Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben tanımıyorum canım. ama buradan bir araştır istersen

doktorun ne diyor peki.
13 gün banada çok uzun geldi. Ben 6gün vuruldum.9.gün aşılama oldum arkadaşım. Ama sonuç negatif o başka )))))))

hayırlısı senin içinde

canım valla diyoki direnç gösteriyolar bu normal bir durum süreç sabır istiyor böyle tedavisi 35 gün devam eden hastalarım oldu yavaş ve dikkatli gitcez diyor.çok sayıda kontrolsüz büyüme olmasın diyo.diyoda diyooooooo....

kayse,

o zaman biraz daha sabredeceğiz canım. napalım bu bebişler fazla nazlı çıktı. çok kıymetli olacaklar bizim için doğunca:))))

egeli canım karşılaşamadık,

tekrar geçmiş olsun hayatım. inşallah ağrın sızın yoktur. ameliyatın arkasından bebişde gelir biran önce. belki sen akşam girersin ama ben birkaç gün akşam giremeyeceğim.eşim ankarada bende annemlerde kalırım. gündüz girebilirsen görüşürüz. birde akşam ayarlarsanız yine tefriciye okuyalım diyoruz. konuşun bakalım kızlarla ne diyecek

offf offfff

idrar testi yaptım silik ama pozitif çıktıı çok sevindim

kan testi yaptım eşim aldı sonucu malesef negatf çıkmışşş(((((((((((((((((

adetimin 32. günü.................................

bugün olurum dedimm ne hastalandım nede bebek ikiside yokkk...............

canım ya nasıl idrar testinde silik çıkıp kanda negatif çıkar anlamadım kafam karıştı idrarda silik de olsa kanda çıkması lazım

kızlar nasılsınız buay bende 2 ve son aşılamamı olucam Allah nasip ederse yarın doktora gideceğim adetimin yarın 4 günü muhtemelen 7 sinde veya 8 aşılama olurum inşallah busefer tutar eğer tutmazsa tüp bebeğe geçiceğiz ama inşallah gerek kalmaz duamıza cuma günü tekrar başlıyalım 2 hamiş daha çıkar belki iyi geliyo bu dua bizlere inşallah mayısdada güzel haberler alırız.

gülünde dediği gibi idrarda silikte olsa 2. çizgi belli ise %99 hamilelik gerçekleşmiş demek oluyor. kanda nasıl negatif çıktı anlamadım ben. hayırlısı arkadaşım bekle bakalım biraz daha.

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile gelir bebişin canım

kızlar medical parkta tüp bebek ile ilgili Latif Küpelioğlu diye bir doktor varmış. tv ye falanda çıkıyormuş.geçenlerde bir arkadaşım doğum yapmıştı demiştimya. arkadaşım doktor.bu latif küpelioğlu onun arkadaşıymış doğumuda o yaptırmış. istersen tüp bebek için ona gidelim diyor. evde olan arkadaşlar daha iyi bilir sık sık tv ye çıkıyormuş. fikri olan varmı doktor hakkında.

hamile kalırsam ALlah kısmet ederse ben şu bebekli tişörtlerden alıp eşimi öyle eve gelişinde karşılamak istiyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…