Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ecrin hoşgeldin canım dediğin gibi aşılama baya pahalı heryerde değişiyor fiyatlar benim ilaçlar hariç 100 muayene 500 sadece aşılama tuttu ama napalım yapmak zorundayız inşallah herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

hayırlısıyla hepimiz inşallah kucağımıza alıcaz bebeklerimizi inşallah en yakın zamanda olur....

sizlerin aşılama fiyatları bana çok pahalı geldi.. ( .özel hastane) ben 2 aylık iğnelere çatlama iğneside dahil 290 tl verdim, sperm yıkama ve aşılamaya 250 tl verdim.. 44 tl de muayenelere verdim..... yani toplamda 600 tl diyelim..... şimdi sizinkileri duyunca baya iyi yaptırmışım ben gerçi benim dr sağolsun baya elinden geleni yaptıı......

canım benim hepimiz için hayırlısı olsun evet bilemiyorum bu fiyatlar standart mı yani doktorla konuşulsa indirim felan olurmu hiç sormadım bebeklerimiz olsun da fiyatlar önemli değil ama insan çok uğraşıyor maddi manevi baya yıpranıyor sonunda olumsuz olunca baya bir hüsran oluyor bunu hepimiz çok iyi biliyoruz

hoşbulduk canım sagoll. evet yapmak zorundayız ama ben daha başlıyamadım bılee eşimin amelıyatından sonra aşılama yapcak doktorum ama eşim eylül ekim gibi amelıyat düşünüyorr.amelıyatt 3ay ve 6ay sonra spremler kendıne geliyormuss.uzun bi zaman oldugu için cnaım çok sıklıyorr eşimi amelıyat için ikna etmeye calısıyorum.inş.ikne edersen amelıyat olcak yoksaa böyle giderse hemen hemen 2sene beklıyecem galıbaa

amin canım amin inş..evet senın çok iyi senn nerde oturuyorsun canım

AMİNNNN:))) sağol canım inşallahh hepimizin melekleri çabucak gelsinnn....

amin canım amın

sağol canım bugün fırsat bulursam çıkar alırım hiç denemedim daha önce ......
aslında bilmiyorum bu ay niye böyle oldu .....

kk birisi yazmış 4 defa kanda 8 defa idrarda çıkmamış hamileliği sonra doktora gitmiş ulrasonda kese görünmüşş ınanamadım .... bikaç gün daha bekleyip dr gidicem olmassa ........ gerçi olursada gidicemm:))))))

iyiyim canım sen duadan önce 750 almıştın birde 200 istiyorsun çok gelirmi yada unuttunmu öncekini sorayım karışıklık olmasın diye canım

hoşbulduk canım ya benim aşılama banada pahalı geldi ilk aşılamamı 600 yaptırmıştım bu doktorum 1,5 dedi 235 iğneler aldım dün akşam başladım kendim vurdum vallahi hem maddi hem manevi yıpranıyoruz Allah tez zmanda hayırlı evladı nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…