Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım benim tahmini adetim 23-24 mayıs gibi ama belki yumurtlamam erken olursa dahada erken gelebilir inşallah gelmez tabi de

kızlar bende yarın temizleniyorum birşeyler okurum bol bol dualar ederim hepimiz için inanırmısınız buraya girmeden asla duramıyorum artık bir dert ailem var moralim daha iyi daha pozitif bakıyorum hayata
önceden böyle şeyleri bu kadar çok insanın yaşayabileceğini bilemiyordum hepinizi çok seviyorum bütün kalbimle rabbime yalvarıyorum yüreğinizde her ne hayırlı dileğiniz varsa kabul olsun inşallahhhhhhh amin

çin takvimine baktım şimdi bengolenin yaşına göre ay olarakda kız çıkıyo yani kızı olucak hehe:)))))

aminnnnnn canım saol dualarımız hepimiz için Allah herkezin gönlündeki evladı hayırlı kılsın...

aminn canım burası terapi gibi insan rahatlıyor eşim diyorki şanslısın bizler paylaşamıyoruz bu konuları

2010 mayıs ayı aşılama yaptıranlar

emenne....................
murse......................08/05/10
pınar........................
gamze.....................
kayse.....................
ayşe.......................

kızlar benim tahmini adetim 23-24 mayıs gibi ama bu ay ilaç kullandığım için erken yumurtlarım ve de erken olabilirim

hoşgeldin canım evet göbekten vuruyorum..

hı anladım canımm.acıyomu pekii

hayırdır canım ne oldu neden morelin bozuk..

eşim eylül ekim gibi varikosel amelıyatı olcakmısss.

canım benim nolduuuuuuuu neyin var eşini ikna edersin yaparsın sen sıkıntı etme lütfen güzel bir dille anlat ona herşeyi bence ameliyat olmalı

ya sorma yaa moralım cok bozuk evet eşime yaa.eylul ekımde amelıyat olcakmıs.6ay yada 1sene sprmelere kendını topluyormus sınır oldum ne var sankı şimdi olsaa daha yaza 1,5ay off yaaa

amin canım amin .
çin takvimine baktım şimdi bengolenin yaşına göre ay olarakda kız çıkıyo yani kızı olucak hehe:)))))

hiç gülesim yoktu heee :) inş.bigün bende hamıle kalırım banada bakarsın canım

aminnnnnn canım saol dualarımız hepimiz için Allah herkezin gönlündeki evladı hayırlı kılsın...

amın amın

canım iğneler açıtmıyo eşine gelince neden bukar ileri tarihe atmış acele etmiyo heralde ama inşşallah ameliyattan önce hamile kalırsın hiç belli olmaz Allah büyüktür canım sıkma canını ..

bu yazz tatıl yapmak istiyor amelıyat olurssa denıze falan gıreem diyorrr.onun için yaz cıktıktan sonra amelıyta olmak istiyorr.bende bu ay yaptıralım mayıs ayı bitince iyileşmiş olursun falan dedım hazıranda zaten havalar yavas yaavs ısınıyorr.daha yenı düşğndükyaa bebişi 3ay oldu bebiş için tedavıye başlayaı belkı daha erken dıye acele etmıyor anlamadım yanı

sayısı yukarıda yazıyor canım
sagol canım
41 gece canım ama biz hepsini bitiremiceğimize göre başkası senin yerine devam edicek annene okutturursun olmazsa

anladım canım yok belkı bende okurum 41 gece bende pko varr 2ay hasta olmadıgımı bılırım belkı olmazsam ben okumus olurum hasta olursamda annem okurr.bide bellı bi gün saat varmı duaya başlamak için.ben bide bu meryem duasından sonraa 3 ve 7 gün oruc tutanlar oluyormus oyle duydum sizde duydunuzmu

belli bir gün veya saat yok canım ben duymadım daha doğrusu oruç tutulduğunuda bilyodum canım araştırırım bi .

ecrin dr a sor ameliyat sonrası deniz yasakmı diye bana ameliyatdan sonra 1 ay deniz ve havuz yasaktı sonra serbest ihmal etme sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…