Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısıyla Rabbim vericek ve önümüzdeki ay kendi çizelgesini yapıcak inşallah hislerimde yanılmam.........

ayyyyyy inşallahhh valla siz böyle dedikçe acaip heyecanlanıyorumm......

inşşallahh Rabbim gönlümüzdekini verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bide dualara başlayabilseydim çok sabırsızlanıyorummm.......

Süper oldu çizelgeler tatlıcık eline sağlık çiçek açtı sayfalarımız

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt evet dimi sayfalar renklendi ne kadar hamiş okadar renkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallahh seninkinide hazırlamak nasip olur canım benim:Saruboceq:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt evet dimi sayfalar renklendi ne kadar hamiş okadar renkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallahh seninkinide hazırlamak nasip olur canım benim:Saruboceq:

İnşallah bitanem Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı nasip kılar :Saruboceq: haziranda en az 4-5 hamilemiz çıkacak bence tüm kalbimle inanıyorum

canım inşallah gerçekten okadar çok istiyorumki hepinizin bu duyguyu yaşamanızı Allahtan umut kesilmez ve bu okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine vericek rabbim inanıyorum açılan avuçları boş çevirmez Allahım ... ve inanın bu topiği yani bizlerin birleşmesiyle bu duaları vesile etti belki burada buluşmasaydık bukadar elbirliğiyle duarımız olmucaktı şükür Rabbime ..herşeyin vakti zamanı var vakti gelmeyen hiç bişey olmuyo..

kızlar mesai bitti ben çıkıyorum
gece giremeye bilirim serum takacahım kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum allah sizinle olsun bebeyi olanları korusun bebeyi olmayanlarada bebek verisin inşallah

kızlar mesai bitti ben çıkıyorum
gece giremeye bilirim serum takacahım kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum allah sizinle olsun bebeyi olanları korusun bebeyi olmayanlarada bebek verisin inşallah

aminn canım hoşçakalll.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnşallah bitanem Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı nasip kılar :Saruboceq: haziranda en az 4-5 hamilemiz çıkacak bence tüm kalbimle inanıyorum

ay evet inşallah benim kalbimdende öyle geçiyo hatta dilimin ucunda isimler ama yinede Rabbim bilir tabiki gülcüm sende kesin varsın.....ama

evet canım çok haklısın...... kartopu da sağolsun Rabbim onada en kısa zamanda evladını hayıla nasip etsin......

rabbim dualarımızın hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah:Saruboceq:

ay evet inşallah benim kalbimdende öyle geçiyo hatta dilimin ucunda isimler ama yinede Rabbim bilir tabiki gülcüm sende kesin varsın.....ama

canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın dualarımız vesilesiyle hepimizi anne kılsın zor dönemlermiş insan yaşamadan kestiremiyor beklemek olumsuz haber almak her defasında insan üzülüyor. ama sizler umut oldunuz bize burda hep beraber bi amaç için dua etmek çok güzel artık bundan sonrasıda kısmet heralde bitanem hepimiz için

kızlar merhaba geçmişi okuyordum içim kıpır kıpır oldu sayenizde iyiki varsınız.. hamiş kalanları duydukça nasıl seviniyorum.... gül canım senin tedavi nasıl gidiyor karşılaşamıyoruz.. ablamın doğumuna az kaldığından ona gidip geliyorum... pazarteside annem gelecek memleketden artık bir hafta giremem önümüzdeki hafta ama duaları şimdiden okunmuş bilin giremesemde mutlaKA okurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…