Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın özlem nasılsın,

peş peşe güzel haberler almaya başladık. Allah nazarlardan saklasın inşallah.

yeniden duaya başladık sende katılmak istermisin?

kızlar günaydın ben bugün dualara başlıyorum tatlıcık ve kartopu okunur diyor bencede okunur yalnız selatı tefriceyi cuma başlatalım diyorum ne dersiniz?

gamsem , tatlıcık,egeli,

bizde dualara katıldık ama sadece aşılama yaptıracaklarmı okuyacaktı yoksa bizde katılabilirmiyiz? sonra bize kızmayın :))))

günaydın özlem nasılsın,

peş peşe güzel haberler almaya başladık. Allah nazarlardan saklasın inşallah.

yeniden duaya başladık sende katılmak istermisin?

günaydın canım,
böyle güzel haberleri aldıktan sonra kendimi iyi hissediyorum. aslında daha önce yazdım duayı da ineternet gitti yazdıklarım gelmed. tabi ki seve seve katılırım. ayyy biz de burdan yazabilecek miyiz acaba o sihirli kelimeyi? hayali bile süper:sm_confused:

gamsem , tatlıcık,egeli,

bizde dualara katıldık ama sadece aşılama yaptıracaklarmı okuyacaktı yoksa bizde katılabilirmiyiz? sonra bize kızmayın :))))

aaa o nasıl söz gruplaşma yok aramızda sen topiğin başkanı olarak nasıl dersin böyle hııı bunca ay geçirdik gerçek dost olarak görüyorum hepinizi dualarımıza tek tek hatta hamilelerimizin bile ihtiyacı var bence

gruplaşma adına demedim aşkım. belki sadece aşılama yapılanlar için okunur diye söyledim. tabiki biz hepimiz birbirimizi görmesek bile gerçek dostuz. ben kimseyle paylaşamadığım duygularımı burada sizlere açıyorum.sizleri çok seviyorum canım benim.opuyorumnanaktan

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000

duaları paylaşalım

gamsem..........................................
Egelı......10 yasin, 10 fetih, 300 nas,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat, 300 tevhid
Tatlıcık.......................................... ...
kartopu.....5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
bjközlem...5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
gül1973.....5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid

Son düzenleme:
akşam gamsem okuyalım dedi tatlıcıkda olur isteyen olursa sorarız demişdi yani aşılama yaptıranlar okumayacak canım isteyen herkez okuyacak

günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar

c.tesi doktora gittim medıkalpark bahcelıevlere doktora herseyı basından anlattım vee eski yumurta takıbı rağorları tahlıllerım eşim test sonucu herseyı gosterdım.benımle cok ilgilkendi doktorr.çok fazla güler yüzlü degıldı ama herşeyi sordu.( dr.nevin hn bu arada )ailemde ne gibi hastalıklar oldugu hepsini sordune ilaç kullnadıgımı.eşimin degerını iyi bulmasdı bende varıkosel var dedım amelıyat olması lkazım olcakmı dedı bende olcak dedım.o zaman eşin amelıyta olana kadar bizde senın degerlerıne bakalım dedı daha once kan testı yaptırmıstım ona baktı bende tüylenme oluyor dedım ona bakmamıslar dedı ben şimdi o testı isteyecem senden dedı.eşin amelıyat olana kadar düşük dozda dogum kontrol hapı kullancaksuın dedı.glucophage kullandım 1ay dedı 1ay kullanıp bırakmak yok devam etmen lazım dedı.bende yenı bıttı size geldım dedım.şimdi bende adetımın 3,gücü horman testi yaptoımamı istedi.bide daha once parça alınıp alınmadıgı sordu bende yok bişey alınmadı dedım.vee benden simear testi istedii. aranızda daha once smear testi yaptıran varmı arkadaslar doktorumdan ve hastanemden memnun kaldm.hasta çok temız ve güzel.bideerandevu saatım gelır gelmez muayne oldum diger hastanedekı gibi3 saat doktorun amelıyattan cıkmasını beklemdım.

Buarada kızlar Haziran 1-2si gibi hastalancam asilamama az kaldı duaları paylaşalım Haziran bası gibi asilama yapicaklar için ne dersiniz

canım sadece aşılama değilde tüm anne olmak istiyenler için desek bende haziranda tüp bebek deniycem hayırlısıyla , hatta tedavisiz anne olmak istiyenler şu an beklemede olanalar mesela kartopu özlem yani genel bir niyet yapalımmı; anne olmak isteyen ve bu dualaıda bizimle beraber okuyan gibi

herkese günaydın kızlar....geçmişi okudum mursede hamileymiş çok sevindim..Allah tamamına erdşrsşn...darısı tez zamanda bize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…