Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hıı anladım canımm yumurta takıbını kendı doktorunun yapması tabıkıde daha iyi bence.bende 1ay klomen kullanmıstım yumurtam gelişmedi.tamm iğneye başlıyorduk eşimde varıkosel cıktı.doktorum eşimin sprem sonucuna göre aşılama yapabılırız dedı ama ben yaptırmadım.şimdi amelıyatı beklıyoruz.bakalım nolcak bende amelıyat olmadan kendıme iyi bi doktor arıyorum iştee

önemli değil nedemek canım Allah yardımcınız olsun dediğin gibi erkek doktorlar daha iyi ilgileniyo

kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye

ecrin niye seni radyoloji uzmanına yolluyor anlamadım. senin doktorun ultrasonda kendi takip etmiyormu yumurtaları. ilk defa sende duydum bunu canım.65 tl daha alabilek için yapıyorlar herhalde bunu. yumurta takibinide kendi doktorununyapması gerekir bence.[/QUOTE]

valla canım benım banada sacma geldı.benım doktorun odasındakı ultrasonlar eski galıba sadece üsten bakılıyorrr.sonraa bınanın karsısında acıl polıklınıgı var hastaneye ait ordada radyolojı uzmanı var oda alttan bakıyorr iştee.sonra tekara kendı doktoruma gösteriyorum sonucu öyle yanı makınaları eskı dıye yada daha cok para alabılmek için yada doktorum çok yogun sankı hastanede tek doktor oo herkes ona gelıyorr belkıde doktro yogunlundan dolayı bılmıyorum degıstırcem ama .çünkü doktorum pek fazla konusmuyor acıklama yapmıyor kestırıp atıyorr.bana yumurtlamamıssın diyorr o kadar neden niye hiçbişey demıyorrr.

nasıl niye yapmadı canım sen aşılama olmadınmı?

evet oldum ünv.hastanesinde pazartesi iğnelere başlayıp cuma çağırdı ve o gün çatlama iğnesini yazdı c.tesi onu kullandım p.tesi aşılama oldu yani bir kere kontrol etmiş oldu yeterlimiydi önceki dr um tam gün yasasından ünv.ayrıldı bölüm başkanıydı ayrılıncada onun tüm hastalarıda bu dr geçti yoğunluk oldu ondanmı acaba

valla canım benım banada sacma geldı.benım doktorun odasındakı ultrasonlar eski galıba sadece üsten bakılıyorrr.sonraa bınanın karsısında acıl polıklınıgı var hastaneye ait ordada radyolojı uzmanı var oda alttan bakıyorr iştee.sonra tekara kendı doktoruma gösteriyorum sonucu öyle yanı makınaları eskı dıye yada daha cok para alabılmek için yada doktorum çok yogun sankı hastanede tek doktor oo herkes ona gelıyorr belkıde doktro yogunlundan dolayı bılmıyorum degıstırcem ama .çünkü doktorum pek fazla konusmuyor acıklama yapmıyor kestırıp atıyorr.bana yumurtlamamıssın diyorr o kadar neden niye hiçbişey demıyorrr.[/QUOTE]

canım benim sen vaktini orda harcama boşuna bu ne saçmalık ya iyarım yamalak iş yapıyolar boşver bidaha gitme bence hem vaktine hem parana yazık üstelik doğru dürüst ilgide yokmuş.

önemli değil nedemek canım Allah yardımcınız olsun dediğin gibi erkek doktorlar daha iyi ilgileniyo

amin canım amin inş.kavuscaz meleklerımıze

kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye

niye yapmadıkı yumurta takıbı

nasıl niye yapmadı canım sen aşılama olmadınmı?

yok canım aşılama olmadım ben.eşimde sorun cıktı varıkosel amelıuat sart dedı doktorum.ama bu sonuclaa aşılama yapabılırız falan dedı.bizde yaptırmadık zaten 3aydır tedavı görüyorumm.aşlama yaptırmam için iğneye yumurtalatcaktı doktor benı cünkü yumurtlam asorunu var bende bizde bu sprem sonucuyla aşılama tutmaz dedık cok düşüktü hareeklı sayısı.tutmaz diye yaptırmadık canım.

