- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.641
kızlar ben çıkıyorum saat gelmiş.hepinize iyi akşamlar, girebilirsem akşam tekrar girerim. listeyi düzelttim. eksik varsa yenilersiniz.
hepinizi öpüyorum.
slm kızlar nasılsınız_???
evet canım herşey minik meleklerimiz için:)))
bendeki tam olarak pko sayılmıyomuş canım.... Hep dr'lar sizin kendiliğinden çocuğunuz olur diyo ama olmuyo... 2 yıldır süt le alakalı prolaktin hormonum hep yükseliyo oda gebeliği biraz engelliyo .... Yani bitürlü kendiliğimizden denk getiremedik 4 yıldır
gerçi 1 düşük olayı var ama işte bilmiyorum inşallah bu sefer tutar....
iyiyiz canımm sen nasılsın ..... kızlara çizelge hazırladım sanada istermisinnn:))))))))))
son adet tarihini ve bebeğin için bişiler yaz:)))
iyiyiz canımm sen nasılsın ..... kızlara çizelge hazırladım sanada istermisinnn:))))))))))
son adet tarihini ve bebeğin için bişiler yaz:)))
bengole nasılsın canım
çok teşekürler canım kardeşim isterim
adet tarihim 23 mart 2010 son adet tarihim 6 mart
yazı olarak ta bunu yazabilirmiyiz
canım yavrum baban ve annen seni yolun sonunda dört gözle bekliyor ne olur bizi yarıyolda bırakma gel seni çok seviyoruz
tam anlamadım canım 23 mart mı yoksa 6 martmı enson adet gördüğün gün?
bide bebeğin için bişiler yaz annesi çizelgede görünsün:)
canım 23 başlama tarihi 26 bitiş tarihi
ben iyim canım düne göre daha iyiyim seni sormalı sen nasılsın inşallah sırada kartopu gül tatlıcık ve senden anne olursunuz tüm dualarımız sizinle canım arkadaşlarım
bu biraz uzun olmuş canım daha kısa olursa sanırım daha iyi olucak:)))
aman iyi ol cnaım benım.bend eiyim ama sag tarafımda bi agrı var neyin nesi anlamdım valla.sagol canım güzel dileklrin için allah razı olsun bitanemm.
canım tüm dilegim anne olamk isteyen ve evlat hasretiyle yanım tutuşunlar geceleri uyanıp anne olamadıgına kahreden bayanların hepsi anne olmasını istiyorum evlatsızlıgın bir eve nekadar huzursuzluk getirdigini biliyorum her nekadar eşim bana yansıtmasada ben çok üzüldüm dilerim evlat özleminiz en kısa zamanda geçer ve anne olursunuz senden kendine dikkat et tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?