- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.141
hiç sanmıyorum ki artık bütün ümitlerim tükendii sanki bu ay son enerjimdi gibi geliyo
4 yıldır olmuyo...... vazgeçiym olmazsa olmasın dicem ama dolabımda iğnelerim var hastalanırsam sırf onları ziyan etmemek için 1 kez daha aşılama denicemm ve sanırım bu konuyu uzunca bi süre kapatıcamm....
Allah büyüktürr .....................
tatlıcık kullandığımız ilaçlar beta hcg hormonunu yükseltiyor...gebelikten söz edebilmek için bu değerin 10 un üstünde olması lazım...eczaneden aldığımız gebelik kitleri çok hassas 10 un altındaki değerleride gebelik olarak algılıyor..kan testi verdiysen sonuç doğrudur..bende yaşadım aynısını ondan biliyorum...bekle bir kaç gün eğer adet olmazsan o zaman bir daha test yaptır..
ece,
benim bildiğim kadarı ile ilaçlar evet yükseltiyor ama bu kan testine etki ediyor. idrar testinde hafif silik bile çıkması demek hormonun idrara karıştığı demekki buda hamile olduğunu gösteriyor. eğer kanda çıkıp testte çıkmazsa doktorlar dış gebelik olabilir diyorlar .
kartopucum akapunktur nasıl gidiyor
iyi gidiyor arkadaşım. geçen perşembe bayağı uğraştı benle doktor.
bu haftada var. haftada bir gün gidiyorum, relax bir şekilde dolanıyorum sonra.:roflol:
iyi gidiyor arkadaşım. geçen perşembe bayağı uğraştı benle doktor.
bu haftada var. haftada bir gün gidiyorum, relax bir şekilde dolanıyorum sonra.:roflol:
doğrudur arkadaşım ama buna benzer durumu bende yaşadım kan testinde yanılma payı yok denecek kadar az..gebelik kitlerinde bu oran çok yüksek..inşallah hamiledir ama ben üzülmesini istemem 1-2 gün mutlaka beklemeli..
canım haklısın ama o 1-2 gün stres içinde hamilemiyim değilmiyim die bekleyene kadar 5 milyona bir test alıp bu işi aklında noktalasa sence daha ii değilmi valla benim için en zoru beklemek olduğu için hemde 32. gün zaten hayırlısıyla olumlu yada olumsuz öğrenecek
maaleseff yok arkadaşlarr....
bakalımm nezaman hastalanıcamm inşallah kist filan yokturr....
tatlıcık kullandığımız ilaçlar beta hcg hormonunu yükseltiyor...gebelikten söz edebilmek için bu değerin 10 un üstünde olması lazım...eczaneden aldığımız gebelik kitleri çok hassas 10 un altındaki değerleride gebelik olarak algılıyor..kan testi verdiysen sonuç doğrudur..bende yaşadım aynısını ondan biliyorum...bekle bir kaç gün eğer adet olmazsan o zaman bir daha test yaptır..
Üzülme arkadaşım bir dahaki sefere olur inşallah bak birer birer hamile kalıyoruz..hem yaşında genç..kistte yoktur bu ay kafanı dinle rahat rahat ara ver istersen sonra yine dört elle sarıl..allah gönlünün muradını hayırlı kılsın inşallah..
canım senin adına çok sevindim Allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza.ama dualarını esirgeme bizlerden .
senin doktor fazla garanticiymiş. bak ben sana demedimmi biyokimyasalda o kadar yüksek değer hiç duymadım diye. Allah şimdi de keseleri görmek nasip etsin inşallah.
yanlız bir şey dikkatimi çekti iki seferdir keseler diyerek çoğul kullanıyorum ikizmi geliyor yoksa estamp. tabiki önce hayırlısı arkadaşım. bizlere de dua et olurmu canım.
anneler günü hediyeni şimdiden aldın. inşallah bir an önce sağlıkla kucağınada alırsın canım
tamam canım önerileriniz için sağolun ama inan bazen öyle deli şeyler düşünüyorum ki aklıma binbir türlü şey geliyor doktora gitmek de fobi oldu bende Allahtan hayırlısı ama randevu aldım yarın giccem
canım valla diyoki direnç gösteriyolar bu normal bir durum süreç sabır istiyor böyle tedavisi 35 gün devam eden hastalarım oldu yavaş ve dikkatli gitcez diyor.çok sayıda kontrolsüz büyüme olmasın diyo.diyoda diyooooooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?