Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duaları öğrenelim paylaşalım

gamsem..........................................
Egelı..................................................
Tatlıcık.............................................

listemize dahil olmak isteyen arkadaşlarımız varsa ekleriz

Son düzenleme:

Tmm canım sen organize edebilirmisin bn gündüzleri giremiyorum pek anca akşamları mursede okudukları liste halinde yazarsa paylaşırız aramızda oh ya aile gibiyiz Burda ne mutlu bize..

salatı tefrİcİye lİstemİz

Egelİ..................................................
Tatlıcık.............................................

hayatım sadece o değildi mursenin okuduğu başka dualarda vardı hani estamp okumuşdu ilk ve 1. aşılaması tutmuşdu o duaları diyor gamsem

buldum kızlar sayıları ve neler okunduğunu.......

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000

duaları paylaşalım

Egelı............................................. .....
Tatlıcık.......................................... ...

listemize dahil olmak isteyen arkadaşlarımız varsa ekleriz

Son düzenleme:
Evet canimcim estamp yada murse girip okuduklarını liste seklinde yazarlarsa hepberaber paylaşırız B'nde akşamları girer bakarım

benimde vınn arızalandı bir arkadaşınkini bu gece için ödünç aldım şansıma mutlu haberi aldım ve sizlerle karşılaştım akşamları pek giren olmuyorya bu akşam şanslıyım bi ara bir yerden girer bakarım duaları paylaşırız

yarın herkes gelir belki onlarda katımak ister dualara..... inşallah bizlerde dualarla birlikte hayırlı evlatlara kavuşuruz........

bunların zamanı varmı yarın başlasam olurmu?

canım çok öptüm seni .... çıkıyorum ben yarın için hazırlanıyım bi süprizle karşılşmazsam yarın başlıcam iğnelerime.... kib..... dualar için tekrar haberleşiriz..

bilmiyorum ki canım pazarteside mubarak bi gündür bence başlanabilir.... ben hasta olduğum için ancak bitince başlarım ( yarın murseye sorarız artık varmı zamanı diye....

tamam canım ben haber almadan başlamayayım o zaman bende yatayım artık sabah 6 30 da yürüyüşe gidiyorum iyi geceler allah yardımcın olsun yarın herşey iyi gider inşallah öptüm

tamam canım ben haber almadan başlamayayım o zaman bende yatayım artık sabah 6 30 da yürüyüşe gidiyorum iyi geceler allah yardımcın olsun yarın herşey iyi gider inşallah öptüm

sağol canım sanada kolay gelsin inşallah en kısa zamanda kavuşursun istediğin forma

iyi geceler bende öptümm:)opuyorumnanaktan

kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...

canımmmmmmmm okadar sevindimki anlatamam. :dance: :sm_cool: gidiyorum geliyorum hamile haberi alıyorum. Allah tamamını erdirsin arkadaşım, sağlıcakla kucağına al inşallah. güzel, hayırlı bir hamilelik geçiririsin inşallah hayatım. bizlerede dua etmeyi sakın unutma olurmu.

Yüce Rabbim bizlerle beraber tüm isteyenlere anneliği tattırsın inşallah.

bu arada herkese günaydın kızlar iyi haftalar olsun, hayırlı güzel haberlerle dolu mutlu bir hafta diliyorum hepimize.

mursenin sevincinin devamı gelsin inşallah.

TATLICIK kullanıcısından alıntı
buldum kızlar sayıları ve neler okunduğunu.......

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000

duaları paylaşalım

Egelı......10 yasin, 10 fetih, 300 nas,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat, 300 tevhid
Tatlıcık.......................................... ...
kartopu.....5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid

bende ekledim kendimi kızlar,daha almak isteyen olursa diye sayıları az tuttum. alan olmazsa fazlalıkları alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…