- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.201
egelim benim şimdi yarın gün olarak düşünürsek 4. günüm oluyo sence geç kalmış olmazmıyım gerçi saat hesabı yaparsak 3. gün olur...
bide ben b.ç.t. yede başladım bi çok kişi yazmış klomenle aynı anda kullandıklarında fazla yumurtaları olmuş inşallah bi zararı olmaz bende.... takiplerde bi farklılık görürsem burdan yazarım sizde aynı anda b.ç.t yersiniz aşılama sürecinde...
ii akşamlar kızlar rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerde herhangi bi problem çıkmadı çok korkuyodum hiç korktuğum gibi olmadı şükürler olsun doktorum bi kaç ay dinlen ilaçların etkisi devam edebilir dedi beklicez artık hayırlısıyla inşallah tez zamanda bizde haöişler ısmına yazılırız:) ama beni listenize eklemeyi unutmuşsunuzsenağlama
ii akşamlar kızlar rahim filmimi çektirdim çok şükür tüplerde herhangi bi problem çıkmadı çok korkuyodum hiç korktuğum gibi olmadı şükürler olsun doktorum bi kaç ay dinlen ilaçların etkisi devam edebilir dedi beklicez artık hayırlısıyla inşallah tez zamanda bizde haöişler ısmına yazılırız:) ama beni listenize eklemeyi unutmuşsunuzsenağlama
yazık ya inşallah çok çok faydası olur... bende bi kere eşime aldırdım tutturdu suyunu içmem belki yerim dedi ama ne yedi ne bişi attım hepsini sonra......
bide sanırım ihtiyacı yok 90 milyondu son aşılamada %60 hareketli dr ona harika filan dedi.... ama bi güç macunu aldık içinde yok yok ona başladı bu ara....
inşallah bu bekleme sürecinde hamile kalırım hayırlısıyla sabırsızlıkla o güzel haberi öğreneceğim günü bekleyeceğim... hep beraber sırayla bu yaz hamile kalırız inşallah hepinizi öpüyorum ii geceler
sonuç gayet iyi gerek yok bence içmesine eşim bardağı gördükce yinemi beni boynuzluyosun diyor :)))))) tövbe hergün nazlanıyor 20 gün kaldı ben kurtulucam inan nazlanıyor bebek gibi hiç bitkillerle arası olmadığı ve tadı kötü olduğu için ben seviniyorum az kalmasına
tatlıcık bu arada tahmini adet tarihim 12 haziran
Şimdi Haziran bAsı gibi aşılama için başlayan kimler var kızlar?
Şimdi Haziran bAsı gibi aşılama için başlayan kimler var kızlar?
Egeli, tatlicik ve ben simdilik bukadariz sanırım tatlicigim ilk sen snda tahminen bn sndada eğelim sanırım mursenin okuduğu dualara başlayalım kızlar 3muz için daha varsa arkadaslar gelebilir nedersinz?
sonuç gayet iyi gerek yok bence içmesine eşim bardağı gördükce yinemi beni boynuzluyosun diyor :)))))) tövbe hergün nazlanıyor 20 gün kaldı ben kurtulucam inan nazlanıyor bebek gibi hiç bitkillerle arası olmadığı ve tadı kötü olduğu için ben seviniyorum az kalmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?