- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.481
sensiz olurmu hiç benim 1000 tefriciyeden alırsan sevinirim cumamı başlanacak tefrice olduğu için birde 1 haftada bitecekmi hepsi
canım 500nü alırım... Ne zaman başlıyor başladımı.... Birde 1 2 fetih 1 yasin de veren olursa alırım ama zaman önemli ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor...
akşam gamsem istedi bugünde paylaşıldı yeni yani benden 3 fetih al ozaman bende 10 vardı çünkü tefriceyi 500 500 paylaşalım o duayı cuma başlıyordukya onun için sordum sanırım 1 hafta içinde bitecek aslında estamp biliyor en doğrusunu
pınarcım nerelerdesin sen ??bi sorun yok inş.
yok canım ablamın doğumuna az kaldı iyice ağırlaştı ona yardıma gidiyorum.... Haftaya çarşambada annem gelecek biraz bu aralar koşturmacayla geçiyor o nedenle bağlanamıyorum.....
tamam 3 fetih 500 tefriciye aldım.... Yasin ve diğer dualardan verecek olan olursa alırım..... Ben kendim için önümüdeki ay başlayacağım... Ablamın doğumu aradan çıksın.... Allah ım şimdiden kabul etsin...
allah sag saglim kucagına almak nasip etsin inş..tatlı telaşlar desene...bebişiniz kız mı erkek mı:)
bebişe kız dediler de süpriz olabilir son anda:) herkes erkek diyor erkek karnı heheheh kız karnı yayvarn oluyor erek karnında karın öne büyüyor diyorlar:) bakalım doğsun göreceğiz... Ama işin kötüsü dğum dokuzunda ben de tam ogün hastalanacağım benim aşılamayla çakışacak bakalım artık...
sağol canım pınarla paylaştık ama listeyi düzenlemek aklıma gelmemişdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?