Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
estampcığım senin nasıl geçiyor hamilelik , keseleri nezaman göreceğiz inşallah?

iyim canım sağol,hafif sabah bulantıları var başkada bişey hissetmiyorum daha.bu arada sen ikidir keseler diyosun farkındamısın,ikiz mi olcak ne:1rolleyes:
tabi hayırlısı olsun,inşallah 10 mayısda görücem canım, işlerin hafiflemesine sevindim bu arada,biz cirit atıyoz topiğin sahibi yokopuyorumnanaktan

kızlar tefriciyeyi tamamlamak için eskilere şöyle bir baktım kimler okumuş diye minaaa geçen duayı kaçırınca üzülmüş. ona özelden mesaj attım.

kızlar tefriciyeyi tamamlamak için eskilere şöyle bir baktım kimler okumuş diye minaaa geçen duayı kaçırınca üzülmüş. ona özelden mesaj attım.

daha var sayı kalanlar paylaşılır canım benim hafta başı misafirim gelecek 1 hafta kalacaklar daha fazla alamıyorum o yüzden canım

Kartopu slm.Mesajını aldım, ben de katılırım, geçmişi okumadım nasıl paylaştınız bana kaç tane düşüyorsa okurum.Bu arada ikinci aşılama da negatif, bu gün öğrendim.Bana da tüp bebek görünüyor...

canım arkadaşım hayırlı ugurlu olsun tedavin inşallah bu defa sonuç veriri kalbini ferah tut tatlım mutlaka rabbim kucagına bir bebek verecek ama herşeyin zamaı var o zaman dolunca bu tedavilerde vesile olacak inşallah budafa anne olma zamanındır allah gönlüne göre versin ama moralinida sakın bozmam canım arkadaşım

çin takvimine baktım şimdi bengolenin yaşına göre ay olarakda kız çıkıyo yani kızı olucak hehe:)))))

canım arkadaşım allah razı olsun bizde kız düşünüyoruz inşallah olur minicik kızım olur allahtan fazla birşey istemiyorum sadece hayırlı ve saglıklı bir evlat istiyorum kızda olursa hiç yok demem :)
:dance:

canım ugur böcegim iyiki seni ve burdaki tüm arkadaşları tanımışım ama kimse alınmasın sen benim için ugur böcegimsin ban ugur getirdin belki senin bu sitene grmeseydim belkide şuan bu bebek karnımda olmazdı senin ve bütün kızların yazdıkları ban umut oldu kaybolan kırılan ve yok olan umutlarım yeniden yeşerdi ve kendimi toparladım internetten araştırmaya başladım ve bana en yakın tüp bebek merkezi diyarbakır veni vidi hastahanesiydi iyiki orayada gitti herşeyde bir hayır vardır derler ya sizler bana vesile oldunuz alah burdakilerden razı olsun ve dlerimki rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin herşey gönlünüzce olsun bütün dualarım sizinle canım kardeşlerim hepinizi özledim inşallah birazdaha iyi olurum ve sizlerle uzun uzun sohpet ederim kendine iyi bak ugur böceyim dilerim sende anne olursun kendine iyi bak baya.s.a.s.a.s.

kartopu bu arada benim hamilelik sadece mide bulantısıydı şimdide şidettli bel agrısı ve kasık agrısı var arkadaşlara sordum onlarda bebek anne rahmine tutundugu için normaldir diyor işte bu agrılardan dolayıda fazla sabit otoramıyorum dedigin gibi bude işin cilveleri olsun allah hepinizi hamiş yapar inşallah kendinize iyi bakın iyi akşamlar

kızlar ben geldim yine yoksunuz dinlenmek zorundayım uyuya kalmasam bir ara bakarım sohpet eden varsa bende takılırım sizlere kendinize iyi bakın şimdilik byy

bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....
sibel.......500
murse......750
minaa.....444
duamız tamamen paylaşılmıştır arkadaşlar

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah tüpde hemen tutar şans oranı daha yüksek içini rahat tut dualarımızın gücüyle mutlaka bizimde kucağımız dolacak

kızlar aşkolsun beni unutmuşsunuz nisan 1 ilk haberi ben vermiştimmmmmmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…