- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.521
hoş geldin canım bizler iyiyiz sen geldin daha iyi olduk nasıl memnunmusun tedavinden anladığım kadariyle güzel gidiyor
dediğin gibi canım hazmedemiyolar belkide bizim gibi onların dertleşek kişiler yok biz bukonuda daha şanslıyız eşim tamamen uzaklaşmıştı bebk olayından zar zor ikna ettim 2 aşılamayı ya bi sperm testi ver diyorum ona bile kızıyo ne acelen var niye bukar stres yapıyosun falan ama insan kendini yorulmuş hissediyo tek başına savaşıyosun yıpranıyosun aslında onlarda hem maddi hem manevi yıpranıyolar nekadar belli etmeselerde bi bebek gördüğünde enazında yiyenlerini nasıl sevdiğini biliyorum 6 aylık yiğenini görmek için ankaraya gidiyo düşün 6 saatlik yola evet bende bi günlük tutucam madem konuşamıyoruz bari içimdekileri ne hissettiklerimi bilsin ..
Bismillah
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100
duamız tamamen paylaşılmıştır arkadaşlar
saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo?
canım artık üzülmek yok eskiden olsa aglaya aglaya yazardım ama şimdi yazdıklarımı okuyup benim yaşadıklarımı yaşamıyasınız diye yazdım ne olur güçlü olun ve asla pes etmeyin rabbim mutlaka veriyormuş ben bunu anladım
çok teşek bu arada hoşgeldin canım nasılsın sende durumlar nasıl
ecrin hoş geldin canım eşinle güzel güzel konuş onu ikna et hemen olsun ameliyatını bak benim tanıdığım birine doktor ameliyat demişti olduktan 1 ay sonra eşi hamile kaldı Allahım inşallah sizede nasip edecek sakın üzülme
herkese günaydın kızlar...hemen hemen ayda bir hamile çıkartıyoruz..mayısda güzel haberi kim verecek bakalım...merakla bekliyorum..
kızlar bek kaçıyorum sırt agrım gittikce arttı bu arada kahveltı edip ilaçlarımı iceyim yatıp dinleneyim allah hiçkimsenin emeyini boşa çıkarmaz inşallah allah sizinle olsun kendinize iyi bakın inanın sohpet güzel ama bebyimide düşünmek zorundayım görüşmek üzere byyyy
okuyamasan da üzülme üzülme canım paylaşırız aramızda
bu arada tatlıcık nerelerde hastalandı mı acaba inşallah hastalanmaz bize sürpriz olur gene teyze oluruz:)))
bu arada tatlıcık nerelerde hastalandı mı acaba inşallah hastalanmaz bize sürpriz olur gene teyze oluruz:)))
tatlıcık hastalanmadı mı hala..hadi bakalım inşallah güzel haber veririr...
gül sende hoşgelmişsın nasılsın canım
kızlar halaaaa hastalanmadımgecenin 10un da eşime ısrar ettim bi gebelik testi daha alalım diye çıktık gittik nöbetçi eczane bulduk aldık yaptım testi tek çizgii.....
hafta sonunuda beklicem en azından duamı okurum cuma günü..... olmazsa dr gidicem bakalım niye olmuyoo bu meret :)
slm kızlar ben geldim tatlıcık canım benımmmm inş..güzel haberler alırız canımmm :) olmazsada üzülme bitanem nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?