- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.401
buay kaç kişi aşılama oluyo?
bildiğim pınar ,emenne.gamze.kayse vardı yumurtaları bir türlü olgunlaşmamış ne zamandır gelmediği için gelişmelerini bilmiyorum ayşe galiba emin değilim yinede
bildiğim pınar ,emenne.gamze.kayse vardı yumurtaları bir türlü olgunlaşmamış ne zamandır gelmediği için gelişmelerini bilmiyorum ayşe galiba emin değilim yinede
kızlar hadi şimdide aşılama yapanların listesini yapalım birli ben bende yaptırıyorum bendeeeeeeeeee
kızlar hadi şimdide aşılama yapanların listesini yapalım birli ben bende yaptırıyorum bendeeeeeeeeee
kızlar bir önerim var cuma günü duaya başlarken aşılama yaptıranların aşılaması tutsun diye ilave dua edelim ne dersiniz
tatkıcıııkkk geçmişmi okuyorsun geçmişi bırak şimdiye geellllll
evet tatlıcık ya sonra okursun gelde muhabbet ederiz biraz
geldim geldimmm:)))))))))
abdest almaya gitmiştim.... ama namazı kılmadan geldimm bide ona gider gelirimm:)))
abdest almaya gitmiştim.... ama namazı kılmadan geldimm bide ona gider gelirimm:)))
allah kabul etsin canım bende öğle yemeği yiycem
hoşbulduk canım ya benim aşılama banada pahalı geldi ilk aşılamamı 600 yaptırmıştım bu doktorum 1,5 dedi 235 iğneler aldım dün akşam başladım kendim vurdum vallahi hem maddi hem manevi yıpranıyoruz Allah tez zmanda hayırlı evladı nasip etsin bizlere
kızlar bir önerim var cuma günü duaya başlarken aşılama yaptıranların aşılaması tutsun diye ilave dua edelim ne dersiniz
allah kabul etsin canım bende öğle yemeği yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?