Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,

internette problem vardı giremedim şimdiye kadar,

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz öncelikle,inş. en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz opuyorumnanaktana.s.:1hug:

güzel haber verecek olan arkadaşlar henüz haber yokmu kimseden yada benmi göremedim acababilmiyorumkismile

bende ikinci aşılamamı yatırmadan öyle diyordum yaptırdım hamileyim şimdi 5 haftalık:) darısı başına

bektas sen hsg ni aşılamadn öncemi çektirdin bana doktorum aşılama olmazsa 2 ciyi yapmadan hsg çektirelim dedi..bende hsg çektireyim sonra aşılama yapalım dedim..çok önermiyorum aşılama olmazsa hsg yapalım dedi açıkcası kafamda karıştı..

ece gene sen daha iyi bilirsin ama hsg çektirmeden aşılamayı boşuna yaptırma. Allah korusun ama ya kanallar kapalıysa ve boşuna yaptırmış olursan diye ilk hsg yaptır. birde hsg yapıldığı zaman kanallarda az bir tıkanıklık varsa açılıyor ... böyleliklede aşılamada başarı oranı daha artar. hiç düşünme bence hsg çektirmesini iste doktorunun. ne olur olmaz. canabı hakkım gönlündeki evladı sana ve tüm isteyenlere ve bana da nasip eylesin.

eneplnar artık çok geç ilk aşılamamı oldum..ama tutmadı diye düşünüyorum.adet olucam bugün yarın gelir..bektas birinci aşılamadan sonramı çektirdi onu merak ettim o yüzden sordum...bende şimdi hsg çektirmek için yer arıyorum..az acılı olan hangisiyse araştırıcam..:jeyyar:

hsg kanalların kontrolü zor ve ağrılı bir işlemmmi tüp bebek yaptırmadan önce benden istedilerde

hsg kanalların kontrolü zor ve ağrılı bir işlemmmi tüp bebek yaptırmadan önce benden istedilerde

ağrı eşiğide herkesib farklı kimisi çok ağrıdı diyor kimiside adet sancısı gibi abartmaya gerek yok diyor valla bende anlayamadım..açıkcası korkuyorumda sanırım birazda filmi çekenle alakalı o yüzden nerde çektirmeliyim diye düşünüyorum..

kızlar inan abartanlar boşuna abartıyor. ben çektirdiğim yerde hatta dedimki ya denildiği gibi değilmiş. inan dedi doktor abartıyorlar. siz bayanlar abartmayı seviyorsunuz dedi adam bana:) sadece bazıları aşırı korktuklarından dolayı tansiyonu düşüyor veya şekeri o esnada yükseliyormuş oda korkudan işlemden değil dedi onlar biraz sorun yaşıyabiliyorlar ama gene kendi kendilerine yapıyorlar dedi.

kızlar ilk muayene pozisyonuna yatarak geliyorsunuz rahme rahmi açıcak bir şey eyerleştirerek açıyorlar. sonra pipetden ince bir çubuğu sokuyorlar o çubugu hissettim diyen yalan der çok ince çnkü: )
sonra bir sıvı veriyorlar o sıvı evet hafif yakıyor ama can acıtacak birşey değil. çok ağrılı adet sancısı çeken hissetmez bile. o sıvıyı verirlerken size temaz bile etmeyen bir makinayla rontgeni çekiyorlar 5dk sürüyor. inanın bu kadar.

eneplnar merhaba benim adet günüm bugün ama aynı sende olduğu gibi 5 gündür adet sancılarım var.akıntım da fazla her dk tuvalete koşar oldum.idrar testi yaptım ama malesef.benim adet öncesi sancım birgün öncesidir ve sonra adet olurum.senin belirtilerle benimkiler aynı. yrn kanda baktırıcam.inşallah bu senle benim hamillelik belirtilerimizdir

arkadaşlar, ben çektirdim hsg bana kalırsa tedaviye başlamadan hsg çektirmekte fayda var iğne ucu kadar kanallarda tıkanıklık oldugunda hamile kalınamıyor, onun için tedaviye ordan başlamak gerek diye düşünüyorum hsg sonrasında ne gerekiyosa yapılmalı... Ağrı konusuna gelince benim çok felaket ağrım oldu korkutmak için söylemiyorum bunları ama hazırlıklı olun diye hem hsg çekilirken hemde çekildikten birkaç gün ağrılarım oldu ama benden önce arkadaşım yaptırdı onun çok ağrıısı olmadı kişiden kişiye değişebiliyo bu, duyduğuma göre bazı yerlerde anestezi altındada yapıyomuş doktorlar araştırın tabii ondan sonra kararı sizler verirsiniz inş. iyi sonuçlar alırsınız

ilginç sen tüp bebek ayptırmıyorsun ki hsg çekmeden yapsın. aşılamayı kesinlikle hsg çektirmeden yapmıyorlar. ben p.tesi hsg çektireceğim. bende hemen aşılama istedim bir kere hamile kalmama rağmen dr büyük ihtimalle bir sorun yoktur ama hsg çekmeden olmaz dedi. hadi tüplerde sorun varsa ne olacak aşılama boşuna yapılmış olur. birde şu yönden bak sonuçta aşılama için alacağımız ilaçlar hep hormon ilaçları tüplerde falan problem varsa gereksiz ilaç kullanımı olacak.

inşaallah tutmuşdur canım. beklemek ççok zor kızlar. ya hani yapılsa hemen ertesi gün de tuttu yada tumadı deseler sorun olmayacak kısmet değilmiş allah ın izniyle bir dahaki ay diyip geçeceğim ama şu beklemek geriyor da geriyor:)

hamilelikte de aynı adet belirtilerini yaşıyorsunuz arkadaşlar hiç bir farkı yok. tak hamilelik deneyimim var oda 20. haftada edward sendromu olduğu için aldılar. hasta olcam diye bekliyosunuz belirtiler aynı

arkadaşlar merhaa,

ece sen aşılama olmadan hsg çektirmedinmi. bence seni doktorun iyi yönlendirmemiş. erkekte ilk olarak sperm testni nasıl istiyorsa doktorlar bu tür tedavide de hsg yi istiyor. ona göre tüp veya aşılama karar veriliyor. Allah korusun tüplerden biri veya ikisi tıkalıysa aşılamanın ne anlamı var o zaman.

canım benim bende şekerde yok tansiyonda yok bu ilaç verilirken kasıklar tarafında oluşan ağrılardan bahsediyorum benim felaket derecede ağrım oldu yarım bırakıp kalkıp kaçmayı bile düşündüm doktoruma bırak gidecem dayanamıyorum dedim bu abartıyla alakalı birşey değil ki ama şu var kişiden kişiye değişiyor ben 2 gün izin aldım evde yattım arkadaşım aynı gün çarşı pazar gezdi hiç ağrısı olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…