Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
başlamaya çalışırım ama söz veremem misafir olduğundan dolayı... kendinize iyi bkın byç...

günaydın arkadaşlar hepinize hayılrı cumalar kızlarrr.ben bugun başlıyamıyorum hastayım çünkü ama salı başlarım inş..nasılsınızzzz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
egeli..........750
kartopu.......100
pınar..........500
gamsem...100
tatlıcık.......100
estamp......200
gül...........100
ayşe c.....200
ecrin.......200
ece........100
emenne.....500
özlem.....100
sibel.......500
murse......750
minaa.....144
bengole...100

ALLAHIM BANA VE BENİMLE BİRLİKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASİP EYLE. AMİNNNNNNNN[/QUOTE]

ALLAH kabul etsin

duamız buydu kızlar

kan yapıcı ilaç kullandığım için çay ve süt ürünleri ilaç alımından 1 saat sonra alınacak ondan geç oluyor kahvaltım

murseciğim benim bildiğim tümü okunacak meryem suresinin. sadece bir kaç ayeti değil herhalde. ben geçenlerde okudum ama her akşam okuyamıyorum. tembellik ediyorum herhalde.

pınarcığım yetişemedim sana . misafirlerle çok yorulma emi canım. kendine iyi bak canım. aşılamanda hayırlı uğurlu olsun hayatım

sorun degil canım keyfini bozma allah yardımcımız olsun dilerim allah en kısa zamanda sizlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tüm dualarım sizinle

kızlar yaaa hastane araştırdımdaaa birazzz genelde bu hastaneler cok iyi diye duydum sizin bilginiz varmı acaba duydunuzmu hiç diye yazıyorum.
hizmet hastanesi
jfk hastanesi
incirli etciha hastanesi( biraz pahalı )
ist.ünv.çapa tıp fakültesi
bagcılar devlet hastanesi
bakırkoy doktor sadi konuk egıtım ve araştırma hastanesi
bakırköy dogumevi

acaba araştırma hastanelerinden birinemi gitsem özeleme karar vereedım :)

:)))))))))))))))))) üzgünüm ben izmirliyim yardımcı olamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…