- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.321
bende senle aynı fikirdeyim canımm 1 kere daha denicem olmassa ki inşallah tutarda beni daha fazla yormaz biraz ara vericemm ve sonra belki tüp b. deneriz aslında burada doç dr tüp bebek konusunda da iyi bi kuzeni var eşimin herkes ona görünmemi istiyo ama ben nebiliyim kuzen yani nasıl muayene oluym bilmiyorumm .... bakalım son çere inadımı kırıp gidicem heralde....
bu ara tuturdum bizde bu yıl tatile erken gidelim diye çok yıprattım kendimi....
canım 14 nisan ve 20 nisan arsı kutlu doğum haftası 20 nisan peygamber (sav) doğum günüdür.... ama nisan ayının tamamı onun nur yüzü hürmetine mubarektirr:)
Rabbim dualarımızı kabul etsinn...
ecrin sen nasılsın canım sende durumlar nasıl
sen nasılsın bulantıların hafifledimi..... bir daha kontrolün ne zaman....merhaba canım arkasaşım nasılsın pınar hayırlı ugurlu olsun inşallah sende hamiş kalırsın dünyalar benim olur bu arada ben iyim ama bulantılar gittikçe artıyor bende anlamadım ama sabah annemi aradım diyor normaldir alışacaksın birşey olmaz bende beklemedeyim ama sırt agrılarım ve kasık agrılarım azalmadı ayakta sabit durdugumda yada çok fazla oturdugum da sızlıyor kasıklarım bende anlamdım allah yardımcım olsun dilerim rabbim hepinize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder kendine iyi bak cank arkadaşım dualarım sizinlea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sen nasılsın bulantıların hafifledimi..... bir daha kontrolün ne zaman.....
insan kuzenine gerçekden muayene olmaya çekinir... ne kadar doktor olsada nebilim tuhaf olur..... vallah haklısın inadında.... ama hemşireyi yönlendirerekde muayeneni yapabilir.....
[/QUOTE]arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
sağol gülcüm öptüm
kızlar bu akşam iğnelere başlıyorum ilkdefa yapıcam daha önce klomenle yumurta büyütmüştüm hayırlısı bakalım nasıl yapıcam yapılışını öğrendimde acıyomu acaba ve bide bu benim son aşılamam kızlar dua edin daha sonra tedaviyi tamamen bırakıyorum eşim öyle karar aldı tüp bebek falan yok yani kafam okadar karışıkki canım çok sıkılıyo 1,5 milyar aşılama tüp bebeğide 4 milyara yapıyolarmış heyet raporu alma hakkımda varmış ama nasıl uğraşıcam bilmiyorum neyse ya Allah yüzümüze bakar inşallah ama morelim çok bozuk içimde acayip sıkılıyo ağlamamk için zor tutuyorum kızlar iyiki varsınız ya inanın derdimi sizlerden başka kimseye anlatamıyorum iyiki varsınız Rabbim inşallah bu ay bana ve sizlere anne olmayı nasip eder inanın buna dualarınıza çok ihtiyacım var hiç kimseden desdek göremiyorum hep tek başıma uğraşıyorum ama artık yoruldum hayırlısı Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz herşeyde bi hayır vardır Allah hiç bişeyi sebebsiz vermez hayırlısınıda verir hayırsızınıda ama inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını verir güzel Allahım sana şükür yinede....
hoşgeldin tatlıcık nasılsın hastalandınmı?dek gelemiyoruz seninlede
hoşbulduk canımm :) yok canım daha hastalanmadımm bekliyorum sabırsızlıkla bi gelse bende aşılama yaptırcam bu ay tabiii kist yoksaa????
mursecim Allah yardımcın olsunn üzülme canım inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğin gelicekk:)))
moralini yüksek tut rahat sakin olmaya çalışş......
iğneler acıtmıyo canım eşin yapabilirse daha iyi olur uzan güzelce, zaten ucu çok ince ve küçük. bittikten sonra kanamıyo bile hiç korkulcak gibi değil.. benim iğneleri eşim vurdu sadece 1 kere ben vurdum çok rahat......
hayırlısıyla bu sefer olucak inşallah Rabbim güzel yüreğini sevindiricek
içimden bi ses öyle diyorr:))))))
canım benim inşallah kan testi yanlış çıkmıştır güzel bi süpriz olur sana daha önce bukadar geçikiyomuydu..inşallah kist yoktur merak etme herşey güzel olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?