- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi KARTOPU344
-
bende ikinci aşılamamı yatırmadan öyle diyordum yaptırdım hamileyim şimdi 5 haftalık:) darısı başına
bektas sen hsg ni aşılamadn öncemi çektirdin bana doktorum aşılama olmazsa 2 ciyi yapmadan hsg çektirelim dedi..bende hsg çektireyim sonra aşılama yapalım dedim..çok önermiyorum aşılama olmazsa hsg yapalım dedi açıkcası kafamda karıştı..
ece gene sen daha iyi bilirsin ama hsg çektirmeden aşılamayı boşuna yaptırma. Allah korusun ama ya kanallar kapalıysa ve boşuna yaptırmış olursan diye ilk hsg yaptır. birde hsg yapıldığı zaman kanallarda az bir tıkanıklık varsa açılıyor ... böyleliklede aşılamada başarı oranı daha artar. hiç düşünme bence hsg çektirmesini iste doktorunun. ne olur olmaz. canabı hakkım gönlündeki evladı sana ve tüm isteyenlere ve bana da nasip eylesin.
ece gene sen daha iyi bilirsin ama hsg çektirmeden aşılamayı boşuna yaptırma. Allah korusun ama ya kanallar kapalıysa ve boşuna yaptırmış olursan diye ilk hsg yaptır. birde hsg yapıldığı zaman kanallarda az bir tıkanıklık varsa açılıyor ... böyleliklede aşılamada başarı oranı daha artar. hiç düşünme bence hsg çektirmesini iste doktorunun. ne olur olmaz. canabı hakkım gönlündeki evladı sana ve tüm isteyenlere ve bana da nasip eylesin.
canım kendini bırakma Allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı şimdi zamanı değilmiş. Herşeyin bir zamanı var .Hep hayırlısıyla diye dua edeceğiz.
u y ilk aşılamamı yaptırdım.. adetim normalde 2martta olması lazım ama adet olacakmışım gibi dünden beri ağrım var bu neden olabilir. normalde çok düzenli olurum 25günde bir. iki ay klomenle tedavi olduğumda bile şaşmadı. ama bu defa neden erken sancılarım başladı anlıyamadım. vallah eşimin bile dikkatini çekdi akşam neden sıksık lavobaya giditorsun dedi. hehe bir akıntı geliyor hastalandımmı diye merakdan hemen lavobaya koşuyorum. çok erken 1martta sancım başlar 2 martta olurum ben hep öyle olurdum. bugün hastalanmazsam yarın test yaptıracağım. yok sabredemeyeceğim 2marta kadar yoksada bileyim. doktorum 10. ün test yaptırabilirsin demişdi. ben cesaret edemedim. yarın 12. gün oluyor yaptırsammı aklım karışık offf zaman geçmek bilmiyor. bu ayda birşey ok sanki. değişik hiç bir belirti yok. ne iç bulantısı ne iştah değişikliği ne göğüslerimde ekstra bir ağrı .....
hsg kanalların kontrolü zor ve ağrılı bir işlemmmi tüp bebek yaptırmadan önce benden istedilerde
hsg kanalların kontrolü zor ve ağrılı bir işlemmmi tüp bebek yaptırmadan önce benden istedilerde[gül denildiği kadar zor değil. benide çok korkkuttular. birde ben yanlızım mecburen tek gitmem gerekiyordu ve inan tek başıma gittim yaptırdım eve geldim. çok hafif bir sızlama oluyor sıvı verdikleri esnada ama benimki canım çok tatlı olmasına rağmen bir zerre canım yanmadı.
u y ilk aşılamamı yaptırdım.. adetim normalde 2martta olması lazım ama adet olacakmışım gibi dünden beri ağrım var bu neden olabilir. normalde çok düzenli olurum 25günde bir. iki ay klomenle tedavi olduğumda bile şaşmadı. ama bu defa neden erken sancılarım başladı anlıyamadım. vallah eşimin bile dikkatini çekdi akşam neden sıksık lavobaya giditorsun dedi. hehe bir akıntı geliyor hastalandımmı diye merakdan hemen lavobaya koşuyorum. çok erken 1martta sancım başlar 2 martta olurum ben hep öyle olurdum. bugün hastalanmazsam yarın test yaptıracağım. yok sabredemeyeceğim 2marta kadar yoksada bileyim. doktorum 10. ün test yaptırabilirsin demişdi. ben cesaret edemedim. yarın 12. gün oluyor yaptırsammı aklım karışık offf zaman geçmek bilmiyor. bu ayda birşey ok sanki. değişik hiç bir belirti yok. ne iç bulantısı ne iştah değişikliği ne göğüslerimde ekstra bir ağrı .....
