Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli
emenne............................................ .........24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

kızlar rlistemiz bu... herkes yazarsa sevinirim.....

kusura bakma canım hemen ekledim:)))))

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar güne sizinle başlamak ne güzel hepinizi öpüyorum inşallah moraller iyidir
listemiz oluşmuş duamıza başlıcaz inşallah rabbim kabul eder inşallah meleklerimize kavuşuruz hepimiz tek tek

kızlara bana hani 100 adet verecektiniz alacagınız olsun :)))) bende istiyorum ama

günaydınlar,

22 nisndan b u yana internete giremedim. izinliydim. evde tadilat vardı. şimdi okumaya çalıştım geçmişi. bir hamilemiz daha var. ne güzel bir haber. Allah nerde hamile varsa bebeklerini korusun. sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. tefriciyeyi tabi ki katılırım. 200 e kadar alabilirim. bu arada eltim 24 nisanda doğum yaptı ve ben doğumuna girdim. epidural normal doğum yaptı. çok mucizevi bir olay doğum. çok zor doğum valla. eskiden de korkardım şimdi daha çok korktum. birkez daha anladım annemin kıymetini. annelik gerçekten çok kutsal. sabaha kadar hastanede uyutmadı velet :) devamlı meme ve annesini istiyor. inşallah Allah hepimize en kısa sürede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder hayırlısıyla. adet tarihim 19-22 mayıs arası

günaydın emenne nasılsın canım arkadaşım

canım günaydın hoşgeldin amanda aman kimler gelmiş minik mi minik tatlı mı tatlı mis kokulu meleğin annesi nasılsın canım biraz sıkıntılarının olduğunun farkındayım ama bunlar gazel tatlı şeyler normal yani sen güçlü ol ye iç tadını çıkar bizlere de dua et
bencede sana 100 verelim minik yavrunun hürmetine inşallah bizimde meleklerimiz gelir

hoşgeldin özlem valla çok duygulandım Allahım inşallah o anı o duyguyu hepimize yaşatır a gerçekten çok zor olduğunu herkes söylüyor ama bak hepimiz o zorluğu yaşamak için neler yapmıyoruz

hoşbulduk canım arkadaşım ayrıyeten böyle güzel itifatların için çok tşk inan şuan içim kıpır kıpır oldu yaa biran bebeişlerin yanımdaymış gibi his ettim ne bileyim ya çok tşk arkadaşım dilerim rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip eder daha ben alışamadım hamiş olmaya inan sırtım çok agrıyor bu yüzden ara ara uzanmak zorunda kalıyorum haftayada işe gidecegim istifamı vermek için bakalım hayırlısı neyse o olsun allah bizlerin yardımcısı olsun

sen nasılsın canım kardeşim seni sormalı sende ne var ne yok epeydir karşılaşamıyoruz a.s.a.s.a.s.

günaydın canım hoşgeldin nasılsın iyisindir inşallah

canım ben iyiyim çok şükür tedavimize başladık iğnelerimi vuruluyorum ilaçlarımı kullanıyorum dün de kan tahlillerimizi yaptırdık bugün sonuçları alacaz cumartesi randevum var bakalım hayırlısı canım
senin iyi olmana çok sevindim hep böyle neşeli capcanlı ol emi çünkü annenin durumu bebeği etkiliyormuş sen mutlu neşeli olursan meleğin de mutlu olur

canım bende buakşam 3 iğnemi vurulucam cumartesi benimde randevu günüm sen ne kanı verdin bide ne ilacı kullanıyosun bize folikasitle zinco c verdi eşimle ikimz kullanıyoruz..

canım elimden geldikçe stresten uzak durmaya çalışıyorum bakalım artık hayırlısı neyse ol olsun
senin adına sevindim dilerim tedavinin sonunda bizleri mutlu edecek mutlu haberler alırız rabbim seninle olsun bebeyimin çok şanslı olacak çünkü bürsürü teyzesi var maşallah :)))) bide bebişimin gelişi ile eşim bile çok degişti eşime aşıktım gün geçtikçe daha çok aşık oluyorum bir dönem eşim benden uzaklaşmıştı ama şimdi allaha şükürler olsun herşey yoluna girdi bebek neşemize neşe katt rabbim hayırlısı ile dilerim sizlerde yaşadıgım bu güzel duyguları yaşarsınız aminnnnnnnnn :))))

canım istersen ben veririm sana benden 100 al iyi olur senin okumanda hamilesinya...

tabiki canım verin belki ugur gelir çünkü bebeyim çok şanslı ve bereketli bir bebek allah kısmetini gönderir inşallah rabbim bizimle olsun tüm dualarım sizler ve bebyim için allah sizleri korusun ve hayırlı evlatlar ihsan etsin

günaydınnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin tatlım nasılsın nasıl gidiyor hayata.s.a.s.

günaydın canımmm iyi gidiyo Allaha şükür sen nasılsın belindemi ağrı var olsun buaydan sonra oda hafifler ani hareketlerden kaçın merdiven inerken çıkarken dikkat et canım gerçi sen daha iyi bilirsin kendini koru diye söylüyorum bınları arkadaşım kolay gelmiyo bebişlerimiz.bende aşılamayı bekliyorum kafamda okadar soru işaretleri varki tutarmı tutmazmı kendi kendime konuşuyorum vallahi arkadaşım dua et bizim için sen can taşıyosun karnında Allah kabul eder duanı .

Allah ağzınızın tatını bozmasın canım hep mutlu olursunuz inşallah beşinle bebişlerinizle sen bunu hakediyosun yüreği temiz güzel arkadaşım..Allah gönlüne göre heyırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evladına kavuşmayı nasip eder inşallah..

canım kardeşim tüm dualarım seninle olsun ama sende benim gibi kendi kendini yeem ben bebeyim asla olmayacak diye düşünüyordum çünkü beni hayal kırıklıgına ugratan bir doktor yüzünden 8 ay boyunce her gece agladıgımı bilirim doktor gözümün içine bakara asla bebeyin olmayacak eşinde problem var dedigi gün ben yıkılmıştım eşime nasıl söyleyecegimi bilememiştim cattede aglaya aglaya işe gitmiştim ve çocuk fikrini aklımdan çıkarmak için ünv. okumaya karar vermiştim ama bir pazar evdeyken yanlışlıkla girdigim bir siteydi burası allahın bana göstermişl bir yol olsa diye yorumladım kartopunun yazdıgı ve diyer kızların yazdıgı bana umut verdi ve eşimle oturum son birdefa daha deneyelim olmadıysa herkese problemin benden kaynaklaındıgını söyleyecegimi söyledim asla eşimin kısır oldugunu kimseye demiyecektim kısır olan ben idim diye herkese söyleyecektim eşim ikna oldu çünkü aglamalarıma dayanamadı allaha şükürler olsun olumlu sonuç aldık ve bize kısır diyenler bir kapak oldu çok mutluyum 1 ay sonra eşimin ailesine ilan edecegiz hemde eşimin kardeşinin dügününde söylemeyi düşünüyoruz yani çifte dügün yapacagız :)))))

rabbim sizlerede nasip eder inşallah ben 3 yılda çok çektim intahar bile etmeyi düşündüm ama rabbime şükürler olsun gerşey geride kaldı inşallah sizlerde mutlulugunuza mutluluk katacak bir bebişiniz olur tüm dualarım sizinle canım arkadaşım seni çok seviyorum senin ettigin dualarıda asla unutmam burdaki kızların duları sayesinde ben bir anne adayıyım rabbim kısmet edince oluyormuş demekki yeterki sabretmesini ve istemesini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…