Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

belki üşütmüşsündür canım veya adet olucaksın diye başlamış ağrılar olabilir dikkat et kendine...

ya kızlar bu öksürüğü napıcam bi fikri olan varmı ne iyi gelir egelim karanfil demişti başka ne önerirsiniz..

evet canım 4 yıl olmasına 2 ay kaldı ilk 2 yıl nasılsa olur dedik ama olmadı ozamanlardan beri öyle dr git gel ... klomen ve benzeri ilaçlarla yumurta takipleri, testler , rahim filmi, birkez aşılama. ama bi türlü olmadı tek tesellim yaşım inşallah Rabbim bu sefer nasip eder..... inşallah hepimize nasip eder ......

ben iyim canım düne göre daha iyiyim seni sormalı sen nasılsın inşallah sırada kartopu gül tatlıcık ve senden anne olursunuz tüm dualarımız sizinle canım arkadaşlarım

canım Allah razı olsun güzel dileklerin için güzel anneler sizde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah :Saruboceq: bengolecim şu anda her gün 6 tane ilaç içiyorum 2 haziranda lucrine başlıycam tüp bebek için hayırlısı hepimiz için

canım benim ya inşallah eşine size evlilik yılı hediyesi olarak gelir bebişiniz bizmde haziranın 24 bana ve eşime beleğim geldi Allahtan senin içinde diliyorum meleğin hayırlısyla gelir inş ...

canım benim ya inşallah eşine size evlilik yılı hediyesi olarak gelir bebişiniz bizmde haziranın 24 bana ve eşime beleğim geldi Allahtan senin içinde diliyorum meleğin hayırlısyla gelir inş ...

inşallah canımm yaaa inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şimdiden evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun:) RABBİM eşinle bebeğinle sevdiklerinle birlikte uzun sağlılıklı hayırlı bi ömür nasip etsin.....:Saruboceq:

amin inşallah seninde birdegil birdan fazla bebyin olur inşallah şimdiden dikkat et kendine bu arada tedavinde hayırlı olsun en kısa zamanda sonuç alır ve 2. tüp bebek senden gelir hemde 3 adet resimdeki gibi kucagında bebeklerle eşini kapıda karşılarsın inşallah

tatlıcık cizerge için çok ama çok teşekürler rabbim sanda hayırlı evlatlar nasip ederde kendin içinde çizerge hazırlayacagın günlerin olur inşallah allah sana ve eşine nortopu gibi bebişler veriri inşallahhhhhhh

canım dikkat et kendine bak yegenim sana emanet allah hayırlısıyla kucagına alacagın günüde nasip eder inşallah

tamam canım etmeye çalışıyorum sende dikkat et ve sende benim yiğenime iyi bak amin inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş....

belki üşütmüşsündür canım veya adet olucaksın diye başlamış ağrılar olabilir dikkat et kendine...

adet olamam sanmıyorum çünkü ilaçsız adet olamıyorum ben.yarın farlutala başlıyacam adete olayım dıyee sonra testler falan iştee.galıba üşüttüm.

ya kızlar bu öksürüğü napıcam bi fikri olan varmı ne iyi gelir egelim karanfil demişti başka ne önerirsiniz..

ya ben bı bıtkı bılıyordum ama unuttum yaa öksuruge cok iyi gelıyordu dur bulayım yazayım sana canım

amin canım amin inş.benımde tek tesellım yasımm

hayırlısıyla Rabbim vericek ve önümüzdeki ay kendi çizelgesini yapıcak inşallah hislerimde yanılmam.........

amin canım cümlemizinkini Rabbim yuvalarımızdan huzuru bereketi eksik etmesin aminn...seninkinide şimdiden kutluyorum bi yastıkda kocayın inşşşşşş torunlarınızı görürsünüz inşşşşşş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…