Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende yeni geldim doktordan gonal f kullanıyorum demiştim daha önce bugün baktı yarın yine gel dedi bakalım daha çatlatma ignemi olmadım 12mm di sanırım yumurtalar iki tane var dedi sık sık çagırıyo bilmiyorum ne olacak hayırlısı demekten dilim şiştiguclubacismile

bende puregon kullandım dün gecede 11:30 da çatlatma iğnesini oldum.

tabiki hayırlısı demekten başka çare yok. herşeyden önce sağlık ve morallerin düzgün olması :)

ben daha önce pregonla hamile kalmıştım aşılama olmadan..ama 6 aylıkken kaybettim malesef 2yıl sonra kendiliginden hamile kaldım pko hastasıyım adet gecikmesi sandım doktora gittim 2 aylık hamile oldugumu ögrendim ve bir hafta sonra düşük yaptım yazması kolay ama yaşaması çok zor allah kimseye yaşatmasın psikolojim çok bozuldu etraf zaten ayrı bi dert evden dışarı çıkmak istemedim o zamanlar ama şimdi soranlara hiçbir tepki göstermiyorum cahiller diye düşünüyorum sadece şu anki çabamda eşim ve ailem için çünkü onlar çokm istekli ve benden çok hevesliler allah nasip ederse emegimiz hepimizin emekleri boşa gitmiycek inşallah ol desin yeter vakti zamanı gelince olacak bizde mutlu olacaz inşallah

arkadaşım kolay değil tabi Allah sabır versin, ama ilerisi için güzel şeyler düşün. inşallah herşey gönlüne göre olacaktır. etrafındakilere aldırma bu sadece seni ve eşini ilgilendirir. Aileler için bile çocuk yapılmaz bence.bakacak büyütecek olan bizleriz çünkü. milletin keyfi ve isteği için çocuk yapmıyoruz.
benim daha önce hiç gebeliğim olmadı. eşimde de bende de herhangi bir sorun görülmüyor. doktor bu sebeple aşolama diye ısrar etti. bizde 2.kez açılama deniyoruz. ama bizim yaş problemimiz var.
KISMETTTTTTT

pazar sabahı doktor kontrole çağırdı. 19,5 dedi. pazar akşamıda vuruldum iğneyi. yani pregonu 6 gün kullanmış oldum,7.gün çatlatma iğnesini oldum.

sağol canım tşk. Ederim. Yarın aşılamam yapılacak. Bu ikinci oluyor. Inşallah busefer tutar.

sanadamı yarın aşılama yapılacak. Banafda doktorum yarın aşılama dedi iğne oldum ovitrelle yarın saat 6da hazır bir şekilde doktorumun yanında olacağım. Allah ım hepimizin gönlüne öre nasip eylesin. 2 aydır tedavi süresinde 2 3 yumurta oluşmuştu bu ayda 1 adet olmuş. Ama çok güzel dedi ama ben sinir oldum.:) iki tane olsaydı belki ikiz olurdu ikiz istiyorum ..... Kartopu insallah hayırlı haberi aynı günde alacağız seninle. Aminnnnn....

yazılarını okuyorum sorun da aynı sanırım. Sorun gözükmemesi. Normal yolla bebiş olmasına engel bir durum gözükmüyor. Son sperm testinide götürdüm gördü kesinlikle herşey çok güzel sorun yok dedi. 2,5 yıllık evliyiz. Hiç korunmadık yaşdan dolayı ben 30 eşim 36 yaşında. O nednele aşılamaya geçtik. çok heyecanlıyım ilk aşılama denemem insaallahda son olur. Eşimi doktora götürene kadar çok zorlanıyorum:)sizde bu sorunu yaşıyormusunuz. Sorun yok normal yolla zamanı geldiğinde olur diyor. Vllah kavga dövüş aşılamaya ikna ettim. Hele testleri yapmaya ikna edene kadar canım çıkdı resmen. şimdiden yarının steresi sardı sperm verecek nasıl verecek onu düşünüyorum. Iki spermografi testini evde boşaldı götüdük yakın hemen dibimizdeki yere şimdi mecburen oraya gidecek offff bu kadar stresiçinde birde bunun stersi zoruma gidiyor.

aynı stresi bizde yaşıyoruz canım. madem hiç bir sorun yok normal yollada olur diyor. ama beklemeye vaktım yok benim ben 40 yaşındayım. bizim 2.aşılamammız.tabiki onlar içinde zor ama bazı şeylere katlanmak gerekiyor.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende bu ay içinde inşallah ilk aşılamamı yaptırıcam o yüzden çok heyecanlıyım. :Saruboceq: Geçen hafta çarşamba günü sabah-akşam içmek üzere 5 günlük bir ilaç verdi (klomen) doktorum, ilaç da dün akşam bitti bu sabahta kontrole gittim. Birden fazla yumurtan var ama henüz 12-13 mm civarında dedi (birazcık üzülmedim değil ( :sinifsinif: bu çarşamba tekrar gel dedi...
Şimdi benim merak ettiğim birincisi ; birden fazla yumurta var dedi acaba çoğul gebelik olurmu ? ikinciside ; yumurtalarımın acaba bu 2 gün içinde istenilen boyuta ulaşırmı
Kendimi stresede sokmak istemiyorum ama düşünmeden de yapamıyorum. Bana yardımcı olacak biri varmı acaba a.s.

arkadaşım bende çok bilgi sahibi değilim. bence tüm kafana takılan soruları doktoruna sor. en doğru cevabı o verecektir. bu arada aşılama gününe kadar yumoşların istenilen büyüklüğe çıkacaktır, merak etme gönkünü ferah tut. bu çok önemli çünkü

hoşbulduk kartopu bende üç kez aşılama yaptırdım ilki tuttu ama maalesef düştü diğerleri
tutmadı doktorum son kez aşılam deneyip olmazsa tüp bebeğe geçmekten yana eşimde aynı fikirde
ben istediğimi bilmiyorum şimdilik bekliyoruz muhtemelen bir kez daha aşılama yapılır onun için sizi takip ediyıorum senin aşılaman yarın yapılıyormuş inşallah bu son olur hayırlısıyla artık hamile kalırsın canım

çok bilgim yok ama genelde 3 aşılamadan fazla yapmak istemiyor doktorlar, tüp bebeğe geçiyorlar.

benim eşimde ilkinde tutmayınca tüp bebek istedi ama doktorum birkere daha deneyelim bu olmazsa tüp bebek uygularız dedi.

inşallah yarın herşey yolunda gider, hayırlısıyla hamile kalırım. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. :ecrin_bebek:

daha önce bir kez hamilelik olduğu için acele etmek istemiyomuş canım aşılamayla hamile kalma şansınız yüksek diyo bir kez daha deneyelim dedi eşim zaten doktor demeden diyodu ben ona üç kez aşılama oldu artık tüp bebek der demiştim bence bir kere daha aşılama yapsın daha önce tutmuştu diyo bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…