Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaaa niyetimiz neydiiii ben bi yere yazmsıtım ama bulamıyorummm arkadaşlarr

kartopum bende apartmanda oturuyorum bolkonda gülümde yok eşimde şehir dışında:((((((((((parktaki güle yapsam olurmu:))))

yap tabiki hayatım. hiç biri yoksa camın önüne koy camıda aç olsun bitsin. yengem de parka gidip yapmıştı. gülün altına minik oyuncak bebek koymuştu bir tanıdık için. senesine kalmadan doğum yaptı. akşam ezanından sonra yapın kızlar. peşindende yasin falan okuyup dua edin.

canım akşam ezanından hemen sonramı koycaz bebegi camın onuneee ve ne zaman alcazz :) tefriciyeye niyetimiz neydı bıde dua olan sayfaları kopyalarmısın canım

ecrin akşam ezanından sonra istediğin vakit koy isteklerini camın önüne. yarın akşama kadar durabilir. ben kırmızı kese içinde biraz parada koyuyorum. bereket parası oluyor.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........100.................100........... ...........0
pınar.............500
gamsem.......100
tatlıcık..........100..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100.......................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............200
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............500
murse............750
minaa............144
bengole.........100
sibel yetiştiremeyecekmiş onunkini bitirenler biraz alırsa iyi olur

ecrin buldum sonunda,

ALLAHIM BANA VE BENİMLE BİRLİKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASİP EYLE. AMİNNNNNNNN

kıslar ben geldim bi geçmişi okuyup geliyorum..bn tefriceyeyi okuyamıyorum biliyosunuz hbr vermiştim hastalandım die..

Allahım bana ve benimle birlikte bu duayı okuyan herkese ve bu ay aşılama yaptıran veya tedaviye başlayan arkadaşlarımıza bu dünyada anne olmayı hayırlı kıl, sağlıklı evlat nasip eyle. Aminnnnnnnn

ALLAHIM BANA VE BENİMLE BİRLİKTE BU DUAYI OKUYAN HERKESE VE BU AY AŞILAMA YAPTIRAN VEYA TEDAVİYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZA BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL, SAĞLIKLI EVLAT NASİP EYLE. AMİNNNNNNNN[/QUOTE]

ALLAH kabul etsin

niyetimizi buldum :)

gamsem regl olduğu için onunkide okunacak

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…