- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.681
tamam canım etmeye çalışıyorum sende dikkat et ve sende benim yiğenime iyi bak amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş....
hayırlısıyla Rabbim vericek ve önümüzdeki ay kendi çizelgesini yapıcak inşallah hislerimde yanılmam.........
hayırlısıyla Rabbim vericek ve önümüzdeki ay kendi çizelgesini yapıcak inşallah hislerimde yanılmam.........
Süper oldu çizelgeler tatlıcık eline sağlık çiçek açtı sayfalarımız
bende öyle tahmin ediyorum tatlıcık bu defa sıra onda diye düşünüyorum inşallah yanılmayız
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt evet dimi sayfalar renklendi ne kadar hamiş okadar renkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
inşallahh seninkinide hazırlamak nasip olur canım benim:Saruboceq:
Süper oldu çizelgeler tatlıcık eline sağlık çiçek açtı sayfalarımız
ayyyyyy inşallahhh valla siz böyle dedikçe acaip heyecanlanıyorumm......
inşşallahh Rabbim gönlümüzdekini verir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bide dualara başlayabilseydim çok sabırsızlanıyorummm.......
gülcüm darısı seni başına hayatım sende bize güzel haber veririsin inşallah en kısa zamanda
İnşallah bitanem Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı nasip kılar :Saruboceq: haziranda en az 4-5 hamilemiz çıkacak bence tüm kalbimle inanıyorum
kızlar mesai bitti ben çıkıyorum
gece giremeye bilirim serum takacahım kendinize çok iyi bakın hepinizi çok seviyorum allah sizinle olsun bebeyi olanları korusun bebeyi olmayanlarada bebek verisin inşallah
bende öyle tahmin ediyorum tatlıcık bu defa sıra onda diye düşünüyorum inşallah yanılmayız
İnşallah bitanem Allah hepimizi hayırlısıyla anne olmayı nasip kılar :Saruboceq: haziranda en az 4-5 hamilemiz çıkacak bence tüm kalbimle inanıyorum
canım inşallah gerçekten okadar çok istiyorumki hepinizin bu duyguyu yaşamanızı Allahtan umut kesilmez ve bu okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine vericek rabbim inanıyorum açılan avuçları boş çevirmez Allahım ... ve inanın bu topiği yani bizlerin birleşmesiyle bu duaları vesile etti belki burada buluşmasaydık bukadar elbirliğiyle duarımız olmucaktı şükür Rabbime ..herşeyin vakti zamanı var vakti gelmeyen hiç bişey olmuyo..
kızlar Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmm dualarınız için hepinizden Allah razı olsun ...
ay evet inşallah benim kalbimdende öyle geçiyo hatta dilimin ucunda isimler ama yinede Rabbim bilir tabiki gülcüm sende kesin varsın.....ama
senın adına cok cok cok sevindim.TEBRİK EDERİM :sm_cool: sağlıklı sıhhatli kucağına almak,büyütmek nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?