- Konu Sahibi KARTOPU344
-
bana sorduysan adetimin 3.günü gidiyorum 25tl veriyorum sonra ilaca başlıyorum5.gün 5günün ardından gidiyorum yumurtalara bakıyor ekstra ödeme yok 10gün içinde gittiğinde sonrada 380 birde 83 iğne 488geliyor ...
ececim ben üniversite hastanesinde yaptırdım banada hsg yapmadan aşılama yaptı doktor
yumurta takibi için ne kadar alıyo doktorun?
benim yumurta takibi 300 aşılama 250 iki ün üst üste yapıyor bide 75 iğne 875 e maloluyor
hangi hastaneye gidiyosun?
ya kızlar sizdeki sorun ne neden olmadığını biliyormusunuz.
benim 1200 mal oldu ilaçlara 600 verdim..ama tamamı bitmedi bi kutu ilacım var..aşılama için 400 dolar verdim.toplam 1200 oda yalan oldu adet olucam belli...
ece niye bukadar umutsuzluğa kapıldın arkadaşım. benide korkutuyorsun. bende ümitsizliğe kapılıyorum seninle beraber. yapma ne olur. inşallah güzel haberi alacağız birlikte
ececim bu kadar olumsuz düşünüp canını yakma her şeyin hayırlısı hamilelik belirtisi adet olma belirtisiyle aynı herkez burda bunu yazıyor canım
evet kartopu doğru söylüyor güzel şeyler düşünelim ben inanıyorum eceden kartopudan hamilelik haberleri alacağız. ilk ikinizin sonuçları belli olacak diye hatırlıyorum. 40 kere söylersek olur bak ece ve kartopu hamile bence :lepi:
kızlar aşılamadan sonra size bakan varmı. kendi işinizi kendinizmi yapanlardamsınız:) ya merak ettim. bazılarına bakan oluyormuş. bakan olanın dahamı çok şansı var açaba bakanı olmayana göre.
aren cim özel değilse neden ayrı şehirlerde yaşıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?