Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah çok büyük tabiki. ama bizde elimizden geleni yapacağız, sonra tevekkül edeceğiz Yüce Rabbimize.

eğer çok bunaldınsa biraz ara ver benim gibi. ama pes etmek yok. yola devam canım

ece,

benim bildiğim kadarı ile ilaçlar evet yükseltiyor ama bu kan testine etki ediyor. idrar testinde hafif silik bile çıkması demek hormonun idrara karıştığı demekki buda hamile olduğunu gösteriyor. eğer kanda çıkıp testte çıkmazsa doktorlar dış gebelik olabilir diyorlar .

doğrudur arkadaşım ama buna benzer durumu bende yaşadım kan testinde yanılma payı yok denecek kadar az..gebelik kitlerinde bu oran çok yüksek..inşallah hamiledir ama ben üzülmesini istemem 1-2 gün mutlaka beklemeli..

kızlar ben çıkıyorum saat gelmiş valla. bugün anlamadım hiç. muhabbet çok güzeldi.

akşam giremem nete anneme gidiyorum. orada kalacağım bu gece.

sizde şu dua işini konuşabilirseniz akşam gelen arkadaşlarla,cumaya başlayalım yeniden olurmu.

hepinizi öpüyorum arkadaşlar.

sevgiyle kalın.

canım haklısın ama o 1-2 gün stres içinde hamilemiyim değilmiyim die bekleyene kadar 5 milyona bir test alıp bu işi aklında noktalasa sence daha ii değilmi valla benim için en zoru beklemek olduğu için hemde 32. gün zaten hayırlısıyla olumlu yada olumsuz öğrenecek

sende haklsın..ne deyim beklemekde ayrı bir sıkıntı ben olsam bende beklemzdim çünkü aynısını bende yaşadım ve bekleyemedim..

maaleseff yok arkadaşlarr....

bakalımm nezaman hastalanıcamm inşallah kist filan yokturr....

Üzülme arkadaşım bir dahaki sefere olur inşallah bak birer birer hamile kalıyoruz..hem yaşında genç..kistte yoktur bu ay kafanı dinle rahat rahat ara ver istersen sonra yine dört elle sarıl..allah gönlünün muradını hayırlı kılsın inşallah..

canım ben bu ay hiç ilaç kullanmadım önceki ay kullanmıştım aşılam yapıldı tutmadı ama yumurtalarım kendiliğinden bu ayda büyüdü ,çatladı okadar emeğime rağmen yine tutmadıı....... bi aşılama şansı daha var bedenimin tuttu tuttu yoksa bi müddet ara vericemm............ eşime sordum değer kaçmış diye 0.116 demişler

aminn canım çok sağoll iyiki varsınızz .............

kızlar kimse yok galiba estamp hamileymiş çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.tatlıcık sende kendini fazla üzme canım hemen pes etmek yok daha çok gençsin sabretmek zor ama sağlıklı olduğumuz için şükretmeliyiz.
tefriciye ye başlarsanız benide yazmayı unutmayın hepinizi öpüyorum..

canım senin adına çok sevindim Allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza.ama dualarını esirgeme bizlerden .

canım çok sağol,Rabbim tamamına erdirsin,cümlemize de nasip etsin,dualara devam...:Saruboceq:

canım çok sağol,Allah söyletiyor galiba,dediğin gibi,hayırlısı olsunyerimseniben
bu topicteki herkes hamiş oluncaya kadar dua,dua,dua:Saruboceq:
benim mutluluğumu paylaşan herkes çok sağolsun...

canım,bizleride haberdar et ama,ne kadar sevmesekte maalsef doktora gitmek lazım,
hastanenin her katını,her birimini,doktorumun odasındaki parke sayısını biliyorum,hatta tahlil sonucunu aldığım sekreterlik adımı bile sormuyo,direk sonuçları veriyo o kadar alıştılar yani... aklına takılan vesvesleride duayla atmaya çalış

haklı canım bence doktorun...
ocak ayında aşılamaya başlayacaktık,iğne tutukluk yapmış,bizde bilmeden dozu 50den 125e çıkardık,hiperstimülasyon oldum,15 20 yumurta oluştu...hepsi kalitesizdi,haliyle büyüyemediler...aşılama yapılamadı,hastanelik oldum,karın ağrısından..kalemini kontrol et,doğru gidip gitmediğine bak,hatta işaret koy ilerliyomu diye.Sonra o yumurtalar kist oldu ve atmak için bi dünya ilaç kullandım...Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…