Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
napıyosun? napıyosun?...
yapma arkadaşım Allah aşkına,bebişine acı,boşver temizliği falan,olduğu kadar olsun...
lütfen bak...ay içime dert olur valla,az mı emek veriyoruz bitanemmlmaz:

evet am malesef yapıyorum sonrada yaptıgıma pişman oluyorum inşallah bu defa birşey yapmam allahın izni ile herşey geçer bebyim beni anlar ve asla bırakmaz allah dua ediyorum onu benden almasın diye

bengole merhaba canım seni unutmadım ama belki okuyamazsın diye sen istemeden vermedik sana.

şimdilik 100 ader tefriciye veriyoruz sana okursan dahada veririz.

çok çok tşk ne demek ben okuyacagım bebeyim ugur getirdi ve bütün dualarda beni unutmayın azda olsa okyacagım tamam mı tatlım kendine iyi bak seni çok özledim hele sohpetini ah nerelerdesin birtürlü den gelemiyoruz yaa

sağolll canım benim inşallah bu ay herşey yolunda giderde bebeğimde bana gelirr
bakalım yeni bi sürece bismillah dedik Rabbim hayırlısını nasiip etsinn....

sağol güzel dileklerin için çok mutlu oldum inşallah benimle birlikte tüm bekleyen arkadaşlarımda hamiş olur...

tatlıcım, nasılsın? iğnelere başlıyomuşsun,Dualarımız seninle,Allah yardımcın olsun,gelişmelerden haberdar etopuyorumnanaktan

evet canım başlıyorum Allah izin verirse........ 3. günüm pazara geldi diye 5. gün başlıcaz dedi dr
inşallahh yumoşlarım istenilen boyuta gelirr de bebişim bana, ben de bebişime kavuşurum ALLAHIMIN izni ve sizlerin duaları ile..........

innnşallah canım aminnnn, koca koca yumişlerin olur:))) öptüm

canım arkadaşım içimden geçenleri söyledim sadece dilerim bebeyin bu defa gelir ve dünyanın en güzel annesi olur bebeyinle ve eşinle mutlu sagluklu ve huzurlu günler geçirisin dilerim rabbim bütün anne olmak isteyen herkesi anne eder ve gözü yaşlı hiçbir bayan kalmaz allah hepinizi güldürsün tüm kalbimle dua edecegim sizlere kendime temedigimdan daha fazla dua edecegim yeterki sizde anne olasınız ve bende o sevincinizle daha mıtlı ve saglıklı bir bebek dünyaya getiriim inşallah herşey gönlünce olsun aminnnnnnnnnnnnnnnn :))))

aminnnn canım benimm Allah razı olsunn dualarını kabul etsinn.......
inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür....
çok sağol sizlerin duası benim için çok önemli tekrar ALLAHIM RAZI OLSUN ..... bebeğinle , eşinle birlikte uzun hayırlı ömürler sür inşallah.....

Allah hepimizden razı olsun canım. sebeb olabildimse ne mutlu bana. Yüce Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000

duaları paylaşalım

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelİ.........................10 yasin,10 fetih, 300 nas ,300felak, 1000 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................1 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak ,....................... , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
OKUNAN...................
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
estamp.............................................................................,444 tefriciye......................................................
OKUNAN...............................................................................
bengole............................................................................., 100 tefriciye
OKUNAN...............................................................................................

TOPLAM................41 YASİN , 39 FETİH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3844 TEFRİCİYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHİD , 1000 İHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "

evet canım haklısın önckiler gibi genel biniyet belirleyelim herkes nasiplensin duamızdan..iyi düşündün yerimseniben

6 adet fetihim kalmışdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…