Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hı anladım canım benim inş.melegın gelır bu sefer canım hayırlısı olsunn.4 yılmııı çok uzun bisüree inş melegıne tez zamanda kavusursun canım yaa.benım tedavım daha 4ay oldu kafayı yıyecem.allahıma hep dua edıyorum bana sabır ve dayanma gücü versin diyee

kızlar yaaa bişey diyecem sag tarafımda acayıp bı agrı başladı yok boyle bişey neden acaba yumurtluyorum dıyeceme ama bugun adetımın 27.günü bu kadar gec yumurtlama olmaz herhaldee gercı yumurtlasan c.tesi doktor gorurdu herhalde dimi.ama agrım cok fazla

iyiyiz canımm sen nasılsın ..... kızlara çizelge hazırladım sanada istermisinnn:))))))))))

son adet tarihini ve bebeğin için bişiler yaz:)))

yazı olarak ta bunu yazabilirmiyiz

canım yavrum baban ve annen seni yolun sonunda dört gözle bekliyor ne olur bizi yarıyolda bırakma gel seni çok seviyoruz

ben iyim canım düne göre daha iyiyim seni sormalı sen nasılsın inşallah sırada kartopu gül tatlıcık ve senden anne olursunuz tüm dualarımız sizinle canım arkadaşlarım

aman iyi ol cnaım benım.bend eiyim ama sag tarafımda bi agrı var neyin nesi anlamdım valla.sagol canım güzel dileklrin için allah razı olsun bitanemm.

aman iyi ol cnaım benım.bend eiyim ama sag tarafımda bi agrı var neyin nesi anlamdım valla.sagol canım güzel dileklrin için allah razı olsun bitanemm.

canım tüm dilegim anne olamk isteyen ve evlat hasretiyle yanım tutuşunlar geceleri uyanıp anne olamadıgına kahreden bayanların hepsi anne olmasını istiyorum evlatsızlıgın bir eve nekadar huzursuzluk getirdigini biliyorum her nekadar eşim bana yansıtmasada ben çok üzüldüm dilerim evlat özleminiz en kısa zamanda geçer ve anne olursunuz senden kendine dikkat et tatlım

amin cnaım amin inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…