- Konu Sahibi KARTOPU344
-
arkadaşlar ağlamayın lütfen ..
bol bol dua edin kısmette , alnımızda yazılıysa biz istemesek bile olur. ama kısmet değilsede yapacak birşey yok.
bir arkadaşım söylemişti hayırlısıysa olsun deme Allahım bana evladı hayırlı kıl diye dua et demişti. bu akşam hepimiz böyle dua edelim.
AMİNNNNNNNNNNN
ay canım imkanınn varsa yaptırmanı çok isterim bu güzel geceye müjdeli haberle girelim inşallah ne dersin
imkanım varda işte inan o kadar çok yaptırıp hayal kırıklığı yaşadım ki...ilk defada bu kadar bekliyorum arkadaşlarım bile bana inanmıyo bu kadar sabredemezsin diyolar ama bu sefer beklemek istedimm...belkide yaptırıım.beklemek sonucu değiştirmiycek zaten....en azından sonuca göre düşünüp karar veririimm...kızlar galiba gidip yaptırcam ne olur dualarınızı eksik etmeyin....:Saruboceq:
kızlar size de şöyle oluyor mu bilemiyorum.
mesala bizimkisi sebepsiz olmuyor bebek. o kadar doktora gidiyorum. hazirandan bu yana 1500-2000 tl harcadık nerdeyse. eminim aranızda daha fazla harcayanlarınız da vardır. düşünün ben henüz hiç aşılama yaptırmadım. her bir aşılama için 500 tl vereceğim. sonra diyorum ki kendi kendime neden uğraşıyorum bu kadar. eğer Allah kısmet ettiyse şayet bi şekilde olcak. kısmet etmediyse de ne yaparsam yapayım olmayacak. sonra içimden başka bir ses daha çıkıp başlıyor konuşmaya. özlem zaman hızla akıp geçiyor. bak 1 ay daha boşa geçti. git doktoruna. devam et.
gerçi her doktorun muayenesine gittiğimde hamilelerle aynı odada bekleyip üzülmekten başka bişey geçmiyor elime ya. benim işim 5 dk sürdüğü için neyse beni hemen alıyorlar içeri. girip gösterip doktorun ağzından çıkacak ufacıcık iyi bir haber için bekleşiyorum. sonra hamilelere baka baka ordan uzaklaşıyorum. ben artık altımı açıp göstermekten doktorun muayenesine taşınmaktan hamileleri görmekten çok yorulduğumu hissediyorum. mutlu karı kocaları görmek canımı yakıyor. bense ya tek başıma yada annemle gidiyorum. o kadar trajik geliyor ki...
off içinizi bunaltıyorum biliyorum. özür dilerim. sadece bu hafta yine hastalandığım için bunalımdayım.
seni çok iyi anlıyorum cnm ben buradaki en iyi doktorlara gittim hepside psikolojik dedi dedikleride çıktı gerçekten ilk hamileligim tedaviyle olmuştu kaybedince bıraktım düşünmeyi doktora falan gitmedim bir yıl sonra anneannem rahatsızlaştı ankaraya gittim biraz orda kaldım gelince tabi kafamda onun fikri varken yani aklımda bebekl yokken hamile kaldım doktor biraz dinlenmen gerek dedi dinlenmek ne mümkün yinemi aynı şeyler olacak korkusuyla bir hafta yattım sonu yine aynı oldu beynimiz herşeyi etkiliyo bence ama işte düşünmek insanogluna mahsus elde degilki çıkmıyo işte akıldan başka şeylerlede ugraşsanda olmuyo onun için sana şunu söyleyim hep en kötüleri düşün bak gör sen kendini şanslı hissedeceksin cnm rahat ol:teselli:kızlar size de şöyle oluyor mu bilemiyorum.
mesala bizimkisi sebepsiz olmuyor bebek. o kadar doktora gidiyorum. hazirandan bu yana 1500-2000 tl harcadık nerdeyse. eminim aranızda daha fazla harcayanlarınız da vardır. düşünün ben henüz hiç aşılama yaptırmadım. her bir aşılama için 500 tl vereceğim. sonra diyorum ki kendi kendime neden uğraşıyorum bu kadar. eğer Allah kısmet ettiyse şayet bi şekilde olcak. kısmet etmediyse de ne yaparsam yapayım olmayacak. sonra içimden başka bir ses daha çıkıp başlıyor konuşmaya. özlem zaman hızla akıp geçiyor. bak 1 ay daha boşa geçti. git doktoruna. devam et.
gerçi her doktorun muayenesine gittiğimde hamilelerle aynı odada bekleyip üzülmekten başka bişey geçmiyor elime ya. benim işim 5 dk sürdüğü için neyse beni hemen alıyorlar içeri. girip gösterip doktorun ağzından çıkacak ufacıcık iyi bir haber için bekleşiyorum. sonra hamilelere baka baka ordan uzaklaşıyorum. ben artık altımı açıp göstermekten doktorun muayenesine taşınmaktan hamileleri görmekten çok yorulduğumu hissediyorum. mutlu karı kocaları görmek canımı yakıyor. bense ya tek başıma yada annemle gidiyorum. o kadar trajik geliyor ki...
off içinizi bunaltıyorum biliyorum. özür dilerim. sadece bu hafta yine hastalandığım için bunalımdayım.
ne listesi bu bende varmıyım listede hayırlı haber aldıkmı peki kartopu
gül bu liste senin için hayatım,
listedeki herkes bugununhayrına evlatlarına kavuşur inşallah.
ALLAHIM HEPİMİZE EVLADI HAYIRLI KIL İNŞALLAH
kartopu senin aşılaman hangi tarihte yapıldı?
Belirti falan varmı cimcime
gül bu liste senin için hayatım,
listedeki herkes bugununhayrına evlatlarına kavuşur inşallah.
allahım hepimize evladı hayırlı kıl inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?