Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş geldin canım bizler iyiyiz sen geldin daha iyi olduk nasıl memnunmusun tedavinden anladığım kadariyle güzel gidiyor

çok iyi gidiyor hayatım. haftaya yine gideceğim. sonra doktorum rusyaya seminere gidecek. 1 hazirana kadar ara vereceğim. zaten doktorda 3 haftada bir gelsen yeter diyor.

canım kardeşim denemekte fayda var kendini hiç üzme herey düzelecek inşallah ben eşimin arkasında 2 yıl boyunca koşturdum sperm testi için ensonunda pes etti kadının fendi erkeyi yendi :))))) azim ve sabırlı ol onu en sakin ve en zayıf bir yerinden yakala ve ikna et biz kadınlar istersek herşey oluyor bundan eminim sakın kendinide üzme tatlım ok

tşk beni kırmadıgın için canım arkadaşım dilerim rabbim dualarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz

herkese günaydın kızlar...hemen hemen ayda bir hamile çıkartıyoruz..mayısda güzel haberi kim verecek bakalım...merakla bekliyorum..

saol canım sen nasılsın nasıl gidiyo?

iyi olmaya calısıyorum işte eşimi ikne etmeye calısıyorum :)

iyi valla eşimi ikna etmeye çlaıısyorum ama biraz zor gibi ekımde olcam diyorrr.bende kandırmaya calısıyorum bakalım inş.ikna etcem

valla herkes öyle diyorrr yaaa.amelıyattan sonra cok hamıle kalan olmus ama esim biraz şnatcı yaaa.inş.ikna etceeem .

kızlar bek kaçıyorum sırt agrım gittikce arttı bu arada kahveltı edip ilaçlarımı iceyim yatıp dinleneyim allah hiçkimsenin emeyini boşa çıkarmaz inşallah allah sizinle olsun kendinize iyi bakın inanın sohpet güzel ama bebyimide düşünmek zorundayım görüşmek üzere byyyy

krndınr iyi bak canım güle güle dinlen gel canım benımmm

kızlar ben şimdi hasta oldum beklıyordum zateeeen hastalıgımı çünkü farlutal içmistim.dularımı okurum merak etmeyin hastalıgım uzun sürmüyorr.haftaya perşemeye kadar okurum mutlaka adetim bitincee

okuyamasan da üzülme üzülme canım paylaşırız aramızda
bu arada tatlıcık nerelerde hastalandı mı acaba inşallah hastalanmaz bize sürpriz olur gene teyze oluruz:)))

bu arada tatlıcık nerelerde hastalandı mı acaba inşallah hastalanmaz bize sürpriz olur gene teyze oluruz:)))

inş.okurum canım yaa inş.bakalımm.inş.tatlıcık güzel haberlerle gelır bende merak ettım heee

tatlıcık hastalanmadı mı hala..hadi bakalım inşallah güzel haber veririr...

hastalanmadı daha inş..teyze olcazz :)

kızlar halaaaa hastalanmadım gecenin 10un da eşime ısrar ettim bi gebelik testi daha alalım diye çıktık gittik nöbetçi eczane bulduk aldık yaptım testi tek çizgii.....

hafta sonunuda beklicem en azından duamı okurum cuma günü..... olmazsa dr gidicem bakalım niye olmuyoo bu meret :)

slm kızlar ben geldim tatlıcık canım benımmmm inş..güzel haberler alırız canımmm :) olmazsada üzülme bitanem nasip

evet canım hayırlısı olsun merak ettik seni güzel haber almayı çok isterdik ama belki çıkmamıştır dur bakalım vardır bunda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…