Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün aşılamam yapıldı dr birşey demedi ama ultrasonda rahim kalınlığına bakarken folikülü gördüm. acaba daha çatlamadı mı ki. aklım ona takıldı şimdi.

kızlar bugün aşılamam yapıldı dr birşey demedi ama ultrasonda rahim kalınlığına bakarken folikülü gördüm. acaba daha çatlamadı mı ki. aklım ona takıldı şimdi.

çatlamıştır canım sen rahat ol olumsuz bir şey düşünme sakın inşallah güzel haberini alırız

pınarrrrr aşılaman hayırlı olsun canım bu ay çok bereketli bir ay dualarımızla Allahın izniyle baya hamişimiz çıkacak inşallah

bu akşam hıdrellez aklıma geldi haber vereyim dedim. gül ağacının dibine bulamazsanız balkonlarınıza bebiş isteklerini yapın unutmayın kızlar.

cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05.............02/05....aşılama tarihi
kartopu
egeli.........................................................10/05
emenne............................................ .........24/05...........07/05.....aşılama tarihi
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87......................................................29/05
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer
aren......................................................05/05 aşılama tarihi[/QUOTE]

pancarcım uzun zamandır gelmemişdin ne durumdasın buranın en eskilerindensin yanlışım yoksa dimi

evet canım biraz yoğunduk giremedim epeydir topiğimize evet buranın en eskilerindenim :))) 2 aşılama yaptırdım 2 ay oldu ara vereli bu arada adet tarihim dündü ama olmadım hala pek ümitli değilim ama Allah büyük:))) hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi verir inşallah

nasıl oluyor anlamadım

hıdırellez bilmezmisiniz.

5 i 6 ya bağlayan gece hızır ve ilyas peygamberler buluşurmuş.ve tüm istekler kabul olurmuş. gül ağacına istek yazıp bağlarız biz. ev isteyen ev , araba isteyen araba , bebek isteyen bebek resmi yapar ağaca asar. isteyen minik araba , isteyen oyuncak bebek bile koyuyor gülün dibine. kimiside toprağa çizer araba resmi falan. ben apartmanda oturduğum için bahçeyede çıkıp yapamayacağım eşime söyledim saksıda gül al onun altına koyalım dedim. geçen senelerde resim yapıp balkona koyuyorum gece camıda açık bırakıyordum.ben inanıyorum. bu senede oyuncak bebek koyacağım.

inşallah canım 3.aşılamamı yoksa tüpmü planın varmı

kartopum bende apartmanda oturuyorum bolkonda gülümde yok eşimde şehir dışında:((((((((((parktaki güle yapsam olurmu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…