- Konu Sahibi KARTOPU344
-
posta gazetesinden alıntı arkadaşlar
ay canım ya saol ben bilmiyodum bunu, tamam o zaman ben de hemen tüp bebeğe geçerim, ama İnşallah tutar bu sefer benimki de seninki de bekleyen, isteyen herkesinki de
bu arada ayıp olmazsa yaş kaç
bu mübarek günde Allah da için açılan elelrimizi boş göndermez inşalalh dualarımızı kabul eder. uamrım bu topikte herkes güzel haber alır ve ilerisi için bize de umut olur. Rabbim bizlere evlat hasreti çektirmesin sağlıkla hayırlısıyla tez zmanda gelsin bebişlerimiz.
23 ve 24 te test yapacak arkadaşlardan haber yok umarım iyi sonuçlanmıştır diyorum ama iyi olsa gelirlerdi dimi mutlaka inşallah iyidirde gelmeselerde olur canları saolsun
40 canım. içinizde en yaşlınız benim herhalde
23 ve 24 te test yapacak arkadaşlardan haber yok umarım iyi sonuçlanmıştır diyorum ama iyi olsa gelirlerdi dimi mutlaka inşallah iyidirde gelmeselerde olur canları saolsun
valla hiçte yaşlı değilsin, geçen test sonucu alırken sekreterlikte bi kağıt ilişti gözüme yaş 48 gebelik pozitif yazıyodu, dedim içimden millet 48 yaşında hamile kalıyo, ben 31 yaşında beceremedim bi türlü, yani Allah istedikten sonra hiç bir yaş geç değil, bende dua ettim hepimiz için Allahım İnşallah tez vakitte hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip edecek
iyi geceler arkadaşlar, tekrar herkesin kandilini kutluyorum, bu gece edilen dualarımız, açılan ellerimiz boş dönmesin İnşallah, en kısa zamanda kavuşalım meleklerimize..
tv de dua vardı hem ağladım hemde hepimiz için dua ettim arkadaşlar. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. tekrar hayırlı kandiller ve iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?