- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.281
ben iki kez yumurta takibi yaptırdım ilk aşılamamda yumurta takibi için vermemiştim 2 sinde istediler ozamanda ben vermedim zaten memnun değildim o ay sadece klomen kullanmıştım geçen ayda yeni yeni hastaneme gittim onada vermedim istemedilerde bakalım busefer isticeklermi hee buarada yumurta takibini doktorum yapıyo herşeyle o ilgileniyo..
sadece muayne parasımı 100tl eger myleyse cokmus yaa
anladım canım benım kendı doktorun yapıyor dımı muayne sadece muayne parası vermem cok iyi yaa.benım gittiğim hastanede doktoruma muayne parası veriyordum 35tl sonra adetin bittikten sonra radyolojı uzmanına gönderiyordu benı yumurta takıbı için orayada 65tl verdim 4-5kez muayne oldum.sonra kendı kadın dogum dktorujma gösteriyordum sonucları .sen kaç kez muayne oldun canım yumurta takıbı için.
ecrin niye seni radyoloji uzmanına yolluyor anlamadım. senin doktorun ultrasonda kendi takip etmiyormu yumurtaları. ilk defa sende duydum bunu canım.65 tl daha alabilek için yapıyorlar herhalde bunu. yumurta takibinide kendi doktorununyapması gerekir bence.
anladım canım çok haklısın benım içinde farketmıyor hatta erkekdoktor daha çok ilgileniyor daha detaylı anlatıyor herşeyi daha iyi ama eşim birazz bu erkek doktora olumlu bakmıyorrr.inş.kandırırım da gideriim.bide bende pko varr.eşimdede varikosel cıktı amelıyta olması lazım.belkı bu hastende amelıyat olur ben bi araştırayımmm.bilgi için sagol canım
kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye
Egelİ yumurta takİbİ yapılmadan nasıl aŞılama yapılıyor anlamadım ben
nasıl niye yapmadı canım sen aşılama olmadınmı?
ecrin niye seni radyoloji uzmanına yolluyor anlamadım. senin doktorun ultrasonda kendi takip etmiyormu yumurtaları. ilk defa sende duydum bunu canım.65 tl daha alabilek için yapıyorlar herhalde bunu. yumurta takibinide kendi doktorununyapması gerekir bence.
önemli değil nedemek canım Allah yardımcınız olsun dediğin gibi erkek doktorlar daha iyi ilgileniyo
kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye
nasıl niye yapmadı canım sen aşılama olmadınmı?
evet oldum ünv.hastanesinde pazartesi iğnelere başlayıp cuma çağırdı ve o gün çatlama iğnesini yazdı c.tesi onu kullandım p.tesi aşılama oldu yani bir kere kontrol etmiş oldu yeterlimiydi önceki dr um tam gün yasasından ünv.ayrıldı bölüm başkanıydı ayrılıncada onun tüm hastalarıda bu dr geçti yoğunluk oldu ondanmı acaba
evet oldum ünv.hastanesinde pazartesi iğnelere başlayıp cuma çağırdı ve o gün çatlama iğnesini yazdı c.tesi onu kullandım p.tesi aşılama oldu yani bir kere kontrol etmiş oldu yeterlimiydi önceki dr um tam gün yasasından ünv.ayrıldı bölüm başkanıydı ayrılıncada onun tüm hastalarıda bu dr geçti yoğunluk oldu ondanmı acaba
anladım canım ama bikere kontrol nasıl ediyolar yumurta takibi dediğin 3 veya 4 günde aşılamaya kadar çağırıyolar ben 2 kez gitmiştim ondan sonra çatlatma iğnesi vermişti vurulmuştum..yoğunluk olmasıda kötü hem bekletiyolar hemde fazla ilgilenmiyolar neyse hayırlısı olsun sen konuş gidince doktorunla..
yumurta oluşumuna bakmadan kafadan iğne vermiş demekki doktor. başından savnış herhalde hastaları. 5 günde yumurta bu kadar çabuk olgunlaşırmı? olgunlaşsa bile sana bilgi vermesi gerekirdi 20 mm olmuş 21 olmuş diye buna göre çatlatma iğnesi olunuyor. bak kaysenin 13 gün olmuş hala tam gelişmemişti yumurtası 2 - 3 kere kontrol yapılması gerekir diye düşünüyorum ben canım. sende doktorunu bir sorgula bence.
yumurta oluşumuna bakmadan kafadan iğne vermiş demekki doktor. başından savnış herhalde hastaları. 5 günde yumurta bu kadar çabuk olgunlaşırmı? olgunlaşsa bile sana bilgi vermesi gerekirdi 20 mm olmuş 21 olmuş diye buna göre çatlatma iğnesi olunuyor. bak kaysenin 13 gün olmuş hala tam gelişmemişti yumurtası 2 - 3 kere kontrol yapılması gerekir diye düşünüyorum ben canım. sende doktorunu bir sorgula bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?