Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ece,

bende herhangi bir belirti yok şu anda. dün öğleden sonra çok gazım vardı birazda kasıklarımda ağrı.
bugün iyiyim. pek bir şey yok. zaten çok kendimi de dinlemek istemiyorum

Kartopu beni neden duymuyorsun sende bir değişiklik var mı?Bizimde 5 günümüz kaldı

))))

arkadaşım dün bitmesi gereken raporumu hala yetiştiremedim. o yüzden çok cevap yazamadım kusura bakma ne olur. tam sana cevabı yolladım baktımki sende o arada bana sitem etmişsin. a.s.

ben tarihimi hesaplayamadım 28 ocak ta hastalandım.yumurtalar geç olgunlaştığı için şubatın 12 ve 13.de aşılama yapıldı. geçen ay 29 günde adet oldum. bu ayın kaçında olmam gerekiyor.hesaplıyrm hergün başka bi tarih buluyorum kafam döndü. yardım ederseniz sevinirim.

))))

arkadaşım dün bitmesi gereken raporumu hala yetiştiremedim. o yüzden çok cevap yazamadım kusura bakma ne olur. tam sana cevabı yolladım baktımki sende o arada bana sitem etmişsin. a.s.

önemli değil kartopu benimde özellikle akşamları belim çok ağrıyor..az kaldı. neyseki 10 günü devirdik çok şükür

Vuslat 35.........................23/Şubat O BİR HAMİLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Mergül ........................... 23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart
sibel1982........................11/Mart
bergina..........................13/Mart

Pancarr...........................02/Mart Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

Aslanca..........................Çalışmalara Devam
Gül1973..........................Çalışmalara Devam
Funan............................. Çalışmalara Devam
cimcime_82....................Çalışmalara Devam

Son düzenleme:

27 şubat mı acaba, bu arada senin de yapılalı 13 gün falan olmuş, kan testi yaptırsan çıkar bugün ya da yarın yaptır

pancarr buda senin için hayatım.

inşallah elim ve listem hepimiz için hayırlı gelir.
hayırlı evlatlarımız olur.
AMıNNNNNNNNN

canım senın beden daha once tahlıl gunun gelmiş hemen test yapsana..

jabese senin zaten 27 şubatta tahlil yaptırman gerekir. aşılamadan 15 gün sonra tahlil istiyor doktor. cumartesi tahlil yaptırırsan çıkar arkadaşım.

teşekkür ederim pazartesiden bu yana adet sancısı çekiyrm hergün hastalanıcam sanıp ağlıyrm o yüzden hesaplayamadım.çünkü ben adet öncesi hiç sancı çekmem günü gelince habersizce gelir.

teşekkür ederim pazartesiden bu yana adet sancısı çekiyrm hergün hastalanıcam sanıp ağlıyrm o yüzden hesaplayamadım.çünkü ben adet öncesi hiç sancı çekmem günü gelince habersizce gelir.

heveslendirmek istemem ama sen hamile olabilirsin arkadaşım da senin gibi normalde ağrısız adet oluyo, ağrılar yüzünden şüphelenip test yaptırmış adetine 1 hafta kala hamile çıktı, İnşallah sende hamilesindir canım, yerinde olsam dayanamaz test yaptırırdım

inşallah Allah ım bu kandil günü benim ve isteyen herkesin duasını kabul eder.2 gün önce idrar testi yaptım ama hiçbişey yoktu.erkendi ama.kan testi yaptırmak istemedim çünkü hastanedekilerin artık negatifi alınca acıyan gözlerle bakmasından bıktım.sonuçtan çok bakışlrdan korkuyrm.idrar testlerini bile alıcak eczane kalmdı nerdeyse

Boşversene arkadaşım bakışlarını, kendilerine acısın onlar, sen gayet neşeli bi şekilde git yaptır öğren, İnşallah Rabbim bu mübarek günün hatırına nasip etmiştir de kavuşursun bebeğine..

arkadaşlar şu anda öğle ezanı okunuyor istanbulda.

bu mubarek günlerin yüzüne , abdest alıp camiye giden kullarının yüzü suyu hürmetine ALLAHIM hepimizin dualarını kabul etsin. bizlere yavrularımızı hayırlı kılsın.

AMıN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…