- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.041
negüzel canım bende okucaktım ama bitiremem heralde duada baya uzun Allah kabul etsin şimdiden canım..
hoşgeldin emennecim nasılsın yarın aşılaman var hadi hayırlısı olur inşallah Allah yardımcımız olsun..
evet yarın olacak inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun canım belki iki gün sonra da seninki olur hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı canım. aşılamalarınız hayırlı olsun
sağol canım
bana geliyor ki bu ay biraz yorgunuz duamız yarım kalmaz inşallah benim 100 kalmıştı istersen senin 100 ünü de alabilirim kaç tane vardı senin
günaydın canım. bu sefer ağır gitti bu dua nedense.
dün akşam yaptınmı dileklerini gül ağacına,
ben meryem suresini ve yasin okudum . sonrada hepimiz için dua ettim. ALLAH KABUL ETSİN kızlar.
sabahta hastalandım zaten)))
Emennecim nasıl gidiyor aşılaman oldumu
hoşgeldin canım yarın olacam inşallah biraz heyecanlıyım Rabbim inşallah bu sefer bebek sahibi olmayı bizlere hayırlı kılar
yeni bir tedaviye karar vermişsiniz sanırım hayırlı olsun canım
Teadviden önce rahim filmi çektiriyorlarmış şu anda tek düşüncem o muayenede bile çok zorlanan biriyim
gün sanırım rahim filmi çektireceksin hiç zor değil inan abartıyorlar biraz ağrı oluyor ama adet sancısı gibi kesik ve anlık bir ağrı o yüzden rahat et..sadece muayenede çekindiğin gibi çekiniyorsun tek zorluğu o arkadaşım...için rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?