canım beklemek en zoru bende 1 gün önce yaptırmıştım son gün sinirlerim bozulup ağlamıştırm. sonucu öğrenmek rahatlatıyo. bence yarın kan tahlili yaptır 13.gün değerlerden çıkar bana öyle söylemişlerdi hakkımız da hayırlısı inşallah
benimde 2 mart beklenen adet tarihim ve önerilen test tarihimle aynı bende adet belirtileri başladı ama bu sefer sanki tuttu dedim dün tuttum test yaptım tabiyki tek çizgi çıktı..sana tavsiyem salıya dayanamazsın belki ama pazartesi yaptırman mantıklı kan testi yaptırma eczaneden test al yap.pozitifse kan testi yaptırırsın..
hsg kanalların kontrolü zor ve ağrılı bir işlemmmi tüp bebek yaptırmadan önce benden istedilerde[gül denildiği kadar zor değil. benide çok korkkuttular. birde ben yanlızım mecburen tek gitmem gerekiyordu ve inan tek başıma gittim yaptırdım eve geldim. çok hafif bir sızlama oluyor sıvı verdikleri esnada ama benimki canım çok tatlı olmasına rağmen bir zerre canım yanmadı.
ece ve eneplnAr çok teşekkürler bilmeyince insan çok korkuyo heyecanlanıyo.aşılamadada çok heyecanlanmıştım aslında hiç birşey yokmuş. . ii ki varsınız tecrübelerimizi paylaşıyoruz.
bektas sen hsg ni aşılamadn öncemi çektirdin bana doktorum aşılama olmazsa 2 ciyi yapmadan hsg çektirelim dedi..bende hsg çektireyim sonra aşılama yapalım dedim..çok önermiyorum aşılama olmazsa hsg yapalım dedi açıkcası kafamda karıştı..
eneplnar artık çok geç ilk aşılamamı oldum..ama tutmadı diye düşünüyorum.adet olucam bugün yarın gelir..bektas birinci aşılamadan sonramı çektirdi onu merak ettim o yüzden sordum...bende şimdi hsg çektirmek için yer arıyorum..az acılı olan hangisiyse araştırıcam..:jeyyar:
eneplnar merhaba benim adet günüm bugün ama aynı sende olduğu gibi 5 gündür adet sancılarım var.akıntım da fazla her dk tuvalete koşar oldum.idrar testi yaptım ama malesef.benim adet öncesi sancım birgün öncesidir ve sonra adet olurum.senin belirtilerle benimkiler aynı. yrn kanda baktırıcam.inşallah bu senle benim hamillelik belirtilerimizdir
kızlar inan abartanlar boşuna abartıyor. ben çektirdiğim yerde hatta dedimki ya denildiği gibi değilmiş. inan dedi doktor abartıyorlar. siz bayanlar abartmayı seviyorsunuz dedi adam bana:) sadece bazıları aşırı korktuklarından dolayı tansiyonu düşüyor veya şekeri o esnada yükseliyormuş oda korkudan işlemden değil dedi onlar biraz sorun yaşıyabiliyorlar ama gene kendi kendilerine yapıyorlar dedi.
kızlar ilk muayene pozisyonuna yatarak geliyorsunuz rahme rahmi açıcak bir şey eyerleştirerek açıyorlar. sonra pipetden ince bir çubuğu sokuyorlar o çubugu hissettim diyen yalan der çok ince çnkü: )
sonra bir sıvı veriyorlar o sıvı evet hafif yakıyor ama can acıtacak birşey değil. çok ağrılı adet sancısı çeken hissetmez bile. o sıvıyı verirlerken size temaz bile etmeyen bir makinayla rontgeni çekiyorlar 5dk sürüyor. inanın bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?