Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kür 1: Kan yapıcı
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

o dr biliyorum o suyla kaynatın diyor canım

man hamişimiz gelmiş estamp cım nasılsın.. bebişimiz nasıl.. insaallah iyisinizdir.....

klomenden sonra çatlatma iğnesi olucakmısın ecrin

canım ben kloımenı kafama göre kullandım yumurtladımmı bilmiyorum.çatlatma iğnesıde hiç yaptırmadım daha dogrusu hiç iğne vurunmadım.ama klomenle yumurtlayamadım.yarın doktora gitmeyi düşünüyorum belkı bu ay yumurtlamısımdırr.ama hiç agrım olmadı yine yumurta yok galıba yarın gitcem inş.bakalım bugun9,günüm ve yumurta akı gibi akıntım var canım

selam kızlar nasılsınızz?

geçmişi okudum pınar çoooooookk sevindim kardeşine gidiceksinn:)))))))))

yarın gitcem canım doktora bakalımmmm ne diyecekk .yaa ben bu çatlatma iğnesi anlamadım bilmiyorumkismile çünkü hiç iğne vurunmadım acklarmısın canım yumurta büyüynce vurulan iğne dimi

kızlar hehe manikür pedikür için randevu almışdım ben şöyle bir güzelleşeyim:))) bebişim annesini güzel görsünde belki daha çok ister böyle güzel bir anneye gelmeyi:)))) sizlere iyi akşamlar.... artık çevremdekilere kendine iyi bak demek yerine yumurtana iyi bak demeye başlayacağım:)))

bu arada kızlar benim evin altında bir terzi var eşi tedavi oluyormuş tüp bebkle hamiş kalmış... böyle tedaviyle hamiş kalanı duyunca ne bilim çok seviniyorum hem bana umut oluyor hemde en kötü ihtimalle tüp bebek yaparım detirterek gene umut oluyor:))) hemde tedaviyle hamiş kaldığı için o kişi için de seviniyorum... inanın normal yolla hamiş kalanlara sanki emeksiz para kazanan hırsızlara bakılan göz vardır ya nerdeyse o gözle bakmaya başlayacağım... ne emek verdiniz hıhhh dercesine:)))

ağrı olucak diye şartı yok bende aşılama tedavisinde iğneyle yumurta gelişdi ağrı olmadı yalnız yumurta akı gibi dediğin senin yumurtan

yarın gitcem canım doktora bakalımmmm ne diyecekk .yaa ben bu çatlatma iğnesi anlamadım bilmiyorumkismile çünkü hiç iğne vurunmadım acklarmısın canım yumurta büyüynce vurulan iğne dimi

daha önce hiç doktoa gitmedinmi balım sen..... genelde tedavinin bir parçasıdır.... yumurtalar ilaçla büyütülür bu ilaçlardan biri klomendir.... yeterli seviyeye geldiği tesbit edildiğinde insilün iğnesi gibi bir iğne vurdurulur yumurtalar çatlasın kistde dönüşmesin diye ve spermde o çatlakdan içeriye girebilsin diye.... 21mm ve üstü yeterli büyüme olarak kabul ediliyor ve çatlatma iğnesi veriiliyor kimi karından yapıyor kim koldan ben hep koldan oldum ı iğneyi hatta sonuncusunu kendim yaptım.... ilk eczanede başladım ama sonra ola ola cesaret geldi son iğneleri kendim yaptım...

ağrı olucak diye şartı yok bende aşılama tedavisinde iğneyle yumurta gelişdi ağrı olmadı yalnız yumurta akı gibi dediğin senin yumurtan

nasıl yumurtam yaaa anlamdım valla :) yumurtladımmı acabaa.ben 2kez tyumurta takıbı yaptırdım ama yumurtlayamadım acaba şimdi yumurtlamısmıyımdır karnımda çok şişş patlamak üzereyi gören 3aylık hamıle der hee :)

selam kızlar nasılsınızz?

geçmişi okudum pınar çoooooookk sevindim kardeşine gidiceksinn:)))))))))

teşekkürler.... gideceğim ama genede ilk günden yüz vermek yok bebişe hediyemi vereceğim takımı takacağım duayı beklemeden kalkacağım.... başlangıç için bu kadar yeter:)))) ben kaçdımkızlar by by pedikürcü başkasını alacak...

ben öyle biliyorum hatta 2 ay önce b.ç.t kullandım çok az o zaman çok akıntım oldu onlarda yumurta yapıyorya

gitmezmiyim gittim tabı canımm 1,yumurrta takıbmde yumurtam gelişmedi.2,yumurta takıbını 1kutu kloemenle yaptım oda olusmadı yumurta yoktu yanı.doktorum rahım fılmı istedi 1.5ay once onun yaptım eşimin sonucları kötü çıkınca aşılama dedı bizde bıraktık tedavıyı çünkü eşimin amelyat olması lazım.1,5aydırda doktora gitmiyorum bu ayda kafama göre klomen kullandım yarın gitcem inş.bakalım.belkı yumurtam olmusturr :).bu arada bende pko oldugu için yumurtlama sorunu yasıyorum doktorum tam iğneyle yumurtlatacaktıkı eşimde sorun cıktı mnalesef.hiç iğne yaptırmadım canım

ben öyle biliyorum hatta 2 ay önce b.ç.t kullandım çok az o zaman çok akıntım oldu onlarda yumurta yapıyorya

hıı anladım canım benımm tamam sagoll.bende 1.5ay once kullandım yumurta takıbım bittikten sonraa acayıp akıntım oldu acaba geçmi yumurtladımda kacırdım yumurtayı

ecrin cim bende müzmin bir pko luyum,benimde yumurtam oluşmoyodu klomenlede oluşmadı.( zaten klomenle yumurtası oluşanıda daha duymadım,abuk bi ilaç )
şu soğan kürünü bi yapsana,ben 2 kez arayla yaptım,doktor değiştirdim yeni doktor yani aşılamamı yapan pko nuz çok hafif bence sizinki sebepsiz infertilite demişti,şok olmuştum...

hıı analdım canım evet bendede yumurta yok dedı doktroum hep.kloemnde işe yaramadı malesef bende duymadım valla yumurtlayan.canım ben soğan kürünü 15 gün yaptım içtim canımama daha yapmadım gerçi 2kez yapılıyordu dimi bu kür 15gün 7 gün ara 15 gün dimi sabah akşam yanlısmı hatırlıyorum acababilmiyorumkismile bilgi için cok sagol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…