Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
sağol gülcüm öptüm[/QUOTE]

kızlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım randevu saatim yaklaşıyo inşallah güzel geçer busefer herşeyi sorucam hayırlısı olur inşallah kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

güle güle git gel canım güzel haberlerle gel grss.

cuma baktığında sağda 13,5mm solda 14,5 mm oluşmuş demişdi p.tesiye kadar dahada olgunlaşır diye düşündü sanırım

bence yanlıs düşünmüş tekrar bakması lazımmısss.

arkadaşlar cuma günü başlayacak olan tefricemizin listesi herkez okuyacağı adeti bildirsin
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......
gül...........100
ayşe c.....
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750

kızlaar 3 arkadaşımız kaldı vee kalan 844 bakalım nasıl paylaşılacak

aslında çok iyiyiydim hatta o kadarki bugün unutup ağır kaldırdım hafif sızı oldu geçer fazla kendimi dinlemiycem

aslında çok iyiyiydim hatta o kadarki bugün unutup ağır kaldırdım hafif sızı oldu geçer fazla kendimi dinlemiycem

canım ya dikkat et kendine özellikle bu aralar yorulma ..... sizin 1 ay bittikten sonra nasıl bi dedavi olucak aşılamamı yumurta takibimi??

canım ya dikkat et kendine özellikle bu aralar yorulma ..... sizin 1 ay bittikten sonra nasıl bi dedavi olucak aşılamamı yumurta takibimi??

bir aysonra gel dedi ama birşey yapmıycakmış konuşacak heralde ameliyatın videosunu banada göstericekmiş haziranda aşılama dedi benim de derdim hep beklemek

kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye

benimde ilk aşılamam öyle oldu.... 3.gün muayeneye gittim 5.gün ilaca başlattı 5gün kullandım ertesi gün için gel dedi gittim.. çatlatöma iğnesi verdi...ertesigünde aşılama yaptı.... hatta ilk aşılamam iğneyle değil 7tl lik bir ilaç verildide öyle yapıldı.. ilk aşılamamda klomende bile 3 yumurt oluşurken aşıala yaptığım ay 1 yumurta oluşmuşdu ve bana hiç bir bilgi vermemişdi tek dediği tek yumurta daha iyi hehe sonra araştırdım sizlerden duydumda kandırıldığımı anladım:))))))

ya altı üstü bebk istiyoruz neden para için zamanımızı alırlarki....

bir aysonra gel dedi ama birşey yapmıycakmış konuşacak heralde ameliyatın videosunu banada göstericekmiş haziranda aşılama dedi benim de derdim hep beklemek

hepimizin derdi beklemek gülüm ama sen merak etme bence hazirana kadar kendiliğinden hamiş kalacaksın.......

adam teknolojiye meraklı videoya almış öğrencilerine gösterip ders veriyor ameliyat sonrası geldi eşini ara yanıma gelsin dedi bende merak ettim terslikmi var diye meğer görüntüyü gösterecekmiş eşimde meraklı bu tür belgeselleri falan seyreder tv den ben tam tersi eşimin kolunda yara olmuştu motor kazası yapmıştık yıllar önce bende hafif sıyrık dr.önemsemedi onun derin ona bakarken ben karşı sedyede bayılmıştım bakalım kendi ameliyatıma nasıl bakıcam

Allahım hayırlısını versin canım ... gerçekten beklemek çok zor ama bigün hamile olunca 9 ay beklemek en güzel ,en özel beklememiz olucakk:)))

iyiyim canımm ne olsun hiç bişi yok ne adet ne bebek beklemedeyim olursam 2. günü gidip yeni aşılamaya başlamayı düşünüyoruzz....

sen nasılsın varmı ağrın sancınn?

bencede bir aşıalam daha dene öyle ara ver... ama belkide şuan hamişsin ve bebişin ondan haberdar olacağın anı bekliyordur... ay insaallah... ama hastalanırsan 1 aşılama daha dene sonra güzel dinlen kafanı dağıt ondan sonra gene denersin ben bu aşılama tutmazsa bir aşılama daha yaptıracağım oda tutmazsa:))) yaz sonunda tüp bebek.....ama tüp bebek yapmadan önceki ay 15gün eşimle güzel bir tatil güneş kum deniz hehe sonra tüp bebek....

ne güzel tamda dua zamanı kutlu doğum haftasıda bu zamanlar sanırım hayırlı uğurlu olsun canım

a öylemi kutlu doğum haftasındamıyız.. yanlış hatırlamıyorsaM PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOĞUM HAFTASI dimi... bol bol selavatla dua etmek lazım.... iyi dedin....

bende senle aynı fikirdeyim canımm 1 kere daha denicem olmassa ki inşallah tutarda beni daha fazla yormaz biraz ara vericemm ve sonra belki tüp b. deneriz aslında burada doç dr tüp bebek konusunda da iyi bi kuzeni var eşimin herkes ona görünmemi istiyo ama ben nebiliyim kuzen yani nasıl muayene oluym bilmiyorumm .... bakalım son çere inadımı kırıp gidicem heralde....

bu ara tuturdum bizde bu yıl tatile erken gidelim diye çok yıprattım kendimi....

a öylemi kutlu doğum haftasındamıyız.. yanlış hatırlamıyorsaM PEYGAMBER EFENDıMıZıN DOĞUM HAFTASI dimi... bol bol selavatla dua etmek lazım.... iyi dedin....

canım 14 nisan ve 20 nisan arsı kutlu doğum haftası 20 nisan peygamber (sav) doğum günüdür.... ama nisan ayının tamamı onun nur yüzü hürmetine mubarektirr:)

Rabbim dualarımızı kabul etsinn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…