- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.661
hoşgeldin mursen nasılsın canım_?
kızlar yaaa bişey diyecem sag tarafımda acayıp bı agrı başladı yok boyle bişey neden acaba yumurtluyorum dıyeceme ama bugun adetımın 27.günü bu kadar gec yumurtlama olmaz herhaldee gercı yumurtlasan c.tesi doktor gorurdu herhalde dimi.ama agrım cok fazla
http://lbdf.lilypie.com/rnUQp3.png
bengole kullanıcı panelinede profil ayarlarındaki çizelge kısmına kopyala ve yapıştır canım
bakalım beğenicekmisin:)
hı anladım canım benim inş.melegın gelır bu sefer canım hayırlısı olsunn.4 yılmııı çok uzun bisüree inş melegıne tez zamanda kavusursun canım yaa.benım tedavım daha 4ay oldu kafayı yıyecem.allahıma hep dua edıyorum bana sabır ve dayanma gücü versin diyee
ben iyim canım düne göre daha iyiyim seni sormalı sen nasılsın inşallah sırada kartopu gül tatlıcık ve senden anne olursunuz tüm dualarımız sizinle canım arkadaşlarım
canım denedim bakalım olacak mı
şükür iii canım sen nasılsın?
tatlııck hepimizin çizelgesi senden hayırlısıyla :) tabi kendi çizelgenide yaparsın inşallah
ayyyy inşallah canım hepimiz hamiş olsak ne güzel olur topik rengarenk çizelgelerle dolar ::)))))
evet canım 4 yıl olmasına 2 ay kaldı ilk 2 yıl nasılsa olur dedik ama olmadı ozamanlardan beri öyle dr git gel ... klomen ve benzeri ilaçlarla yumurta takipleri, testler , rahim filmi, birkez aşılama. ama bi türlü olmadı tek tesellim yaşım inşallah Rabbim bu sefer nasip eder..... inşallah hepimize nasip eder ......
canım benim ya inşallah eşine size evlilik yılı hediyesi olarak gelir bebişiniz bizmde haziranın 24 bana ve eşime beleğim geldi Allahtan senin içinde diliyorum meleğin hayırlısyla gelir inş ...
canım Allah razı olsun güzel dileklerin için güzel anneler sizde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :Saruboceq: bengolecim şu anda her gün 6 tane ilaç içiyorum 2 haziranda lucrine başlıycam tüp bebek için hayırlısı hepimiz için
inşallah canımm yaaa inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:) RABBİM eşinle bebeğinle sevdiklerinle birlikte uzun sağlılıklı hayırlı bi ömür nasip etsin.....:Saruboceq:
canım dikkat et kendine bak yegenim sana emanet allah hayırlısıyla kucagına alacagın günüde nasip eder inşallah
belki üşütmüşsündür canım veya adet olucaksın diye başlamış ağrılar olabilir dikkat et kendine...
ya kızlar bu öksürüğü napıcam bi fikri olan varmı ne iyi gelir egelim karanfil demişti başka ne önerirsiniz..
evet canım 4 yıl olmasına 2 ay kaldı ilk 2 yıl nasılsa olur dedik ama olmadı ozamanlardan beri öyle dr git gel ... klomen ve benzeri ilaçlarla yumurta takipleri, testler , rahim filmi, birkez aşılama. ama bi türlü olmadı tek tesellim yaşım inşallah Rabbim bu sefer nasip eder..... inşallah hepimize nasip eder ......
tatlıcık cizerge için çok ama çok teşekürler rabbim sanda hayırlı evlatlar nasip ederde kendin içinde çizerge hazırlayacagın günlerin olur inşallah allah sana ve eşine nortopu gibi bebişler veriri inşallahhhhhhh
inşallah canımm yaaa inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:) RABBİM eşinle bebeğinle sevdiklerinle birlikte uzun sağlılıklı hayırlı bi ömür nasip etsin.....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?