Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım inan kendimizi hırpalıyoruz kafayı dağıtmamız lazım olucağı varsada bu stresle morelle olmaz tabi ben tutmazsa tamamen ara vericem ve herşeyi oluruna akışına bakıcam ..hakkımızda hayırlısı olsun..

benimde düzenim bozuldu vallahi önceden 28 günde oluyodum şimdi 33 güne çıktı bazen 32 bazende 29 iyice sapıttı adetlerimizde..

tatlıcık iğneyi kaçta yapmam lazım şimdi8 de olurmu

canım dr belli bi saat söyledimii? söylemediyse sen hergün aynı saatte yapıcagın için en uygun zamana karar ver mesela ben sabah 10 da vuruluyodum... bugün adetin kaçıncı günü benim adetin 3. günü sabah başlatmıştı dr..

canım belirli bi saat söylemedi her akşam aynı saatde dedi adetimin 4 günü buğün 8 de vurulurum heralde sonra heme kalkıcam dime bide bişey sorucam hemşire bana ilişki yasak aşılamaya kadar dedi nasıl olucak saçma değilmi benim bildiğim daha önceki aşılamamda aşılamaya yakın 3 gün periz vermişti neyapmam lazım

canım kalkabilirsinn bişi olmaz ben kendime vurduğumda oturarak yaptımm....

ilişki içinde hemşire bence çok saçma söylemiş nerdeyse dedavi 10 gün sürüyorr.... ben sperm kalitesi için 3-4 günün ideal olduğunu biliyorum.....

bence okadar beklemenize gerek yok hem hanımların psikolojik acıdan eşlerinin yakınlığına ihtiyaç duyduğuna ınanırm ben....

haklısın canım katılıyorum sana banada saçma geldi hele eşim duyunca bune saçmalık dedi zaten sperm 4 günden sonra kalitesi düşüyomuş heralde

neyse canım öpüyorum seni çıkıyorum iğnemi vurum bende kendine iyi bak Allaha emanet ol hastalığım bitsede namaza başlasam sıkıntılarımda gider ozaman ferhlarım belki

haklısın canım katılıyorum sana banada saçma geldi hele eşim duyunca bune saçmalık dedi zaten sperm 4 günden sonra kalitesi düşüyomuş heralde

evet bende öyle biliyorumm bu hemşirelerinde tümü değil ama bazıları kafalarına göre sallıyolar gibi geliyoo bırak bişi söylencekse dr söyler dimi??? ila müdahale ediyolar........

inşallah hayırlısıyla bu sefer tutarda bidaha bu sıkıntıları çekmessin canım....

tektar söylüyorum bu dönemde elinden geldiğince moralini yüksek tut ...
Allah büyüktür elbet sevindirir bizlerii..............

şimdi çıkmam lazım canım çok öpüyorum seni dikkat et kendine geleceğin annesi.)))

günaydın herkeze bende 750 istiyorum Allah kabul eder inşallah bikaç hamiş daha çıkar mayıs ayında

hayatım bunalım yapmışsın aşılaman inş.tutarda bugünleri gülümseyerek anarız tatlım
sen 750 istemişdin ilave 200 dahamı okuyacaksın canım

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750

bengolecim sağol güzel dileklerin için:)))) çevrende herkese söyledinmi hamileliğini insanların tepkisi nasıldı anlatsana birazz:)))

canım arkadaşım çevremden birtek annemlere ve bir kaç arkadaşıma söledim ama herkes çok şaşırdı biz senden ümidimizi kesmiştik dediler bu neden den dolayı bazıları benden bile şaşkım oldu ablam inanmadı şak yaptıgımı sandı ama hepsi alışacaklar eşimin ailesinede 3 hafta sonra söylemeyi düşünüyoruz bakalım kısmet allah nezaman nasip ederse ozamanı herkes duyacak ama kimse tüp bebek yaptıgımı bilmiyor sadece ortaokul arkadaşım ve eşim bide bu sitedeki kişiler biliyor ve öylede kalmasını istiyorum şimdilik tüp bebek yaptıgımı bilmelerini istemiyorum canım çünkü burada tüp bebek diyince başka bir erkeyin sipermelrinden bebek yapıldıgını düşünecek kadar geri kafalı insanlar var bu nedenden kimseye söylememeyi düşünüyorum allah hayırlısı ile bebeyimi kucagıma almayı nasip etsin dilerim rabbim sizlerede nasip eder inşallah

canım banada 100 adet verin allahın izni ile okumaya başlayacagım siz benim için dua ettiniz sırabende dilerim rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz hepimiz toplu hamiş kalırız ve arka arkaya gebe kalırsınız inşallah içinizi ferah tutun rabbim dualarımızı karşılısız bırakmaz

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
bengole....100
sen istersinde ben vermezmiyim canım:CüvCüv:

canım arkadaşım hayırlı ugurlu olsun dilerim allah memeyinizi boşa çıkarmaz ama sana söyliyeyim inneleri kendin yap innenin ucu çok ince ve kısa hiç acımıyor ben de kendim yaptım inşallah bu defa hamiş kalırsın canım arkadaşım

bu arada tüp bebek içinde heyet raporunu çıkarırısan ssk % 70 geri verdigini duydum ama şartları varmız anne adayının 33 yaşından büyük olması gerekiyormuş bide enaz 3 yıl evli olması gerekiyormuş bide aşılamayı devlat hastahanesinde yapılmış ve rapor edilmiş olmsı ve tüp bebek onayını devlet hastahanesi raporu olursa devlet ödedigin paranın % 70 şini ödüyormuş benim yaptıgım araştırmaları seninle paylaşayım bilgin olsun dedim inşallah tüp bebeye gerek kalmaş allah en kısa zamanda bebeyini kucagına veriri inşallah dualarım seninle tatlım kendini üzme moralinide bozma bol bol dua et tatlım kendine iyi bak canım arkadaşım

ÇOK TŞK CANIM ARKADAŞIM SENDE DURUMLAR NASIL KUSURA BAKMAYIN EPEYDİR TAKILAMIYORUM EŞİM FAZLA İZİN VERMİYOR UZANMAM İÇİN DEVAMLI BASKI YAPIYOR AMA BUGÜNLERDE GELİP GEÇİCİ GÜNLER RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHH AMİNNNNN:sm_cool:

Herkese ıyı geceler baŞımdakı gardıyan yeter dıyor :))))) hepınız kendınıze ıyı bakın kartopunu gÖrÜrÜsenız benden Çok slm sÖyleyın hepınızı ÖptÜm ıyı geceler arkadaŞlar

bendeki durum bekleme durumu ameliyatdan sonra vucudum toparlansın diye haziranda aşılama dedi bekliyorum bende

Herzamanki gibi sohbeti yine kaçırdım :) perseembe gunü ilk randevum var kızlar bizde hayirlisiyla buay tekrar asilamaya başlıyoruz medicalpark Handan hnm gidid
Cem ilk kez.aytug bey var aytug kolonkaya kanald de doktorlar programını sunan ondan alcaktim ilk 10 Mayıs'a dedi kadın e ozaman kadar hastalanırım ama dedim şimdilik Handan hnm yapsın takibi sonra istersem aytug beye gecicem belki muayne ücreti almiyolarmis normalde ama aytug bey 150tl imiş aşılamada 600 tl saolsunlar bizimkiler babam ve esimin ailesi ardı olarak arkamızda bakelim Buay 3kisiyiz aşılamaya tekrar başlayan Pınar murse ve ben bn öle hissediyorum ki içimizden birinin aşılaması basariyla sonuçlanacak kızlar bu dualar mutlaka bize donecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…