Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tamam canım coksagol yaa ben kaybetmısım nityeti bulmusuun bend ebuldum :) çok sagoll

100 adet anca bitirebilecem galiba gerisi sana fazla gelmezmi canım diğer arkadaşlardan alan olur mu acaba

buarada ben şimdi hastayım bidahaki aya adet tarihim 04,06, aşılamada öbür aya tabi tam net tarih yok ayyy inş.gerek de kalmaz..

ayşe senin aşılama bellimiydi

canım geçmişi okuyordum görmedim kusura bakma.biz tüp bebeğe geçtik.ben yarın son doğum kontrol ilacımı içiyorum sonra bırakacağım adet olunca ikinci günü iğnelerime başlıyorum.tahmini 15 ,20 gün sonra transfer yapılır bu sefer çok ümitliyim şimdiden çok heyecanlıyım.

hadi hayırlısı arkadaşım inşallah tutar topiğimizin bereketli zamanı dualarımızın gücüyle bebişine kavuşacaksın

canım sen rahım filmi çektircen galıbaa dimi

evet evet okudum yorumlarınızı medicalparkta çektiricem yine dr.um çekicekmiş..çok rahatlattı beni emin olabilirsin canını acıtmıcam dedi tıkanıklık varsa birz baskı hissedebilirsin dedi..bide tuvlate brz sıkışmıs gelmelisin dedi.fiyatı da 180tl imiş..bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…