Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
egeli canım tefriciyeye cuma başlıyoruz. herzamanki gibi.cuma başlar cuma bitiririz. ozamana kadar diğer dualarda biterse topluca duasını yaparız haftaya cumaya.

tamam canım cuma başlar ve bitiririm c.tesi pazar yokum p.tesi misafir gelecek yatılı sonra tedavim başlıycak o yüzden pınarla paylaştım canım

Mursecim çok sevindim allah ım kalp atışını duymayıda kucağına almayıda nasip etsin.... Canım çok sevindim anlatamam.... Darısı bizlerin başına...

amin canım saol Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.herşeyin vakti zamanı var vakti gelince sende bu duyguyu tadıcaksın ben buna çok inanıyorum dualarım sizlerle tekrar aşılama yaptırıyosun bu sefer Allah yüzünü güldürsün canım arkadaşım ..

günaydın kızlar..... mursecim nasılsın kayseden ve emenneden haber varmı... birde aren vardı.... onlardan haberiniz varmı....

hayırlı bir şekilde inşaallah..... dediğin gibi herşeyde bir hayır kısmet vardır.. zamanda tabiki son aşılama denememi yapacağım haziran 9da olmazsa temmuzda güzel bir tatil ağustosda tüp bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…