- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.461
hadi bakalım hayırlısı o zaman...
yani aramızda 3-4 gün var...maaşallah murse ile emenne gibiyiz,Allah kısmet ederse aynı zamanlarda bebişimiz olacak...
napıyosun? napıyosun?...
yapma arkadaşım Allah aşkına,bebişine acı,boşver temizliği falan,olduğu kadar olsun...
lütfen bak...ay içime dert olur valla,az mı emek veriyoruz bitanemmlmaz:
bengole merhaba canım seni unutmadım ama belki okuyamazsın diye sen istemeden vermedik sana.
şimdilik 100 ader tefriciye veriyoruz sana okursan dahada veririz.
canım arkadaşım bugün mursenle konuştuk benim kabimde senin anne olacagını söyleyen bir ses var inşallah bu seferde sen bizi sevindirirsin rabbim sanada hayırlı evlat nasip eder inşallah tüm dualarımız sizinle doktorun tüm dediklerine kulak ver ve uygula hayatım senden güzel haberler gelecegine inanıyorum inşallah allahın izni ile bebeyine kavuşursun
tatlıcım, nasılsın? iğnelere başlıyomuşsun,Dualarımız seninle,Allah yardımcın olsun,gelişmelerden haberdar etopuyorumnanaktan
evet canım başlıyorum Allah izin verirse........ 3. günüm pazara geldi diye 5. gün başlıcaz dedi dr
inşallahh yumoşlarım istenilen boyuta gelirr de bebişim bana, ben de bebişime kavuşurum ALLAHIMIN izni ve sizlerin duaları ile..........
hoşgeldin özlem nasılsın hayatım
sağolll canım benim inşallah bu ay herşey yolunda giderde bebeğimde bana gelirr
bakalım yeni bi sürece bismillah dedik Rabbim hayırlısını nasiip etsinn....
sağol güzel dileklerin için çok mutlu oldum inşallah benimle birlikte tüm bekleyen arkadaşlarımda hamiş olur...
canım intenetten duaları buluyorum. şimdi de çıkıcam. hepiniz özellikle de hamilelerimiz kendilerine çok ama çok dikkat etsinler. iş falan yok ona göre..
canım arkadaşım içimden geçenleri söyledim sadece dilerim bebeyin bu defa gelir ve dünyanın en güzel annesi olur bebeyinle ve eşinle mutlu sagluklu ve huzurlu günler geçirisin dilerim rabbim bütün anne olmak isteyen herkesi anne eder ve gözü yaşlı hiçbir bayan kalmaz allah hepinizi güldürsün tüm kalbimle dua edecegim sizlere kendime temedigimdan daha fazla dua edecegim yeterki sizde anne olasınız ve bende o sevincinizle daha mıtlı ve saglıklı bir bebek dünyaya getiriim inşallah herşey gönlünce olsun aminnnnnnnnnnnnnnnn :))))
çok sağol canım,Okulda nöbet tuttuğum günlerde biraz yoruluyorum o kadar.Cumartesi kontrol var,rapor istiycem doktordan.Yazılıları ,kitabı falan bitirdim şükür,inşallah verir bakalım,senden naber canım bu arada?
bide senden Allah binlerce kez razı olsun,burda toplanıp dualar etmemizin sebebi,sensin bitanem...Bütün bunların hatrına,İnşallah... en kısa sürede Rabbim hamiş olmayı nasib etsin,emeklerin için çok sağol....olumunekankayizsmile
canım sadece aşılama değilde tüm anne olmak istiyenler için desek bende haziranda tüp bebek deniycem hayırlısıyla , hatta tedavisiz anne olmak istiyenler şu an beklemede olanalar mesela kartopu özlem yani genel bir niyet yapalımmı; anne olmak isteyen ve bu dualaıda bizimle beraber okuyan gibi
yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000
duaları paylaşalım
gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelİ.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................10 yasin,4 fetih,300nas,300felak,300salavat300 tevhid
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................1 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak ,....................... , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
OKUNAN...................
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
estamp.............................................................................,444 tefriciye......................................................
OKUNAN...............................................................................
bengole............................................................................., 100 tefriciye
OKUNAN...............................................................................................
TOPLAM................41 YASİN , 39 FETİH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3844 TEFRİCİYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHİD , 1000 İHLAS
"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "
Kızlar banada verin dua aşkolsun bensizmi okuyorsunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?