- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.521
herkese güneşli bir bursa sabahından bol gülücüklü günaydınlar.....
kendine ve bebişimize dikkat et canım
ay çok sevindim...... allah ım sanada murseyede gönlünüzde yatan evladı sağlıklı sıhatli olarak nasip eylesin..... çok mutlu oldum.... emenne senim kacımcı denemmendi.....
ederim canım cuma günü yola çıkıcam ankardayımya istanbula gidicem evimi çok özledim ..
canım bende aynı senin gibi çok üşüyorum özellikle akşamları donacak gibi oluyorum birde hemen uyuyorum başka da bir değişiklik yok bende sen progestanı kullanmıyormusun artık bana devam etmemi söyledi doktorum
kızlar bişey sorucam ben haziranın 11 de sakaryada erkek kardeşimin düğününe gitmeyi planlıyorum hani yeni hamileyim ya yolculuk sakıncalı değildir inşallah düşüncelerinizi söylermisiniz lütfen
bebişin eviyle tanışsın dimi:)))) yola çıkmadan bol bol dua et rahat geçsin yolculuğun canım
canım sakarya yakın bende bu cuma akşamı istanbula geliyorum benim doktorum yazılı kağıt verdi uçak ve araba yolculuğu yapabilirsin diye..
kızlar bu dualar bitsin birde anne lerimiz için okuyalım.. hamiş olanlara bebişlerini kucağına sağlıklı ver diye okuyalım....
kızlar bişey sorucam ben haziranın 11 de sakaryada erkek kardeşimin düğününe gitmeyi planlıyorum hani yeni hamileyim ya yolculuk sakıncalı değildir inşallah düşüncelerinizi söylermisiniz lütfen
etmezmiyim canım sende et geri dönmeyi düşünmüyorum annemde kalıcam eşim zaten 10 günlük fethiyeye gidicek ordan gelince ankaradaki görevini tamamlıcak ...
murseciğim emenne trabzondan sakarya ya gelecek istanbuldan değil canım :)))))))
o yüzden yakın sayılmaz pek
edrim canım cuma sana ve emenneye yasin okuyayım canımkaydirigubbakcemile3
kızlar bu dualar bitsin birde anne lerimiz için okuyalım.. hamiş olanlara bebişlerini kucağına sağlıklı ver diye okuyalım....
saol egelim Allah binkere razı olsun ....Rabbim enkısa zamanda ogüzel yüreğini sevindirsin inşşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?