Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlar bende dua ettim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah bugün de cuma evet sela ile ezan saati arası yapılan dualar da kabul oluyormuş hayırlı cumalar diliyorum hepinize

günaydın arkadaşlar Allah dualarınızı kabul etsin inşallah bizide unutmadığınız için sağolun ben kuran okuyamadım adetim diye ama dua ettim tabi

Günaydın arkadaşlar, kimseden ses çıkmıyo yaaa Mergül, Leylim, Gamsem be yaptınız arkadaşlar, Jbase senin de yaklaşmış, bugün bile yaptırabilirsin testini, hadi arkadaşlar ama güsel haberlerinizi bekliyoruz burda, kimse yok mu huuu........

Vuslat 35.........................23/Şubat O BİR HAMİLEEEEEEEEEEEEEE :ecrin_bebek::CüvCüv:

Mergül ........................... 23/Şubat
Leylim.............................23/Şubat
Gamsem.........................24/Şubat
Jbase.............................27/Şubat
Minaaa...........................01/Mart
Eneplnar.........................02/Mart
Kartopu344.....................02/Mart
Ece006......................... ..02/Mart
Uğurumuz.......................06/Mart
banucaner......................07/Mart

Pancarr...........................02/Mart Aşılama

Uhde......................Aşılama için gün sayıyor
Emenne.................Aşılama için gün sayıyor
Arzu85.................. Aşılama için gün sayıyor
Sudenur80............ Aşılama için gün sayıyor
Aylin2008............ Aşılama için gün sayıyor
30temmuz.............Aşılama için gün sayıyor
Mavinur44............. Aşılama için gün sayıyor

Kumsal..................Tedavi Mart Ayında başlayacak

Aslanca..........................Çalışmalara Devam
Gül1973..........................Çalışmalara Devam
Funan............................. Çalışmalara Devam
cimcime_82.....................Çalışmalara Devam

canım benim adetim aşılamadan sonra olması gerekenden 5 gün sonra geldi. böyle gecikmeler oluyor.kimininde erken geliyormuş

Slm arakdaşlar ben aranıza yeni katılıyorum öncelikle hepinizin de hayırlı ve en kısa zamanda canı gönülden bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum. Ben burayı yeni keşfettim kimselerle derdimi paylaşamadığımdan burayı bulduğuma inanın çok sevindim. Bende sizler gibi bi bebeğim olmasını çok istiyorum. Ama şuana kadar hiç bir tedavi yapmadık ne aşılama nede tüp bebek oyüzden çok fazlada bilgim yok açıkcası. Benim eşimde problem var benimde adetim gecikmeli oluyor 34 -37 günde bir diyebilirim. Sizce aşılamamı yapsak öncelikli yoksa direk tüp bebekmi ve hangi merkezleri tercih etmeliyim şehir olarak istanbul ve ankara düşünüyorum. Bilgi verirseniz çok memnun olacağım.

merhaba arkadaşım öncelikle kaç yaşında oldugunu yazmamışsın eger yaşın fazlaysa doktor ona göre bi yöntem uygular ama küçüksen ki hiç doktora gitmedim ve adet sürem uzun diyosun doktorunun bilecegi iş ama şöyle yapıyor kaç yıldır korunmadıgınızla alakalı bir yıldan fazlaysa yumurtalıkların durumuna bakar doktorun rahim filmi ister ondada korkulacak bişey yok hap vererek bi kaç ay yumurtalıklarını uyarır dogal yoldan kalamazsan bu uyarılar sonucunda aşılama yapar canım oda zor degil sadece bekelemek zoryerimsenibenben fazla zaman kaybetme derim uzun ve meşakkatli bi süreç çünki zaman çok çabuk geçiyo allah yardımcın olsun bi yerden başla iyi bi doktor seç ankarada olabilir diyosun madem hacettepe üniversitesinde sinan beksaç var ona git derim ben süper bi doktor televizyonada çıktı şimdiden bol şans sana umarım zorluklar çıkmaz karşınavereliniortak

aramıza hoşgeldin arkadaşım bizde senin bebeğine kavuşmanı diliyoruz bence öncelikle araştırıp iyi bir doktora görünün o sizi yönlendirecektir tüp mü aşılama mı diye inşallah sitemiz uğur getirir sanaa.s.

emenne hoşbulduk arakdaşım iyi dileklerin için tşk.ederim. evet çok iyi bişekilde araştırma yapmam gerekiyor ve deneyimli arkadaşlardan yardımlarını bilgilerini aktarmalarını bekliyorum. Herşey hakkımızda hayırlı olur inşallah.

merhaba arkadaşlar

bugün dr a gittim tekrardan p.tesi hsg çekilecek. ondan sonra neyapacağımıza karar verelim dedi dr. ben yumurta takibi falan istemiyorum direk aşılama ile başlamak istiyorum. herhalde bu dönem olmaz değil mi. hsg çekilir sorun yoksa diğer ay başlanır diye düşünüyorum. bir an önce aşılama yaptırmak istiyorum. kesin olacak diye birşey yok biliyorum ama ben yinede umut etmek istiyorum ve heyecanla aşılama olacağım zamanı bekliyorum.

canım hsg den sonra adet tarihini bekleyeceksin...tabi hsg de bi problem çıkmazsa..inşallah çıkmaz adetini bekleyeceksin adetin 3 üncü günü muayene oluırsun ondan sonra doktor uygun görürse ilaç tedavisine başlar sonrada 10 gün sonra aşılama...benim öyle olmuştu

hsg bende çektirmiştim biraz zor bi filim ama ondan sonra da hamile kalınabiliyo ama eğer bişey çıkmaz sa ki inşallah çıkmaz aşılamaya git direkt diğer yöntemler vakit kaybı benim hepsi oldu boşuna bekledim şimdi ikinci aşılama olcak tutmazsa bşkere daha deneyip tüp bebek yapcam

bende ikinci aşılamamı yatırmadan öyle diyordum yaptırdım hamileyim şimdi 5 haftalık:) darısı başına

teşekkürler kızlar. umarım hsg de de birşey çıkmaz ve diğer adet dönemi hemen aşılamaya başlarım. bende diğer yöntemlerle oyalanmak istemiyorum yaşımda küçük değil zaten 36 oldum. oyalanacak ve beklenecek zamanı çoktan geçtim. farklı birşeylere başlamak beni çok umutlandırıyor inşallah hayal kırıklığına uğramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…