Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet evet bunu da ilave edelim tam bir dua bulalım ama hepimiz aynı şekilde niyet edelim

ALLAHIM bana ve benimle birilikte bu duayı okuyan herkeze ve bu ay aşılama yaptıran arkadaşlarımıza bu dünyada anne olmayı hayırlı kıl , sağlıklı bebek nasip et

emenne , murse nasılsınız kızlar. hepinizi çok özledim valla.

iyiyim canım Allaha şükür duan çok güzel olmuş bunu okuruz ..senin yoğunluğun bitmedimi bitsede biran önce sık sık görüşsek bizde seni özlüyoruz vallahi pınarda yok 2 gündür..onuda özledim yaaa

bengole hayatım alıntı yaparken bir öncekini almışım öyle devam etmiş sana yazdığım adetde geride kalmış dalgınlık nolur kusura bakma senin duana ihtiyacımız var daha öncede demişdim hamiş olduğun için kabul olur diye karışıklık için kusura bakma canım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100

ALLAHIM BANA VE BENİMLE BİRLİKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASİP EYLE. AMİNNNNNNNN

günaydın kızlarrrrr.... misafirim var girremiyorum.. özledim sizleri...... tesbihe ancak pazaretesi başlayabilirim..... bugün kontrolüm var sanırım bugün iğne vurdurur yarında aşılamayı yaparlar.....

günaydın kızlarrrrr.... misafirim var girremiyorum.. özledim sizleri...... tesbihe ancak pazaretesi başlayabilirim..... bugün kontrolüm var sanırım bugün iğne vurdurur yarında aşılamayı yaparlar.....

günaydın canım özlettin kendini inşallah tutar aşılaman canım

hoşgeldin canım bütün kalbimle tedavinin ve aşılamanın meleğini getirmesini diliyorum dualarımıza da başladık bu ay da çok sevineceğimiz haberler alacaz inşallah

bizde seni özledik canım hayırlı olur inşallah bu sefer bebişine kavuşursun hayırlısıyla benden 1 hafta önde gidiyosun bende yarın kontrole gidicem bakalım inşallah herşey güzel olucak Allah nasip ederse buğün 1 veya 2 tanede olsa okusan duanı edip iyi gelir belki aşılama öncesi..

cimcimedemi hamiş ayyy geçmişe bakıyrodum çokkk sevindimmmmm...........tebrikler canım Allah ım kucağına almayda nasip etsin...

kızlar bişey sorucam bu meryem suresi 98 ayetmiş gogldan baktımda şimdi herhangi birinimi okumamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…