Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu dualar bitsin birde anne lerimiz için okuyalım.. hamiş olanlara bebişlerini kucağına sağlıklı ver diye okuyalım....

ay çok sevindim...... allah ım sanada murseyede gönlünüzde yatan evladı sağlıklı sıhatli olarak nasip eylesin..... çok mutlu oldum.... emenne senim kacımcı denemmendi.....

sağol canım Rabbim tez zamanda bütün arkadaşlarımıza tabi sanada nasip etsin inşallah
benim 2. denememdi canım

kızlar bişey sorucam ben haziranın 11 de sakaryada erkek kardeşimin düğününe gitmeyi planlıyorum hani yeni hamileyim ya yolculuk sakıncalı değildir inşallah düşüncelerinizi söylermisiniz lütfen

canım bende akşamları üşüyorum vallahi battaniyeyle dolaşıyorum ama ben üşütmüştüm ondan heralde boğazımda şiş dün ve ondan önceki gün kasık bel karın oldu şimdi rahat uyandım bişey yok heralde belirtisiydi aynı adet ağrısı gibi benim progestanım bitmişti dün doktorumu aradım devam et dedi 2 hafta sonra keseye bakalım dedi ..

kızlar bişey sorucam ben haziranın 11 de sakaryada erkek kardeşimin düğününe gitmeyi planlıyorum hani yeni hamileyim ya yolculuk sakıncalı değildir inşallah düşüncelerinizi söylermisiniz lütfen

canım sakarya yakın bende bu cuma akşamı istanbula geliyorum benim doktorum yazılı kağıt verdi uçak ve araba yolculuğu yapabilirsin diye..

bebişin eviyle tanışsın dimi:)))) yola çıkmadan bol bol dua et rahat geçsin yolculuğun canım

etmezmiyim canım sende et geri dönmeyi düşünmüyorum annemde kalıcam eşim zaten 10 günlük fethiyeye gidicek ordan gelince ankaradaki görevini tamamlıcak ...

kızlar bu dualar bitsin birde anne lerimiz için okuyalım.. hamiş olanlara bebişlerini kucağına sağlıklı ver diye okuyalım....

pınarcığım zaten niyetimiz hepimizikapsıyor Anne olmayı hayırlı kıl diyoruz.sadece hamile kalalım demiyoruz. ama senin güzel yüreğinden öyle geçtiyse bir sonraki dualarımızı hamileler için yaparız hayatım.

kızlar ben biraz uyucam zaten gözümde arpacık gibi bişey çıkmış acıyo öptüm sizi kib aeo görüşürüz duaları bugün bitiririm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…