- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #8.701
evet canım çok haklısın...... kartopu da sağolsun Rabbim onada en kısa zamanda evladını hayıla nasip etsin......
rabbim dualarımızın hürmetine hepimizi sevindirsin inşallah:Saruboceq:
kızlar merhaba geçmişi okuyordum içim kıpır kıpır oldu sayenizde iyiki varsınız.. hamiş kalanları duydukça nasıl seviniyorum.... gül canım senin tedavi nasıl gidiyor karşılaşamıyoruz.. ablamın doğumuna az kaldığından ona gidip geliyorum... pazarteside annem gelecek memleketden artık bir hafta giremem önümüzdeki hafta ama duaları şimdiden okunmuş bilin giremesemde mutlaKA okurum...
canım inşallah gerçekten okadar çok istiyorumki hepinizin bu duyguyu yaşamanızı Allahtan umut kesilmez ve bu okuduğumuz duaların yüzü suyu hürmetine vericek rabbim inanıyorum açılan avuçları boş çevirmez Allahım ... ve inanın bu topiği yani bizlerin birleşmesiyle bu duaları vesile etti belki burada buluşmasaydık bukadar elbirliğiyle duarımız olmucaktı şükür Rabbime ..herşeyin vakti zamanı var vakti gelmeyen hiç bişey olmuyo..
İyim bitanem 2 haziranda lucrin iğnesine başlıycam. yiğenini doğduğunda bizim için koklarsın bitanem. sen ne zaman iğnelere başlıyorsun pınarcım
kesinlikle haklısın ben sizlerle tanışana kadar bir duayı 100 kere okumuş biri değildim.. sizlerle tanışdıkdan sonra daha çok dua eder oldum..... biri bana bir duadan 500 adet okuyacaksın dese söyleyenede kendimede gülerdim... ama şuan ablamın doğumu çıksın tüm duaları okuyacağım ve mevlüdünüde yapacağım insaallah istanbulda olanları da çağırmak nasip olur...
ben bu ayı es geçdim canım..... kontrole bile gitmek içimden gelmedi... ablamın doğumuda tam adetime denk geliyor bu ay da ertelemem sz konusu olabilir....ama ertelemezzsem 9 haziranda hastalanacağım 11 hazirandada iğnelere başlayacağım....
pınarımmm sigarayı bıraktım 8 gün oldu kendime hiç inanamıyordum :))))
bende öyleydim canım dua ediyodum tabiki ama bukadar değil biz birbirimize yakınız bebişlerimizi görmeye geliriz :)))
canım sende iynelere başlamışsın... inşaallah bu defa tutar..... sende hamişim diye müjdeli haberi bizlerle paylaşırsın.....
bende öyleydim canım dua ediyodum tabiki ama bukadar değil biz birbirimize yakınız bebişlerimizi görmeye geliriz :)))
gerçekdenmi çok sevindim.... korkullduğu kadar zor değilmiş dimi...... bende ilk etapda kendime inanamamışdım sonra heheh bu kadar basittide nasıl daha önce bırakmadım diye kendime kızdım.... 1 ayı atlattınmı elinde alışıyor.... sonrası kolay...
inşaallah 9 AY SONRA hayırlı olsuna sendeyim...... aminnnnnnn
hamile hamile buluşup göbüşlerimizi severiz :))))))))))
canım iyim ama tabi hala tam geçmedi birşey yiyip içince eksik bişey varmış gibi yada oruçluyum yanlışlıkla yedim gibi ne bilim garip :) şükür bunada genede
hehehe inşaallah yaz bitmeden sende kartoğuda htabi bende hamiş kalırız murseyi ve başka kim istabuldaysa hep beraber buluşuruz.... düşünsenize ne komik olur 4 5 hamiş yanyana:))))))
inşallah canım çok soğol.... inşşallah bende hamileyim yazmak hepimize tüm sabırla bekleyenlere içinde banada nasip olur..... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hehehe inşaallah yaz bitmeden sende kartoğuda htabi bende hamiş kalırız murseyi ve başka kim istabuldaysa hep beraber buluşuruz.... düşünsenize ne komik olur 4 5 hamiş yanyana:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?