- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.461
merhaba arkadaşlar nasılsınız????????
hoşgeldin kartopum nasılsın,işler hala yoğunmu?...
estampcığım senin nasıl geçiyor hamilelik , keseleri nezaman göreceğiz inşallah?
bende iyiyim kızlar. atlatamadım gitti şu yoğunluğu. eşimde ankarada annemde kalıyorum. gecede giremedim evden
kızlar tefriciyeyi tamamlamak için eskilere şöyle bir baktım kimler okumuş diye minaaa geçen duayı kaçırınca üzülmüş. ona özelden mesaj attım.
bu arada aşılamaya başlayan ve başlayacak arkadaşlar hepinize tekrar hayırlı osun dualarımız sizinle.
günaydın arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum bengole ben geldim sen gittin sanırım hayırlısıyla hamileliğin sorunsuz geçsin inşallah meleğini kucağına al
bu arada arkadaşlar ben dün doktora gittim burada özel bir merkez var daha önce de beni ameliyat eden doktorum ufuk bey muayene 100 aşılama için de 500 tl istiyorlar doktor yumurtalarımın azaldığını söyledi biraz moralim bozuldu ama yinede tedaviye başladık akşam ilk iğnemi eşim vurdu birde bana çocuk asprini ve başka bir hap verdi adını unuttum yazarım sonra eşime de vitamin
bakalım hayırlısıyla bir kez daha deneyelim olmazsa bende uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum
çin takvimine baktım şimdi bengolenin yaşına göre ay olarakda kız çıkıyo yani kızı olucak hehe:)))))
bengoleciğim selam yollamışsın bana çok teşekkür ederim. bende sizleri özledim arkadaşım.
hamilelik nasıl gidiyor güzel annecik. sıkıntı yoktur umarım. o kadarcık mide bulantılarınada dayanacaksın artık. bunlarda olayın cilveleri olsun canım.
Kartopu slm.Mesajını aldım, ben de katılırım, geçmişi okumadım nasıl paylaştınız bana kaç tane düşüyorsa okurum.Bu arada ikinci aşılama da negatif, bu gün öğrendim.Bana da tüp bebek görünüyor...
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli
emenne.....................................................24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1
kızlar rlistemiz bu... herkes yazarsa sevinirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?