- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.421
bende geldim ama moralım biraz bozuk yaa sinirlerim bozuldu
bende geldim ama moralım biraz bozuk yaa sinirlerim bozuldu
kızlar bende yarın temizleniyorum birşeyler okurum bol bol dualar ederim hepimiz için inanırmısınız buraya girmeden asla duramıyorum artık bir dert ailem var moralim daha iyi daha pozitif bakıyorum hayata
önceden böyle şeyleri bu kadar çok insanın yaşayabileceğini bilemiyordum hepinizi çok seviyorum bütün kalbimle rabbime yalvarıyorum yüreğinizde her ne hayırlı dileğiniz varsa kabul olsun inşallahhhhhhh amin
kızlar bende yarın temizleniyorum birşeyler okurum bol bol dualar ederim hepimiz için inanırmısınız buraya girmeden asla duramıyorum artık bir dert ailem var moralim daha iyi daha pozitif bakıyorum hayata
önceden böyle şeyleri bu kadar çok insanın yaşayabileceğini bilemiyordum hepinizi çok seviyorum bütün kalbimle rabbime yalvarıyorum yüreğinizde her ne hayırlı dileğiniz varsa kabul olsun inşallahhhhhhh amin
2010 mayıs ayı aşılama yaptıranlar
emenne....................
murse......................08/05/10
pınar........................
gamze.....................
kayse.....................
ayşe.......................
hoşgeldin canım evet göbekten vuruyorum..
hayırdır canım ne oldu neden morelin bozuk..
canım benim nolduuuuuuuu neyin var eşini ikna edersin yaparsın sen sıkıntı etme lütfen güzel bir dille anlat ona herşeyi bence ameliyat olmalı
çin takvimine baktım şimdi bengolenin yaşına göre ay olarakda kız çıkıyo yani kızı olucak hehe:)))))
aminnnnnn canım saol dualarımız hepimiz için Allah herkezin gönlündeki evladı hayırlı kılsın...
üzülme canım ikna edersin inşallah dua etmeyi ihmal etme mutlaka kabul oluyor
hı anladım canımm.acıyomu pekii
eşim eylül ekim gibi varikosel amelıyatı olcakmısss.
ya sorma yaa moralım cok bozuk evet eşime yaa.eylul ekımde amelıyat olcakmıs.6ay yada 1sene sprmelere kendını topluyormus sınır oldum ne var sankı şimdi olsaa daha yaza 1,5ay off yaaa
amin canım amin .
hiç gülesim yoktu heee :) inş.bigün bende hamıle kalırım banada bakarsın canım
amın amın
41 gece eğer hastalanırsan senin yerine başkası okuyabiliyomuş canım ama çok iyi bi dua ben buğün banyo yapıp başlıcam.bide 707 kez günde ya varis çek 1000 tanede ya ev velu
kızlarrrr meryem suresı 40gecemı okunuyorrr bana bilgi verirmisiniz
canım iğneler açıtmıyo eşine gelince neden bukar ileri tarihe atmış acele etmiyo heralde ama inşşallah ameliyattan önce hamile kalırsın hiç belli olmaz Allah büyüktür canım sıkma canını ..
sagol canımsayısı yukarıda yazıyor canım
41 gece canım ama biz hepsini bitiremiceğimize göre başkası senin yerine devam edicek annene okutturursun olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?