- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.141
canlarım şimdi doktordan geldim şükürler olsun ki HAMİLEYİMMMMMMMM
Kartopu canım bİttİ 50 salavat ÖpÜyorum allah kabul etsİn İnŞ cÜmleemİzİn dualarını.
gamseye çok sevındım yaaa böyle haberler duydukca çok sevınıyorum ama bi yandanda çok üüzlüyorrr kendim için hiç bişey yapamıyorum tek başıma cabalıyorumm sinirlerim bozuldu birden ve aglıyorum şimdi çıkıyorum sonra grs mafoldumben
gül ,darısı bizim ve tüm isteyenlerin başına arkadaşım
tatlıcık duydun mu bak gamsem de hamileymiş sırasıyla hepimiz olacaz inşallah dualarımız kabul oluyor çok şükür
cimcime_82.......................................h amişşşşşşşş:))
bengole........................................... .hamişşşşşşşşş.........1. tüp bebek.....
estamp............................................ hamişşşşşşşşş ..........1. aşılamada
enepınar.......................................... .........14/05
kartopu
egeli............................................. ............10/05
emenne............................................ hamişşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))..... 2. aşılamada
gamsem............................................hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))))))))))rahim filmi sonrası
ayse.c............................................ .........10/05
ecrin87
pancar
tatlıcık.......................................... ..........21/06
murse............................................. ........hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş... 2. aşılamada
gül
ece............................................... ..........08/05
kayse
özlem
ecrin kendini üzme lütfen. sen tedavine başladın. eşinde yaz sonu ameliyat olacak. dolayısıyla boş boş oturmuyorsun. hem yaşınızda daha çok küçük. belkide eşinin ameliyet olmasına gerek kalmadan hamile bile kalabilirsin. onun için lütfen biraz sabret ve şükret canım.
Hepinize teker teker teşekkür ederim..... Daha en basından beri yanimdaydiniz...
kimi zaman isyan ettim, kimi zaman dua ettim... Ve meleğim aşılamaya gerek kalmadan geldi bize...
Bundan sonrası için tek duam sizler ve bebislerini hasretle bekleyen anneler için...
Hersey için ama hersey için sonsuz teşekkürler kardeslerim..
Şimdi yaptıklarımızı sıralayayım
Keciboynuzu kuru yaptım esime 3 ay icti 4. Ayda hamile kaldım
tabiki dualarımız ve ben bu ay oncede yazmıştım hiç dusunmedim düşünemedim...
Tadilat temizlik vs. Sadece günleri takip ettim kendimde okadar.. Oda test filan yapmadan ... Biliyosunuz Haziran'da aşılamam vardı.. Başka bisey yapmadım sadece rahim filminin çekildiği ay hamile kalmışım ıslar... Eşimde hareket azlığı vardı bizdeki sorun.. Oda keciboynuzuyka halloldu sanırım RABBİM ENKİSA ZAMANDA SUZLEREDE NASİP ETSİN İNS
canım çook sevindim inan senin adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 3 kez aşılama yaptırdım olmadı bu ay rahim filmi istedi çook korkuyodum ama çektirdim çok şükür bişey çıkmadı inşallah benimde senin gibi olur rahim filminin faydası olur dua et arkadaşım inşallah bizde hayırısıyla böyle güzel haberi paylaşırızŞimdi yaptıklarımızı sıralayayım
Keciboynuzu kuru yaptım esime 3 ay icti 4. Ayda hamile kaldım
tabiki dualarımız ve ben bu ay oncede yazmıştım hiç dusunmedim düşünemedim...
Tadilat temizlik vs. Sadece günleri takip ettim kendimde okadar.. Oda test filan yapmadan ... Biliyosunuz Haziran'da aşılamam vardı.. Başka bisey yapmadım sadece rahim filminin çekildiği ay hamile kalmışım ıslar... Eşimde hareket azlığı vardı bizdeki sorun.. Oda keciboynuzuyka halloldu sanırım RABBıM ENKıSA ZAMANDA SUZLEREDE NASıP ETSıN ıNS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?