Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şimdi oldu sanırım.........

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500
gamsem.......100.......................100...............0
tatlıcık..........100..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100.......................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400
ece...............100
emenne.........500
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750
minaa............144...................144...................0
bengole.........100....................100...................0

günaydın hanımlar bugün süper muhabbet varmışş benim misafirlerim vardı pek giremedim....

dua dan kalan varsa bende alırım...... hepinizi öpüyorum....

Aşılama yaptıran yaptırmayan bütün arkadaşlarım bu ay hayırlısıyla hamile kalsınn inşallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::

günaydın arkadaşlar kartopu canım ya ben güle dilek bağlama olayını unutmuşum dün şimdi okudum çok üzüldüm neyse seneye yaparım artık hayırlısı olsun inşallah sizin dilekleriniz gerçek olur
bu arada ben duamın 400 tanesini okudum 100 kaldı bugün bitiririm inşallah

günaydın arkadaşlar bende duamın 300 okudum 100 kaldı .acaba masa basında okusam olurmukı kaln duamı

canım bilemiyorum bende masa başındayım ama hiç böyle okumadım abdest alıp seccadenin üzerinde okumaya çalışıyorum ama olabilir diye de düşünüyorum

bende abdest alıp okuyorum evde.bilmemki evet banada olabılır gibi geldi canımm zaten son 100 tanem kaldı bugun masa masınında okuyamazsam akşam evde okurum

olur canım neden olmasın ama abdesli okursan daha iyi olur..Allah kabul eder canım merak etme..bende iyiyim buarada aşılama gününü bekliyorum..

olur canım neden olmasın ama abdesli okursan daha iyi olur..Allah kabul eder canım merak etme..bende iyiyim buarada aşılama gününü bekliyorum..

abdest alırım okurum o zaman canım sagol :) hadı canımm hayırlısı olsun sana günler gecmez şimdi hee :) herşeyin hayırlısı.duanı bitirmiş Allah kabul etsın canım

abdest alırım okurum o zaman canım sagol :) hadı canımm hayırlısı olsun sana günler gecmez şimdi hee :) herşeyin hayırlısı.duanı bitirmiş Allah kabul etsın canım

amin canım saol şimdi başka dualarım var onları bitirmeye çalışıcam bitirebilirsem..

hoşgeldin canım nasılsın aşılama sonrası bir değişiklik var mı gerçi çok yeni ama heyecan işte
canım aşılamadan sonra doktor ilaç olarak bir şey verdimi tavsiyelerde bulundumu

canım jel verdi. yarım saate yakın yatırdı sonra normal hayatına devam et dedi.

hoşgeldin emennecim nasılsın yarın aşılaman var hadi hayırlısı olur inşallah Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…