Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sensiz olurmu hiç benim 1000 tefriciyeden alırsan sevinirim cumamı başlanacak tefrice olduğu için birde 1 haftada bitecekmi hepsi

canım 500nü alırım... Ne zaman başlıyor başladımı.... Birde 1 2 fetih 1 yasin de veren olursa alırım ama zaman önemli ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor...

canım 500nü alırım... Ne zaman başlıyor başladımı.... Birde 1 2 fetih 1 yasin de veren olursa alırım ama zaman önemli ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor...

akşam gamsem istedi bugünde paylaşıldı yeni yani benden 3 fetih al ozaman bende 10 vardı çünkü tefriceyi 500 500 paylaşalım o duayı cuma başlıyordukya onun için sordum sanırım 1 hafta içinde bitecek aslında estamp biliyor en doğrusunu

Mursecim çok sevindim allah ım kalp atışını duymayıda kucağına almayıda nasip etsin.... Canım çok sevindim anlatamam.... Darısı bizlerin başına...

maşallah bugün ne sohbet olmuş..baya kalabalıkmış buralar..tatlıcık çok teşekkür ederim canım unutmamışsın beni...sayfaları okudukça bana kalmadımı diye üzülmüştüm..ALLAHım iş.bu dualarlaada hamiş haberlerini katlarız...

tamam 3 fetih 500 tefriciye aldım.... Yasin ve diğer dualardan verecek olan olursa alırım..... Ben kendim için önümüdeki ay başlayacağım... Ablamın doğumu aradan çıksın.... Allah ım şimdiden kabul etsin...

yok canım ablamın doğumuna az kaldı iyice ağırlaştı ona yardıma gidiyorum.... Haftaya çarşambada annem gelecek biraz bu aralar koşturmacayla geçiyor o nedenle bağlanamıyorum.....

ALLAH sag saglim kucagına almak nasip etsin inş..tatlı telaşlar desene...bebişiniz kız mı erkek mı:)

kartopunun bugün yazdığını okudum tefriceyi cuma başlasın demişdim haftaya perşembeye kadarmış yani öncekiler gibi yani onun zamanı varmış

allah sag saglim kucagına almak nasip etsin inş..tatlı telaşlar desene...bebişiniz kız mı erkek mı:)

bebişe kız dediler de süpriz olabilir son anda:) herkes erkek diyor erkek karnı heheheh kız karnı yayvarn oluyor erek karnında karın öne büyüyor diyorlar:) bakalım doğsun göreceğiz... Ama işin kötüsü dğum dokuzunda ben de tam ogün hastalanacağım benim aşılamayla çakışacak bakalım artık...

hayırlısı canım..kız erkek saglıklı olsunda..sen buay ara vericeksin diye biliyordum..hayırlısı hakkında inş..bu sefer bekletmez melegin seni ve bizleri..

kızlar bende çıkıyorum dualara yarın başlıyorum..rabbim kabul etsin..tefriciye de cuma balıyorum inş..hepinizi öpüyorumm..

yasin 41
fetih 41
nas 1000
felak 1000
salavat 1000
tefriciye4444
tevhit 1000
ihlas 1000

duaları paylaşalım

gamsem.....................2yasin , 3fetih ,100 nas ,100felak, 100 tefriciye , 100 salavat ,100 tevhid.., 100ihlas
OKUNAN..................
Egelİ.........................10 yasin,7 fetih, 300 nas ,300felak, 500 tefriciye, 300salavat ,300 tevhid
OKUNAN..................10 yasin,4 fetih,300nas,300felak,300salavat300 tevhid
enepInAr......................3 yasin, 3 fetih , ..........................., 500 tefriciye...........
OKUNAN
Tatlıcık.......................3yasin..,.2..fetih, 100 nas.,100felak , 100 tefriciye , 100salavat , 100tevhid, 100ihlas
OKUNAN...................
kartopu......................2 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN..................1 yasin , 1 fetih , 100 nas , 100 felak ,....................... , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
bjközlem....................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid
OKUNAN....................
gül1973......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 100 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 100 ihlas
OKUNAN.................
ecrin87......................5 yasin , 5 fetih , 100 nas , 100 felak , 200 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 200 ihlas
OKUNAN...................
emenne.....................3 yasin................100 nas , 100 felek , 250 tefriciye , 100 salavat , 100 tevhid , 50 ihlas
OKUNAN..................
ece006......................3 yasin , 3 fetih,............................... , 100 tefriciye.................................... , 50 ihlas
OKUNAN..................
esra1616.......................................... ................................, 250 tefriciye ....................................,250 ihlas
OKUNAN............................................ ..............................
murse....................................., 1 fetih ,............................, 1000 tefriciye...................................., 50 ihlas
OKUNAN............................................ ...............................
estamp............................................ .................................,444 tefriciye......................................... .............
OKUNAN............................................ ...................................
bengole........................................... .................................., 100 tefriciye
OKUNAN............................................ .................................................. .

TOPLAM................41 YASİN , 39 FETİH , 1000 NAS , 1000 FELAK , 3844 TEFRİCİYE , 1000 SALAVAT , 1000 TEVHİD , 1000 İHLAS

"BANA VE BU DUADA BANA YARDIM EDEN KARDEŞLERİME TEZ VAKİTTE BU DÜNYADA ANNE OLMAYI HAYIRLI KIL YARABBİM "

Pınar bende sana 3 adet yasin verdim canım. senide listeye ekledik.

bu arada bebişiniz hayırlı uğurlu olsun.biran önce sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

egeli canım tefriciyeye cuma başlıyoruz. herzamanki gibi.cuma başlar cuma bitiririz. ozamana kadar diğer dualarda biterse topluca duasını yaparız haftaya cumaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…