Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım hayırlısı olsun merak ettik seni güzel haber almayı çok isterdik ama belki çıkmamıştır dur bakalım vardır bunda da bir hayır

yok canım ya hiç ümidim yok bu aydan .... zaten kandada çıkmamıştı ya....

şimdi biran önce hastalanıym istiyorum aşılama yaptırmak için bu seferde bedenim inada bindi herhalde:))))

Son düzenleme:
cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli.........................................................10/05
emenne............................................ .........24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer1

kızlar rlistemiz bu... herkes yazarsa sevinirim.....

kusura bakma canım hemen ekledim:)))))[/QUOTE]

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum bugün duamıza başlıcaz inşallah Allahım kabul etsin bu dünyada anne olmaya evlat sahibi olmayı bizlere hayırlı kılsın

günaydın kızlar hayırlı cumalar dilerim rabbim en kısa zamanda dualarımızı kabul eder tüm kalbimle dualarım sizinle

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100

ALLAHIM BANA VE BENıMLE BıRLıKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVıYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASıP EYLE. AMıNNNNNNNN

Son düzenleme:
günaydın evet duamız başlıyor dediğim gibi aşılama yaptıran arkadaşların aşılaması tutsun diye belirtip edelim duamızı

bugün sela vakti başlayabilen arkadaşlar başlasınlar tefriciyeye. öncesinde duası vardı kızlar. birde niyet etmeyi unutmayalım.

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

bugün sela vakti başlayabilen arkadaşlar başlasınlar tefriciyeye. öncesinde duası vardı kızlar. birde niyet etmeyi unutmayalım.

evet canım daha önceki gibi duası bende var senin burda yazdığın duayla benim kitaptaki aynı niyetide unutmam evde olan arkadaşlarda okur beraber başlarız

bengole yolladım gördünmü?

bir dene bakalım kolay okuyabilecekmisin. haftaya perşembeye kadar 100 adet okuyabilirmisn. olmazsa kalanı paylaşırız canım

evet canım daha önceki gibi duası bende var senin burda yazdığın duayla benim kitaptaki aynı niyetide unutmam evde olan arkadaşlarda okur beraber başlarız

canım arkadaşım nasılsın. iyileştin tamamen değilmi ağrın sızın kalmadı. evet hayatım Arif Pamuk un güllü yasin kitabında edilecek duası var önden 21 adet tespih çekilmesi gerekiyor. birde eskiden yaptığımız niyeti yapalım bakayım eskilere bulabilecekmiyiz.

bengole yolladım gördünmü?

bir dene bakalım kolay okuyabilecekmisin. haftaya perşembeye kadar 100 adet okuyabilirmisn. olmazsa kalanı paylaşırız canım

ok tşk canım okurum daha haftaya çok var inşallah bitiririm bitiremezsem söylerim zaten şuan iş yerindeyim duayı okumak için elimden gelenini yapacagım allah kabul eder inşallah

teşekkür ederim canım iyiyim bişeyim kalmadı.Evet benim kitabımdada 21 adet tesbih çekilecek yazıyor niyetimiz aynı olsun bak hamişlerimiz var niyete ilave aşılama yaptıran arkadaşlarımızın aşılaması tutsun diye ilave edlim diye konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…