- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.441
belli bir gün veya saat yok canım ben duymadım daha doğrusu oruç tutulduğunuda bilyodum canım araştırırım bi .
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum bengole ben geldim sen gittin sanırım hayırlısıyla hamileliğin sorunsuz geçsin inşallah meleğini kucağına al
bu arada arkadaşlar ben dün doktora gittim burada özel bir merkez var daha önce de beni ameliyat eden doktorum ufuk bey muayene 100 aşılama için de 500 tl istiyorlar doktor yumurtalarımın azaldığını söyledi biraz moralim bozuldu ama yinede tedaviye başladık akşam ilk iğnemi eşim vurdu birde bana çocuk asprini ve başka bir hap verdi adını unuttum yazarım sonra eşime de vitamin
bakalım hayırlısıyla bir kez daha deneyelim olmazsa bende uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum
ecrin dr a sor ameliyat sonrası deniz yasakmı diye bana ameliyatdan sonra 1 ay deniz ve havuz yasaktı sonra serbest ihmal etme sor canım
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......100
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
arkadaşlar duamızda kalan sayımız 444 adetdir
tamam canım sagol soararım sormak aklıma geldı aslında nıye beklıyoz kı zaten amelıyayttan sonra yine beklıyecezz dimi .sen ne amelıaytı olmsutun canım çok gecmıs olsun
bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
arkadaşlar duamızda kalan sayımız 344 adetdir
benim rahimde perde varmış üst duvarında 1.ameliyatda tam olmamış 2.yi oldum araştırdım azar azar kazınıyormuş ilk ameliyatda genelde sonuç verimli olmuyormuş kademe kademe rahim duvarı delinmemesi için dr umda aynı söyledi
benim rahimde perde varmış üst duvarında 1.ameliyatda tam olmamış 2.yi oldum araştırdım azar azar kazınıyormuş ilk ameliyatda genelde sonuç verimli olmuyormuş kademe kademe rahim duvarı delinmemesi için dr umda aynı söyledi
CANIM BENİM ENNN YAKIN ARKADAŞIMIN RAHİMİDE PERDELİYDİ,2. seni duydum bak, ilk hamileliğinde bunu bilmiyodu,bebeğini 6 aylık doğurdu ve kaybetti maalesef...
2. bebekte hamile kaldıktan sonra rahim ağzını diktiler,9 ay boyuncada nerdeyse kıpırdamadan yattı...nurtopu gibi bi bebişi var şimdi,üniversite hastanesindeki prof.doktora yaptırdı,başka doktorlar ameliyat demşti,sende bi arştırsan diyorum,o ameliyatlar rahime zarar verebiliyomuş canım...
merhaba arkadaşlar nasılsınız????????
merhaba arkadaşlar nasılsınız????????
merhaba canım perde doğumsal bişeymiş yani sonradan olmuyormuş ilk ameliyatımı tüp bebek bölüm başkanı ünv.has.prof yaptı hatta dedi asistanlarım girerse ameliyat sgk karşılar ben girersem 1000 tl biz profa. yaptırdık ameliyat olmazsam 5.6 ayda bebek düşer yüzde 60..70 riski var dedi o yüzden oldum 2.ameliyatda dr.hast.ayrıldı yerine doç.bölüm başkanı oldu ameliyatımıda o yaptı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?