ecrin sen nasılsın canım sende durumlar nasıl[/QUOTE
iyi olmaya çalışıyorum canımm.eşimi varıkosel amelıyatı olmaya ikna etmeye çalısıyorum işteee.ama eylul ekoım gıbı olurum dıyorr
o yüzden mralım bozuk birazz
kızlar bu akşam iğnelere başlıyorum ilkdefa yapıcam daha önce klomenle yumurta büyütmüştüm hayırlısı bakalım nasıl yapıcam yapılışını öğrendimde acıyomu acaba ve bide bu benim son aşılamam kızlar dua edin daha sonra tedaviyi tamamen bırakıyorum eşim öyle karar aldı
tüp bebek falan yok yani kafam okadar karışıkki canım çok sıkılıyo 1,5 milyar aşılama tüp bebeğide 4 milyara yapıyolarmış heyet raporu alma hakkımda varmış ama nasıl uğraşıcam bilmiyorum neyse ya Allah yüzümüze bakar inşallah ama morelim çok bozuk içimde acayip sıkılıyo ağlamamk için zor tutuyorum kızlar iyiki varsınız ya inanın derdimi sizlerden başka kimseye anlatamıyorum iyiki varsınız Rabbim inşallah bu ay bana ve sizlere anne olmayı nasip eder inanın buna dualarınıza çok ihtiyacım var hiç kimseden desdek göremiyorum hep tek başıma uğraşıyorum ama artık yoruldum hayırlısı Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz herşeyde bi hayır vardır Allah hiç bişeyi sebebsiz vermez hayırlısınıda verir hayırsızınıda ama inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısını verir güzel Allahım sana şükür yinede....
canım hayırlısı olsun yaaa inş.güzel sonuclar alırsın bitanem .aşıma biraz pahalı gibi geldi bana ilaçlar içindemi 1,5mılyar yoksa sadece aşılama fiyatımı benım gittiğim hastanede sadece asılama 700istedıler ilaçlar harıcc.senın adına sevındım inş.güzel sonuclar alcan canım arkadasım.
Herzamanki gibi sohbeti yine kaçırdım :) perseembe gunü ilk randevum var kızlar bizde hayirlisiyla buay tekrar asilamaya başlıyoruz medicalpark Handan hnm gidid
Cem ilk kez.aytug bey var aytug kolonkaya kanald de doktorlar programını sunan ondan alcaktim ilk 10 Mayıs'a dedi kadın e ozaman kadar hastalanırım ama dedim şimdilik Handan hnm yapsın takibi sonra istersem aytug beye gecicem belki muayne ücreti almiyolarmis normalde ama aytug bey 150tl imiş aşılamada 600 tl saolsunlar bizimkiler babam ve esimin ailesi ardı olarak arkamızda bakelim Buay 3kisiyiz aşılamaya tekrar başlayan Pınar murse ve ben bn öle hissediyorum ki içimizden birinin aşılaması basariyla sonuçlanacak kızlar bu dualar mutlaka bize donecek...
senınde tedavın hayırlı olsun canım inş.güzel sonuclarr alırsın
günaydın kızlar sabah sabak sizlere yazayım dedim ama inşallah bugün yazışmaya fırsatım olus kızlar bugün ilk defe dogum ziyaretine gidecegim heyecenlı ve mutlu olarak eskiden birine dogum ziyaretine gitmek istmezdim gittigimdede aglardım yada üzülürdüm günlerce etkisinden çıkamazdım ama ilkdefe bir bebeyi görmek için sabırsızlanıyorum inşallah hepiniz anne olursunuz dualarım sizinle kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım sizleri öptüm byyyyy
günaydın canım bende senın gibi çocuk düşündüğümden beri yenı dogum yapmıs kişileregitmek gelmıyordu içimden.öyle bebegı kucagıma aldıgımda içim gidiyordu.bana allah sanada nasıp etsın darısı sana diyorlardı bende amın sagol ama biz düşünmüyoz diyordum.ama içimdeki kopan fırtınadasn kımsenın haberi yok tabııı
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum bengole ben geldim sen gittin sanırım hayırlısıyla hamileliğin sorunsuz geçsin inşallah meleğini kucağına al
bu arada arkadaşlar ben dün doktora gittim burada özel bir merkez var daha önce de beni ameliyat eden doktorum ufuk bey muayene 100 aşılama için de 500 tl istiyorlar doktor yumurtalarımın azaldığını söyledi biraz moralim bozuldu ama yinede tedaviye başladık akşam ilk iğnemi eşim vurdu birde bana çocuk asprini ve başka bir hap verdi adını unuttum yazarım sonra eşime de vitamin
bakalım hayırlısıyla bir kez daha deneyelim olmazsa bende uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum
hakkında hayırlısı oslun canım inş.güzel sonuclar alırsın