- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.561
teşekkür ederim canım iyiyim bişeyim kalmadı.Evet benim kitabımdada 21 adet tesbih çekilecek yazıyor niyetimiz aynı olsun bak hamişlerimiz var niyete ilave aşılama yaptıran arkadaşlarımızın aşılaması tutsun diye ilave edlim diye konuşmuştuk
çok güzel canım ellerine sağlıkALLAHIM bana ve benimle birilikte bu duayı okuyan herkeze ve bu ay aşılama yaptıran arkadaşlarımıza bu dünyada anne olmayı hayırlı kıl , sağlıklı bebek nasip et
emenne , murse nasılsınız kızlar. hepinizi çok özledim valla.
emenne , murse nasılsınız kızlar. hepinizi çok özledim valla.
günaydın kızlarrrrr.... misafirim var girremiyorum.. özledim sizleri...... tesbihe ancak pazaretesi başlayabilirim..... bugün kontrolüm var sanırım bugün iğne vurdurur yarında aşılamayı yaparlar.....
günaydın kızlarrrrr.... misafirim var girremiyorum.. özledim sizleri...... tesbihe ancak pazaretesi başlayabilirim..... bugün kontrolüm var sanırım bugün iğne vurdurur yarında aşılamayı yaparlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?