Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir kızalr ben sizleri çok özledim keyifler moraller iyidir inşallah

tatlıcık geçmiş okudum baya moralin bozulmuş canım arkadaşım kendini toparla asla pes etme isyanda etme bol bol dua et sabırla bekla bak allah mutlaka senide burdaki tüm arkadaşlarımızıda anne edecek bundan emin ol tatlım herzaman seninleyiz bir sıkıntın derdin yada paylaşmak istedigim birşey varsa söyle canım arkadaşım içine atıp dert sahibi olacagına derdini ni ve sıkıntını paylaş ki azalsın canım arkadaşım gönlünüde ferah tut tamam mı canım

insan kuzenine gerçekden muayene olmaya çekinir... ne kadar doktor olsada nebilim tuhaf olur..... vallah haklısın inadında.... ama hemşireyi yönlendirerekde muayeneni yapabilir.....

hiç böyle şeyleri bilmem ne yazıkki. hep son anda öğrenirim kandillerde bile hehe sabahında hberdar olduğumdan hiç niyetlenemem.... aslında yzık ama ne bilim işde uzağız kimsede önceden demiyorki yarın kandil diye:)))

kartopu nerelerdesin ugur böceyim rabbim sanada hayırlı evlatlar versin birtürlü karşılaşamıyoruz canım arkadaşım kendine iyi bak canım seni çok özledim

bengolecim sağol güzel dileklerin için:)))) çevrende herkese söyledinmi hamileliğini insanların tepkisi nasıldı anlatsana birazz:)))

insan kuzenine gerçekden muayene olmaya çekinir... ne kadar doktor olsada nebilim tuhaf olur..... vallah haklısın inadında.... ama hemşireyi yönlendirerekde muayeneni yapabilir.....

evet canım ya aslında kendi doktorum çok iyi bi insan seviyorum ilgisindende memnunum 2 yıldır benim le birlikte uğraşıyo... öZel hast. gerekli indirimleri de sağlıyo.....

ama millet sanki dr başarısızlığı gibi görüyo... ben öyle düşünmüyorum...

inşallah Allah yakın zamanda mutlu eder bizleri ..................

[/QUOTE]

canlarım 200 de ben aldım cuma başlıyoruz değilmi Allah şimdiden kabul etsin inşallah

kızlar bu akşam iğnelere başlıyorum ilkdefa yapıcam daha önce klomenle yumurta büyütmüştüm hayırlısı bakalım nasıl yapıcam yapılışını öğrendimde acıyomu acaba ve bide bu benim son aşılamam kızlar dua edin daha sonra tedaviyi tamamen bırakıyorum eşim öyle karar aldı tüp bebek falan yok yani kafam okadar karışıkki canım çok sıkılıyo 1,5 milyar aşılama tüp bebeğide 4 milyara yapıyolarmış heyet raporu alma hakkımda varmış ama nasıl uğraşıcam bilmiyorum neyse ya Allah yüzümüze bakar inşallah ama morelim çok bozuk içimde acayip sıkılıyo ağlamamk için zor tutuyorum kızlar iyiki varsınız ya inanın derdimi sizlerden başka kimseye anlatamıyorum iyiki varsınız Rabbim inşallah bu ay bana ve sizlere anne olmayı nasip eder inanın buna dualarınıza çok ihtiyacım var hiç kimseden desdek göremiyorum hep tek başıma uğraşıyorum ama artık yoruldum hayırlısı Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz herşeyde bi hayır vardır Allah hiç bişeyi sebebsiz vermez hayırlısınıda verir hayırsızınıda ama inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını verir güzel Allahım sana şükür yinede....

canlarım 200 de ben aldım cuma başlıyoruz değilmi Allah şimdiden kabul etsin inşallah[/QUOTE]

amin canım evet cuma günü başlıyoruz kısmetse inşallah hepimiz için hayırlı olur..

mursecim Allah yardımcın olsunn üzülme canım inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğin gelicekk:)))

moralini yüksek tut rahat sakin olmaya çalışş......
iğneler acıtmıyo canım eşin yapabilirse daha iyi olur uzan güzelce, zaten ucu çok ince ve küçük. bittikten sonra kanamıyo bile hiç korkulcak gibi değil.. benim iğneleri eşim vurdu sadece 1 kere ben vurdum çok rahat......

hayırlısıyla bu sefer olucak inşallah Rabbim güzel yüreğini sevindiricek
içimden bi ses öyle diyorr:))))))

hoşbulduk canımm :) yok canım daha hastalanmadımm bekliyorum sabırsızlıkla bi gelse bende aşılama yaptırcam bu ay tabiii kist yoksaa????

canım benim inşallah kan testi yanlış çıkmıştır güzel bi süpriz olur sana daha önce bukadar geçikiyomuydu..inşallah kist yoktur merak etme herşey güzel olur inşallah.

canım Allah razı olsun inşallah hepimize nasip eder inan okadar doldumki şuan bile gözlerimde yaşlar süzülüyo hiç bukar olmamıştım ama bu benimki isyan değil şükür rabbime herşey için ama artık yorgun hissediyorum kendimi eşimede yük oluyomuşum gibi acaba onudamı strese sokuyorum diye düşünüyorum çünkü o benim kadar uğraşmıyo acele etmiyo ama istiyo baba olmayı iğneyide ben yapamam dedi kendim yapıcam artık napim

canım benim inşallah kan testi yanlış çıkmıştır güzel bi süpriz olur sana daha önce bukadar geçikiyomuydu..inşallah kist yoktur merak etme herşey güzel olur inşallah.

valla iyice düzenim bozuldu canım bisüre düzenli oluyo bazen bozuluyo anlamıyorumkii ... bide benim prolaktin sorunum oluyo bazen o hormonum çoğalıncada adetim gecikiyoo.... ama hamile değilimm ... kan değerim 0.161 yani yok.....

herkes gibi bende diyim önümüzdeki maçlara bakıcazz tuttu tuttu yoksa biraz ara vericem canıma yazık nediye bukadar hırpalıyosam kendimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…