- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #6.981
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
şimdilik herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizleri.
100 adet anca bitirebilecem galiba gerisi sana fazla gelmezmi canım diğer arkadaşlardan alan olur mu acabaiyi akşamlar sibelcim kaç adet dua alldın bakayım bende bu sabah ezanında başlayacagım bu aralar hastaydım diye okuyamadım ama bugün başlayayım bitireyim seninkileri okuyamıyacaksanda arkadaşlara söylerim okur ama okuya bilirsem okurum canım
ecrin sibelden 100 alırmısın canım bende gamsemden 100 alayım
tamam canım m 100 aldım beeen toplam 300 okuyacam aslında 100 daha alabılrıım eger okuyamayan varsaa
heh geldim..:))kartopummm seni çok özledim denk gelemedik epeydir...
geçmişi kimse yokken okusana kaçırdın bak kartopunu
o zaman sibelden 200 al canım bende 750 okuyacaktım 850 oldu daha fazla alamadım son anda kalırsa okurum diye:)))))))))))))))
ayşe senin aşılama bellimiydi
evet ya hemen çıkmaz diye düşündüm ama neyse artık haberlerini alıyorum hiçyoktan iyidir..
canım geçmişi okuyordum görmedim kusura bakma.biz tüp bebeğe geçtik.ben yarın son doğum kontrol ilacımı içiyorum sonra bırakacağım adet olunca ikinci günü iğnelerime başlıyorum.tahmini 15 ,20 gün sonra transfer yapılır bu sefer çok ümitliyim şimdiden çok heyecanlıyım.
canım sen rahım filmi çektircen galıbaa dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?