- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.581
günaydın arkadaşlar hepinize hayılrı cumalar kızlarrr.ben bugun başlıyamıyorum hastayım çünküama salı başlarım inş..nasılsınızzzz
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
günaydın canım kahvaltı ettim geç gördüm sen nasılsın
kan yapıcı ilaç kullandığım için çay ve süt ürünleri ilaç alımından 1 saat sonra alınacak ondan geç oluyor kahvaltım
afiyet alsun arkadaşım, kan olsun can olsun inşallah.
bengole hayatım alıntı yaparken bir öncekini almışım öyle devam etmiş sana yazdığım adetde geride kalmış dalgınlık nolur kusura bakma senin duana ihtiyacımız var daha öncede demişdim hamiş olduğun için kabul olur diye karışıklık için kusura bakma canım
sorun degil canım keyfini bozma allah yardımcımız olsun dilerim allah en kısa zamanda sizlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tüm dualarım sizinle
sen başlayabileceksin değilmi canım tefriciyeye bu gün, Allah kabul etsin inşallah
kızlar yaaa hastane araştırdımdaaa birazzz genelde bu hastaneler cok iyi diye duydum sizin bilginiz varmı acaba duydunuzmu hiç diye yazıyorum.
hizmet hastanesi
jfk hastanesi
incirli etciha hastanesi( biraz pahalı )
ist.ünv.çapa tıp fakültesi
bagcılar devlet hastanesi
bakırkoy doktor sadi konuk egıtım ve araştırma hastanesi
bakırköy dogumevi
acaba araştırma hastanelerinden birinemi gitsem özeleme karar vereedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?