Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende takvimime bakdım şimdi benimde 4. gün başlanmış iğnelere ama b.ç.t kullanmamışdım o zamanlar haberim yoktu bunlardan hatta buradan)))) içini ferah tut

canımm hemen ekliyorum listeye.......

hayırlısıyla kurtulmuşsun ..... bana dr demiştiki rahim filmi sonrası bi çok hasta kendiliğinden hamile kalıyo.... yumurlama günlerini kaçırma bence.....

iyi akşamlar canım bakarsın aşılama olmadan hamiş olursun hsg de kanallar açıldığı için şansın var yani allahın izniyle duaların kabul olur inşallah

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
emenne............................................ hamişşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
murse............................................. hamişşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu..........................
egeli............................................. ............06/06
gamsem....................................................01/06
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87....................
pancar.......................
tatlıcık.......................................... ..........21/06
gül............................
ece............................................... ..........08/05
kayse.............................
özlem..................................
aolzpgeer1.........................
sibel1982...............................................12/06.

maalesef bu ayda bebişi gelmeyen kızlar yeni adet tarihlerinizi güncellermisiniz. listemizi düzenleyelimm........

Son düzenleme:

sonuç gayet iyi gerek yok bence içmesine eşim bardağı gördükce yinemi beni boynuzluyosun diyor :)))))) tövbe hergün nazlanıyor 20 gün kaldı ben kurtulucam inan nazlanıyor bebek gibi hiç bitkillerle arası olmadığı ve tadı kötü olduğu için ben seviniyorum az kalmasına

inşallah bu bekleme sürecinde hamile kalırım hayırlısıyla sabırsızlıkla o güzel haberi öğreneceğim günü bekleyeceğim... hep beraber sırayla bu yaz hamile kalırız inşallah hepinizi öpüyorum ii geceler

Oh ya neguzel hbrler alıyoruz mursecim ALLAH sağlıklı sekilde kucaginada almak nasip etsin maşallah maşallah tebrik eerim cnm bnm

inşallahh hayırlısıyla bebişiniz gelirde oda sende kurtulursun....

insan ne kadar yıpranıyo yok şunumu yesem bunumu içsem napsam....

Allah istese hiç birine gerek yok ama biz işte vesilelere sarılıyoruz elimizden geleni yapıyoruz ... İNŞALLAH RABBİMDE KARŞILIĞINI HEMENCECİK VERİR....

Buarada kızlar Haziran 1-2si gibi hastalancam asilamama az kaldı duaları paylaşalım Haziran bası gibi asilama yapicaklar için ne dersiniz

Egeli, tatlicik ve ben simdilik bukadariz sanırım tatlicigim ilk sen snda tahminen bn sndada eğelim sanırım mursenin okuduğu dualara başlayalım kızlar 3muz için daha varsa arkadaslar gelebilir nedersinz?

Egeli, tatlicik ve ben simdilik bukadariz sanırım tatlicigim ilk sen snda tahminen bn sndada eğelim sanırım mursenin okuduğu dualara başlayalım kızlar 3muz için daha varsa arkadaslar gelebilir nedersinz?

canım tüp bebeğe başlayan arkadaşlarımızda var muhtemelen onlarda katılmak isticek ben bi geçmişe bakıyım bi kaç arkadaş söylemişti nekadar okumak istediklerini.... bi liste oluşturalımm........ ozaman

B'nde bnmkine 2gundur yapmadım hemeroidi vardı buaksam yaptım tekrar 3ayimizda doluyo buay sonu ins iyi sonuclar alırız AALLAH TAN sesi cikmiyo bnmkinin hehe: ) basında bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…