Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım şimdi doktordan geldim şükürler olsun ki HAMİLEYİMMMMMMMM

gamseciğim çok sevindim hayatım. Allah tamamını erdirsin. bak dualarımızı bugün bitirdil ilk hamile haberini senden aldık.

Yüce Rabbim dualarımızı kabul ettiğini seninle bize gösterdi. Allahıma binlerce kere şükürler olsun.

ecrin kendini üzme lütfen. sen tedavine başladın. eşinde yaz sonu ameliyat olacak. dolayısıyla boş boş oturmuyorsun. hem yaşınızda daha çok küçük. belkide eşinin ameliyet olmasına gerek kalmadan hamile bile kalabilirsin. onun için lütfen biraz sabret ve şükret canım.

kızlar ben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kendinize iyi bakın, özellikle hamileler sıcaklarda dikkat edin kendinize.

gamseciğim tekrar hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin hayatım.

Hepinize teker teker teşekkür ederim..... Daha en basından beri yanimdaydiniz...
kimi zaman isyan ettim, kimi zaman dua ettim... Ve meleğim aşılamaya gerek kalmadan geldi bize...

Bundan sonrası için tek duam sizler ve bebislerini hasretle bekleyen anneler için...
Hersey için ama hersey için sonsuz teşekkürler kardeslerim..

Şimdi yaptıklarımızı sıralayayım

Keciboynuzu kuru yaptım esime 3 ay icti 4. Ayda hamile kaldım
tabiki dualarımız ve ben bu ay oncede yazmıştım hiç dusunmedim düşünemedim...
Tadilat temizlik vs. Sadece günleri takip ettim kendimde okadar.. Oda test filan yapmadan ... Biliyosunuz Haziran'da aşılamam vardı.. Başka bisey yapmadım sadece rahim filminin çekildiği ay hamile kalmışım ıslar... Eşimde hareket azlığı vardı bizdeki sorun.. Oda keciboynuzuyka halloldu sanırım RABBıM ENKıSA ZAMANDA SUZLEREDE NASıP ETSıN ıNS

canımmmm benimm çok sevindim hihoyyythihoyyythihoyyyt bitanem Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn......... içindeki ses doğru söylüyomuşş belkide kızın geliyoo:) :CüvCüv:

cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş :))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş .......... 1. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)))))))))) rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ... 2. aşılamada
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem

dogru canım haklısın bazen gelıyorlar işteee.neyse bakalım belkıde dedıgın gıbı amelıyat olmaya gerek kalmadan gelıyormus ebbişim ay ne güzle olur valla.zaten şimdi aklımda bebişi çıkardım eşim amelıyta olana kadar onuda sıkmıycam amelıyat ol ol dıyee ne zama isterse o zaman olsun beklıyecem nasibimde varsa olur zaten herşeyin hayırlısı nasıp kısmet yanı :) bugun tahlıl için kkan verdım haftayada simier testi benım adetımın düzene girene kadar eşimde amelıyat olur herhalde :) hadı hayırlısı :)

güzel dileklerin için sagl canım amin inş. :) demekkı sabretmek lazım bende oyle yapcam inş.

paylasımın için teşekkürler canım bi kez daha ogrendık keçi boynuzunun faydasını :)

gamsem, canım süper bir haber . dün tam işten çıkıcakkken girip görmüştüm bu güzel haberi. şimdi yazmak kısmet oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ay çok heyecanlı ya... dualarımız teker teker kabul oluyor. Çok şükür :teytey:

canım çook sevindim inan senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 3 kez aşılama yaptırdım olmadı bu ay rahim filmi istedi çook korkuyodum ama çektirdim çok şükür bişey çıkmadı inşallah benimde senin gibi olur rahim filminin faydası olur dua et arkadaşım inşallah bizde hayırısıyla böyle güzel haberi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…