- Konu Sahibi KARTOPU344
-
canım rabbim isteyince her şekilde tutturuyo bak ne güzel aşılamanı yaptırmışsın şimdi rahat olmaya çalış düşünme bunları mübarek kandil hürmetine Allahım yavrunu kucağına almanı nasip eder inşallah
günaydın arkadaşlar,
Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, ailesine ve devletine hayırlı evlatlar nasip et. İsteyen kullarını çocuksuz bırakarak test etme yarabbim. Eğer evlat sahibi olmamız hayırlısı değilse bizlere gani gani sabırlar ver Allahım. (bu cümleyi yazarken bile içim acıyor)
Aminnn.. Hepinizin kandili mübarek ve dualarımız kabul olsun inşallah...
günaydın arkadaşlar,
Allahım hayırlısıyla bizlere de sağlıklı, eli ayağı düzgün, akıllı, ailesine ve devletine hayırlı evlatlar nasip et. İsteyen kullarını çocuksuz bırakarak test etme yarabbim. Eğer evlat sahibi olmamız hayırlısı değilse bizlere gani gani sabırlar ver Allahım. (bu cümleyi yazarken bile içim acıyor)
günaydın arkadaşlar,
günaydın arkadaşlar,
Bence hayırlıdır bizim çocuk sahibi olmamız niye hayırlı olmasınki, çocuk istemeyen hatta evli bile olmayan bi sürü kadın hamile kalıyo, hani okuyoruz ya gazetelerde , tuvalette doğurdu yok boğdu çöpe attı, böyle insanların oluyo da (insan demeye bile içim elvermiyo) bizim anne olmamız mı hayırlı değil, hiç sanmıyorum, ben inanıyorum, yürekten isteyen herkesin, hepimizin olacak, sadece Allah bizim sabrımızı deniyo, sabırlı olup mükafatımızı alıcaz İNŞALLAHHH
Bence hayırlıdır bizim çocuk sahibi olmamız niye hayırlı olmasınki, çocuk istemeyen hatta evli bile olmayan bi sürü kadın hamile kalıyo, hani okuyoruz ya gazetelerde , tuvalette doğurdu yok boğdu çöpe attı, böyle insanların oluyo da (insan demeye bile içim elvermiyo) bizim anne olmamız mı hayırlı değil, hiç sanmıyorum, ben inanıyorum, yürekten isteyen herkesin, hepimizin olacak, sadece Allah bizim sabrımızı deniyo, sabırlı olup mükafatımızı alıcaz ıNŞALLAHHH
canım ya bugün ben çok duygusalım akşamda öyleydim yazılarınızı okurken ağlamklı oluyorum çok doğru söylüyosun ama bu durumu bizler yargılayamıyoruz ne yazık ki.
Bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu? Rabbim dualarımızı kabul etsin amin.
canım ya bugün ben çok duygusalım akşamda öyleydim yazılarınızı okurken ağlamklı oluyorum çok doğru söylüyosun ama bu durumu bizler yargılayamıyoruz ne yazık ki.
Bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu? Rabbim dualarımızı kabul etsin amin.
hepimizin kandili mübarek olsun allah seninde gönlüne göre versin canım
cimcime sen bugün tahlıl yaptırıyormusun yoksa hala beklemeye kararlımısın. bak bugün kandil belki uğurlu gelir ne dersin.
cnm önce herkesin kandili mübarek olsun...beklemek istiyorum aslında ama bi yandanda kandil gününe denk geldi bi hayır vardır diyorum,yaptırsammı çok karasızımm kızlar...adetimede 2 gün var daha of ya kafam iyice karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?