- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #7.221
sütü duymadım ibrahim saraçoğlumuydu neydi unuttum şimdi soyadını onun sitesinde okumuşdum... adetde başlanıp kullanılmalıymış bu şekilde hamiş kalan varmış... ben üşengeçliğimden hiç yapmadım:))) dur sitesini balayımda kopyalayayım sana...
klomenden sonra çatlatma iğnesi olucakmısın ecrin
aman ihmal etme.... en azından çatlatma iğnesi olursun belkide bir bakmışsın hamiş kalırsın..... bu arad hanidoktorlar diyorya çatlatma iğnesinden sonraki gün şu saatte ilişkiye girin diye.... aslında ogün girmekde fayda varmış.. bazıların iğneden hemen çatlıyormuş... ertesi gün geç olabiliyormuş. iğneden sonra 3gün mutlaka ilişkiye girin dedi geçen tv de bir doktor.... fazla ilişkiden zarar gelmez bende iğneyi olduğunda bunu da sor doktoruna....
diyorki hani sperm biriksin nede olsa 36 saat sonra çatlatıyor iğne o nedenle ilişki olmasın ama nerden bilebilirizki 36 saatten önce çatlamayacak.... kısacası insanın bir gıdım aklı var onuda alıyorlar...
canım ben kloımenı kafama göre kullandım yumurtladımmı bilmiyorum.çatlatma iğnesıde hiç yaptırmadım daha dogrusu hiç iğne vurunmadım.ama klomenle yumurtlayamadım.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum belkı bu ay yumurtlamısımdırr.ama hiç agrım olmadı yine yumurta yok galıbayarın gitcem inş.bakalım bugun9,günüm ve yumurta akı gibi akıntım var canım
yarın gitcem canım doktora bakalımmmm ne diyecekk .yaa ben bu çatlatma iğnesi anlamadım bilmiyorumkismile çünkü hiç iğne vurunmadım acklarmısın canım yumurta büyüynce vurulan iğne dimi
ağrı olucak diye şartı yok bende aşılama tedavisinde iğneyle yumurta gelişdi ağrı olmadı yalnız yumurta akı gibi dediğin senin yumurtan
man hamişimiz gelmiş estamp cım nasılsın.. bebişimiz nasıl.. insaallah iyisinizdir.....
selam kızlar nasılsınızz?
geçmişi okudum pınar çoooooookk sevindim kardeşine gidiceksinn:)))))))))
nasıl yumurtam yaaa anlamdım valla :) yumurtladımmı acabaa.ben 2kez tyumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlayamadım acaba şimdi yumurtlamısmıyımdır karnımda çok şişş patlamak üzereyi gören 3aylık hamıle der hee :)
daha önce hiç doktoa gitmedinmi balım sen..... genelde tedavinin bir parçasıdır.... yumurtalar ilaçla büyütülür bu ilaçlardan biri klomendir.... yeterli seviyeye geldiği tesbit edildiğinde insilün iğnesi gibi bir iğne vurdurulur yumurtalar çatlasın kistde dönüşmesin diye ve spermde o çatlakdan içeriye girebilsin diye.... 21mm ve üstü yeterli büyüme olarak kabul ediliyor ve çatlatma iğnesi veriiliyor kimi karından yapıyor kim koldan ben hep koldan oldum ı iğneyi hatta sonuncusunu kendim yaptım.... ilk eczanede başladım ama sonra ola ola cesaret geldi son iğneleri kendim yaptım...
ben öyle biliyorum hatta 2 ay önce b.ç.t kullandım çok az o zaman çok akıntım oldu onlarda yumurta yapıyorya
gitmezmiyim gittim tabı canımm 1,yumurrta takıbmde yumurtam gelişmedi.2,yumurta takıbını 1kutu kloemenle yaptım oda olusmadı yumurta yoktu yanı.doktorum rahım fılmı istedi 1.5ay once onun yaptım eşimin sonucları kötü çıkınca aşılama dedı bizde bıraktık tedavıyı çünkü eşimin amelyat olması lazım.1,5aydırda doktora gitmiyorum bu ayda kafama göre klomen kullandım yarın gitcem inş.bakalım.belkı yumurtam olmusturr :).bu arada bende pko oldugu için yumurtlama sorunu yasıyorum doktorum tam iğneyle yumurtlatacaktıkı eşimde sorun cıktı mnalesef.hiç iğne yaptırmadım canım
hıı anladım canım benımm tamam sagoll.bende 1.5ay once kullandım yumurta takıbım bittikten sonraa acayıp akıntım oldu acaba geçmi yumurtladımda kacırdım yumurtayı
ecrin cim bende müzmin bir pko luyum,benimde yumurtam oluşmoyodu klomenlede oluşmadı.( zaten klomenle yumurtası oluşanıda daha duymadım,abuk bi ilaç )
şu soğan kürünü bi yapsana,ben 2 kez arayla yaptım,doktor değiştirdim yeni doktor yani aşılamamı yapan pko nuz çok hafif bence sizinki sebepsiz infertilite demişti,şok olmuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?