparken iğne olmadınmı peki
yok canım ben serophene mi neydi 5 gün o haptan aldım günde 1 tane belki bi dahaki ay tüp bebeğe başlarım ben hayırlısıyla en kötü ihtimallede haziranda
9 mayıs anneler günü istermiisn bize güzel bir sürpriz olsun..8 sinde adet olmazsam 9unda test ver dedi doktor..
inşallah adet olmazsın canım güzel haberini alırız hayırlısıyla
offf offfff
idrar testi yaptım silik ama pozitif çıktıı çok sevindim
kan testi yaptım eşim aldı sonucu malesef negatf çıkmışşş(((((((((((((((((
adetimin 32. günü.................................
bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............
hayatım soruyu sen sordun ben eceye cevap verdim. kafam öyle doluki işle ece sordu zannettim. sen aşılam yaparken iğne olmadınmı peki
yok canım ben serophene mi neydi 5 gün o haptan aldım günde 1 tane belki bi dahaki ay tüp bebeğe başlarım ben hayırlısıyla en kötü ihtimallede haziranda
hayırlısı arkadaşım, iğnelerde korkulacak birşey yok. çok kolay vuruluyor. bu arada yaptırırsan nereyi düşünüyorsun tüp bebek için
offf offfff
idrar testi yaptım silik ama pozitif çıktıı çok sevindim
kan testi yaptım eşim aldı sonucu malesef negatf çıkmışşş(((((((((((((((((
adetimin 32. günü.................................
bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............
kızlar nasılsınız buay bende 2 ve son aşılamamı olucam Allah nasip ederse yarın doktora gideceğim adetimin yarın 4 günü muhtemelen 7 sinde veya 8 aşılama olurum inşallah busefer tutar eğer tutmazsa tüp bebeğe geçiceğiz ama inşallah gerek kalmaz duamıza cuma günü tekrar başlıyalım 2 hamiş daha çıkar belki iyi geliyo bu dua bizlere inşallah mayısdada güzel haberler alırız.
hayırlısı arkadaşım, iğnelerde korkulacak birşey yok. çok kolay vuruluyor. bu arada yaptırırsan nereyi düşünüyorsun tüp bebek için
bahçeciğe valla eşim prag için tatil parası para biriktiriyor ben onu tüpde kullancam hayırlısı :)) kartopucum sen yumurta takibi falan yaptırıyomusun doktor kontrolünde yoksa sadece akapunkturmu
bahçeciğe valla eşim prag için tatil parası para biriktiriyor ben onu tüpde kullancam hayırlısı :)) kartopucum sen yumurta takibi falan yaptırıyomusun doktor kontrolünde yoksa sadece akapunkturmu
yok canım hiçbir şey yaptırmadım ben buay. doktora bile gitmedim. mayısta da düşünmüyorum. kendi haline bıraktım anlayacağın. belki bende olmazsa haziranda yeniden başlarım direk tüp bebek ile.
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile gelir bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?