- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.301
kızlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım randevu saatim yaklaşıyo inşallah güzel geçer busefer herşeyi sorucam hayırlısı olur inşallah kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
cuma baktığında sağda 13,5mm solda 14,5 mm oluşmuş demişdi p.tesiye kadar dahada olgunlaşır diye düşündü sanırım
tatlıcık nasılsın canım varmı gelişme
iyiyim canımm ne olsun hiç bişi yok ne adet ne bebek beklemedeyim olursam 2. günü gidip yeni aşılamaya başlamayı düşünüyoruzz....
aslında çok iyiyiydim hatta o kadarki bugün unutup ağır kaldırdım hafif sızı oldu geçer fazla kendimi dinlemiycem
canım ya dikkat et kendine özellikle bu aralar yorulma ..... sizin 1 ay bittikten sonra nasıl bi dedavi olucak aşılamamı yumurta takibimi??
bir aysonra gel dedi ama birşey yapmıycakmış konuşacak heralde ameliyatın videosunu banada göstericekmiş haziranda aşılama dedi benim de derdim hep beklemek
kızlar benim dr yumurta takibi yapmamıştı ama bu sefer sorucam yapmıycakmısınız ve neden yapmadınız diye
bir aysonra gel dedi ama birşey yapmıycakmış konuşacak heralde ameliyatın videosunu banada göstericekmiş haziranda aşılama dedi benim de derdim hep beklemek
iyiyim canımm ne olsun hiç bişi yok ne adet ne bebek beklemedeyim olursam 2. günü gidip yeni aşılamaya başlamayı düşünüyoruzz....
sen nasılsın varmı ağrın sancınn?
ne güzel tamda dua zamanı kutlu doğum haftasıda bu zamanlar sanırım hayırlı uğurlu olsun canım
bencede bir aşıalam daha dene öyle ara ver... ama belkide şuan hamişsin ve bebişin ondan haberdar olacağın anı bekliyordur... ay insaallah... ama hastalanırsan 1 aşılama daha dene sonra güzel dinlen kafanı dağıt ondan sonra gene denersin ben bu aşılama tutmazsa bir aşılama daha yaptıracağım oda tutmazsa:))) yaz sonunda tüp bebek.....ama tüp bebek yapmadan önceki ay 15gün eşimle güzel bir tatil güneş kum deniz hehe sonra tüp bebek....
a öylemi kutlu doğum haftasındamıyız.. yanlış hatırlamıyorsaM PEYGAMBER EFENDıMıZıN DOĞUM HAFTASI dimi... bol bol selavatla dua etmek lazım.... iyi dedin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?