- Konu Sahibi KARTOPU344
-
sağol canım tşk. Ederim. Yarın aşılamam yapılacak. Bu ikinci oluyor. Inşallah busefer tutar.
arkadaşım kolay değil tabi allah sabır versin, ama ilerisi için güzel şeyler düşün. Inşallah herşey gönlüne göre olacaktır. Etrafındakilere aldırma bu sadece seni ve eşini ilgilendirir. Aileler için bile çocuk yapılmaz bence.bakacak büyütecek olan bizleriz çünkü. Milletin keyfi ve isteği için çocuk yapmıyoruz.
Benim daha önce hiç gebeliğim olmadı. Eşimde de bende de herhangi bir sorun görülmüyor. Doktor bu sebeple aşolama diye ısrar etti. Bizde 2.kez açılama deniyoruz. Ama bizim yaş problemimiz var.
Kısmettttttt
hoşbulduk kartopu bende üç kez aşılama yaptırdım ilki tuttu ama maalesef düştü diğerleri
tutmadı doktorum son kez aşılam deneyip olmazsa tüp bebeğe geçmekten yana eşimde aynı fikirde
ben istediğimi bilmiyorum şimdilik bekliyoruz muhtemelen bir kez daha aşılama yapılır onun için sizi takip ediyıorum senin aşılaman yarın yapılıyormuş inşallah bu son olur hayırlısıyla artık hamile kalırsın canım
çok bilgim yok ama genelde 3 aşılamadan fazla yapmak istemiyor doktorlar, tüp bebeğe geçiyorlar.
benim eşimde ilkinde tutmayınca tüp bebek istedi ama doktorum birkere daha deneyelim bu olmazsa tüp bebek uygularız dedi.
inşallah yarın herşey yolunda gider, hayırlısıyla hamile kalırım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?