- Konu Sahibi KARTOPU344
-
arkadaşlar tahlil veya aşılama tarihlerinizi yazarsanız sizi de ekleyebilirim listeye :enbuyukkk:
Kartopu beni neden duymuyorsun sende bir değişiklik var mı?Bizimde 5 günümüz kaldı
))))
arkadaşım dün bitmesi gereken raporumu hala yetiştiremedim. o yüzden çok cevap yazamadım kusura bakma ne olur. tam sana cevabı yolladım baktımki sende o arada bana sitem etmişsin. a.s.
ben tarihimi hesaplayamadım 28 ocak ta hastalandım.yumurtalar geç olgunlaştığı için şubatın 12 ve 13.de aşılama yapıldı. geçen ay 29 günde adet oldum. bu ayın kaçında olmam gerekiyor.hesaplıyrm hergün başka bi tarih buluyorum kafam döndü. yardım ederseniz sevinirim.
ben tarihimi hesaplayamadım 28 ocak ta hastalandım.yumurtalar geç olgunlaştığı için şubatın 12 ve 13.de aşılama yapıldı. geçen ay 29 günde adet oldum. bu ayın kaçında olmam gerekiyor.hesaplıyrm hergün başka bi tarih buluyorum kafam döndü. yardım ederseniz sevinirim.
teşekkür ederim pazartesiden bu yana adet sancısı çekiyrm hergün hastalanıcam sanıp ağlıyrm o yüzden hesaplayamadım.çünkü ben adet öncesi hiç sancı çekmem günü gelince habersizce gelir.
teşekkür ederim pazartesiden bu yana adet sancısı çekiyrm hergün hastalanıcam sanıp ağlıyrm o yüzden hesaplayamadım.çünkü ben adet öncesi hiç sancı çekmem günü gelince habersizce gelir.
inşallah Allah ım bu kandil günü benim ve isteyen herkesin duasını kabul eder.2 gün önce idrar testi yaptım ama hiçbişey yoktu.erkendi ama.kan testi yaptırmak istemedim çünkü hastanedekilerin artık negatifi alınca acıyan gözlerle bakmasından bıktım.sonuçtan çok bakışlrdan korkuyrm.idrar testlerini bile alıcak eczane kalmdı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?