- Konu Sahibi KARTOPU344
-
ilginç sen tüp bebek ayptırmıyorsun ki hsg çekmeden yapsın. aşılamayı kesinlikle hsg çektirmeden yapmıyorlar. ben p.tesi hsg çektireceğim. bende hemen aşılama istedim bir kere hamile kalmama rağmen dr büyük ihtimalle bir sorun yoktur ama hsg çekmeden olmaz dedi. hadi tüplerde sorun varsa ne olacak aşılama boşuna yapılmış olur. birde şu yönden bak sonuçta aşılama için alacağımız ilaçlar hep hormon ilaçları tüplerde falan problem varsa gereksiz ilaç kullanımı olacak.
arkadaşlar merhaa,
ece sen aşılama olmadan hsg çektirmedinmi. bence seni doktorun iyi yönlendirmemiş. erkekte ilk olarak sperm testni nasıl istiyorsa doktorlar bu tür tedavide de hsg yi istiyor. ona göre tüp veya aşılama karar veriliyor. Allah korusun tüplerden biri veya ikisi tıkalıysa aşılamanın ne anlamı var o zaman.
eneplnar merhaba benim adet günüm bugün ama aynı sende olduğu gibi 5 gündür adet sancılarım var.akıntım da fazla her dk tuvalete koşar oldum.idrar testi yaptım ama malesef.benim adet öncesi sancım birgün öncesidir ve sonra adet olurum.senin belirtilerle benimkiler aynı. yrn kanda baktırıcam.inşallah bu senle benim hamillelik belirtilerimizdir
arkadaşlar merhaa,
ece sen aşılama olmadan hsg çektirmedinmi. bence seni doktorun iyi yönlendirmemiş. erkekte ilk olarak sperm testni nasıl istiyorsa doktorlar bu tür tedavide de hsg yi istiyor. ona göre tüp veya aşılama karar veriliyor. Allah korusun tüplerden biri veya ikisi tıkalıysa aşılamanın ne anlamı var o zaman.
amin inşallah bebiş haberini tez zamanda alırsın. sonra kalp atışını duyar sonrada sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına alırsın. fazlada umutlanmak istemiyorum. sonra hayal kırıklığı oluyor. birde idrar testinde zaten adeti geçmeden çıkması çok zor diyorlar. gelmesi gereken günü 4 5 gün geçeceksinki çift çizgi çıksın diyorlar. umarım kanda çıkar. umarım hastalanmazsın. burdan bir kişinin bile hamile kaldığını öğrenmek inanın mutlu ediyor umut veriyor.
arkadaşlar, ben çektirdim hsg bana kalırsa tedaviye başlamadan hsg çektirmekte fayda var iğne ucu kadar kanallarda tıkanıklık oldugunda hamile kalınamıyor, onun için tedaviye ordan başlamak gerek diye düşünüyorum hsg sonrasında ne gerekiyosa yapılmalı... Ağrı konusuna gelince benim çok felaket ağrım oldu korkutmak için söylemiyorum bunları ama hazırlıklı olun diye hem hsg çekilirken hemde çekildikten birkaç gün ağrılarım oldu ama benden önce arkadaşım yaptırdı onun çok ağrıısı olmadı kişiden kişiye değişebiliyo bu, duyduğuma göre bazı yerlerde anestezi altındada yapıyomuş doktorlar araştırın tabii ondan sonra kararı sizler verirsiniz inş. iyi sonuçlar alırsınız
teşekkür ederim güzel dilekerin için ama kanda çıksın inşallah idrarda yine yapıcam sırf o 2. kırmızı çizgiyi görmek için.ne çizgiymişşşşşşşş :)
bencede mantıklı olan o ama sonradan şuna karar verdim bende bir gebelik oluştuya belki ondan istememiştir dedim ve hsg de ısrar etmedim..aşılama içinde bir sürü para verdim özel klinik birde bu son zaten oldu oldu olmadı buraya bir daha gitmiycem üniversite hastanesine gidicem..klava:
teşekkür ederim güzel dilekerin için ama kanda çıksın inşallah idrarda yine yapıcam sırf o 2. kırmızı çizgiyi görmek için.ne çizgiymişşşşşşşş :)
bencede mantıklı olan o ama sonradan şuna karar verdim bende bir gebelik oluştuya belki ondan istememiştir dedim ve hsg de ısrar etmedim..aşılama içinde bir sürü para verdim özel klinik birde bu son zaten oldu oldu olmadı buraya bir daha gitmiycem üniversite hastanesine gidicem..klava:
arkadaşım zaten hsg yi adettein 8 ile 10 günü arasında istiyorlar. yani hamilelik durumu olmamış oluyor o dönemde . bence sen doktorunu bir sorgula istersenklava:
ececim ben üniversite hastanesinde yaptırdım banada hsg yapmadan aşılama yaptı doktor
ececim ben üniversite hastanesinde yaptırdım banada hsg yapmadan aşılama yaptı doktor
yumurta takibi için ne kadar alıyo doktorun?
benim yumurta takibi 300 aşılama 250 iki ün üst üste yapıyor bide 75 iğne 875 e maloluyor
geçen televizyonda biri dediki bir rahatsızlığınız varsa hastane değil doktor araştırın. hastanenin ne olduğu değil dokrorunun nasıl olduğu önemlidir. çevremden aaa durumunuz var neden kızılayda tedavi oluyorsun ki diyen o kadar bilmiş olduki. onlara neyse. ben doktorumdan memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?