valla canım benım banada sacma geldı.benım doktorun odasındakı ultrasonlar eski galıba sadece üsten bakılıyorrr.sonraa bınanın karsısında acıl polıklınıgı var hastaneye ait ordada radyolojı uzmanı var oda alttan bakıyorr iştee.sonra tekara kendı doktoruma gösteriyorum sonucu öyle yanı makınaları eskı dıye yada daha cok para alabılmek için yada doktorum çok yogun sankı hastanede tek doktor oo herkes ona gelıyorr belkıde doktro yogunlundan dolayı bılmıyorum degıstırcem ama .çünkü doktorum pek fazla konusmuyor acıklama yapmıyor kestırıp atıyorr.bana yumurtlamamıssın diyorr o kadar neden niye hiçbişey demıyorrr.[/QUOTE]

NACİZANE TAVSİYEM DOKTORUDA HASTANEYİDE DEĞİŞTİR BENCE. ZATEN İNSANIN PSIKOLOJISI BOZUK OLUYOR. BİRDE ORDAN KALK ORAYA GİT TEKRAR GERİ GEL GÖSTER. BU KADAR EZİYETE BİRDE KONUŞMA BİLGİ VERME. BEN İLGİ BEKLİYORUM VALLA BU ZAMANLARDA.ONUN İÇİN DAHA İLGİLİ BİR YERE GİT BENCE.

egelim geçmiş olsun. tatlıcık sakın üzülme herşeyin hayırlısı. pınarcım hayırlı olsun aşılaman bitanem. herkese günaydın . bana dua dan 100 yazabilirsiniz.şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum

anladım canım ama bikere kontrol nasıl ediyolar yumurta takibi dediğin 3 veya 4 günde aşılamaya kadar çağırıyolar ben 2 kez gitmiştim ondan sonra çatlatma iğnesi vermişti vurulmuştum..yoğunluk olmasıda kötü hem bekletiyolar hemde fazla ilgilenmiyolar neyse hayırlısı olsun sen konuş gidince doktorunla..

yumurta oluşumuna bakmadan kafadan iğne vermiş demekki doktor. başından savnış herhalde hastaları. 5 günde yumurta bu kadar çabuk olgunlaşırmı? olgunlaşsa bile sana bilgi vermesi gerekirdi 20 mm olmuş 21 olmuş diye buna göre çatlatma iğnesi olunuyor. bak kaysenin 13 gün olmuş hala tam gelişmemişti yumurtası 2 - 3 kere kontrol yapılması gerekir diye düşünüyorum ben canım. sende doktorunu bir sorgula bence.

NACİZANE TAVSİYEM DOKTORUDA HASTANEYİDE DEĞİŞTİR BENCE. ZATEN İNSANIN PSIKOLOJISI BOZUK OLUYOR. BİRDE ORDAN KALK ORAYA GİT TEKRAR GERİ GEL GÖSTER. BU KADAR EZİYETE BİRDE KONUŞMA BİLGİ VERME. BEN İLGİ BEKLİYORUM VALLA BU ZAMANLARDA.ONUN İÇİN DAHA İLGİLİ BİR YERE GİT BENCE.[/QUOTE]

haklsıın canım bıraktım zaten şimdi bakıyorum iyi bi doktorr.bu doktora cok iyi dedıler gercektende cok hastası varrr. ama kalabalık oldugu için pek fazla ikgilenmyorr hastasıylaa.zaten kadın hergün 11-12 kadar amelıyatta bi geliyor yorgunn bi de kalabalık herkez fırfır konusuyorrr.ama bıraktım hem işe geç kalıyosabah bi gidiyorrum9da ogelen 11,30muayne oluyorr çok zorr.ama artık gitmiyorum tabvsıyen içinde sagol canımmm

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
sağol gülcüm öptüm

evet kızlar size katılıyorum doktoru ilgilenmemiş yumurta takıbı en az3gün yapılıyorrr.oda en az ben 2hafta gittim haftada 2-3gün cgrıdılar ama malesef yumurtlayamadım

kızlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım randevu saatim yaklaşıyo inşallah güzel geçer busefer herşeyi sorucam hayırlısı olur inşallah kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

cuma baktığında sağda 13,5mm solda 14,5 mm oluşmuş demişdi p.tesiye kadar dahada olgunlaşır diye düşündü sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…