Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

...............ALINAN........... OKUNAN............KALAN
egeli.............750..............580....................170
kartopu.........300.................300........... ...........0
pınar.............500
gamsem.......100.......................100...............0
tatlıcık..........100..................100........ ..............0
estamp.........200
gül...............100...................100.......................0
ayşe c..........200...................200.............. ........0
ecrin.............400..................300......................100
ece...............100
emenne.........500..................400......................100
özlem............100..................100..... .... .........0
sibel..............100
murse............750...................750..................0
minaa............144...................144...................0
bengole.........100....................100...................0

günaydın kartopu zaten çoğu okundu kalanlar az almıştı zaten onlar kendilerininkini bitirirler sanırım

yarın öğleden sonra kısa bir tatile çıkıyoruz eşimle çarşamba günü döneceğiz. şimdiden haber vereyim dedim arkadaşlar. bu arada egeli sen duayı yaparsın değilmi yarın öğlen canım.

günaydın canım. bu sefer ağır gitti bu dua nedense.

dün akşam yaptınmı dileklerini gül ağacına,

ben meryem suresini ve yasin okudum . sonrada hepimiz için dua ettim. ALLAH KABUL ETSıN kızlar.

sabahta hastalandım zaten )))

sağol canım
bana geliyor ki bu ay biraz yorgunuz duamız yarım kalmaz inşallah benim 100 kalmıştı istersen senin 100 ünü de alabilirim kaç tane vardı senin

ben bitirdim canım. 200 adet daha almıştım dün onlarıda okudum merak etme.sibel okuyamıyacakmış dün onları paylaştık.

canım akşam girmediğim için gül ağacı olayını yapamadım sabah okudum üzüldüm artık seneye bakacaz
inşallah o zamana kadar beklemek zorunda kalmam sırnaşık şey bebek için yani :))))

kartopucum ne düşünüyosun bir iki ay daha bekliycekmisin ben adetten sonra bahçeciğe gidiyorum eşimle karar verdik

Son düzenleme:
hoşgeldin canım yarın olacam inşallah biraz heyecanlıyım Rabbim inşallah bu sefer bebek sahibi olmayı bizlere hayırlı kılar
yeni bir tedaviye karar vermişsiniz sanırım hayırlı olsun canım

ınşallah bitanem önümüzdeki çarşamba adet günüm hayırlısı artık. ınşallah aşılaman tutar bitanem hayırlı haberlerini alırız. benim yumurta rezervimde azalma var o yüzden artık beklemek istemiyorum. doktora gittiğim gün sigarayı bırakacam die de kendime söz verdim başka türlüde bırakmıycam gibi gözüküyor. tüp bebek yaptırmaya karar verdik şubatta bir tane aşılama yaptırmıştım negatif sonuç almıştım

Teadviden önce rahim filmi çektiriyorlarmış şu anda tek düşüncem o muayenede bile çok zorlanan biriyim

gün sanırım rahim filmi çektireceksin hiç zor değil inan abartıyorlar biraz ağrı oluyor ama adet sancısı gibi kesik ve anlık bir ağrı o yüzden rahat et..sadece muayenede çekindiğin gibi çekiniyorsun tek zorluğu o arkadaşım...için rahat olsun..

Sağol ececim. canım ben akşama kadar iş yerindeyim akşamda evde olmıycam yoksa alırdım kalan duayı neyse arkadaşlar gelir birazdan hallederler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…