Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya ben cuma kontrolüm var nezaman çatlatma iğnesi vurulucam nezaman aşılama yapıcaklar cuma iğne vurulsam c.tesi yaparlamı sence..senin niye 1 gün önceden ç.atlatma iğnen

canım benim iğneden sonra 36 saat geçmesi gerekiyor tam bilemiyorum ama cuma akşamı çatlatmanı vurulsan pazar aşılaman yapılır sanıyorum nolur sakin ol canını sıkma Rabbim meleğini tutturur sana inşallah:Saruboceq:

egelim aren di sanırım aşılama yaptırmış onuda yazarmısın canım

merabalar kızlar...
aren ve pınarcım aşılamalarınız hayırlı olsun,cuma günü olacak olanların da Rabbim yardımcıları olsun...inşallah hayırlı haberlerini alırız...

selam kızlar bu işler yüzünden giremiyorum nete o kadar özledimki sizi ne var ne yok kim hamiş kim değil nolurr yazın bana merak ediyorum Allah rızası için ((

cimcime_82.......................................hamişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş
estamp............................................ hamişşşşşşşşş
enepınar.......................................... .........14/05.............02/05....aşılama tarihi
kartopu
egeli.........................................................10/05
emenne............................................ .........24/05
gamzeli
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87......................................................29/05
pancar
tatlıcık.......................................... ..........26/04
murse
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
aolzpgeer
aren......................................................05/05 aşılama tarihi

aaaaa listeyi yeni gördüm normalmi aşılamamı onlar ayyyy hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

kızlar unutmadan yazayım dedim bu listeyi tatlıcık arkadaşımız hazırlamışdı teşekkürler ona gitsin:)))))))))))))))

aaaaa listeyi yeni gördüm normalmi aşılamamı onlar ayyyy hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

canım cimcime ve benimki aşılama,bengole tüp yaptırdı...nazlı bebişler geliyolar yavaş yavaş sırasıyla...kızlar ben bu aydan umutluyum inşalah... güzel haberler alıcaz...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…