- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.421
hayılısı olsun canım tüpte şans daha yüksek... inşallah hastalanmassında tatil bebişin seninledir:):ecrin_bebek:
yok canım nerde hafta sonu geldi ve geri gitti onu okadar çook özlüyorumki ve eşime en ihtiyacım olduğu zamanlarda ayrıyız. bundan dolayı çok rahatsız oluyorum sadece bebeğimi düşünüp huzurlu olmaya çalışıyorum 3 hafta daha ayrıyız anlıcağın .ama çoook zor yaa ..
üzülme arkadaşım , senin en hassas dönemlerin şuanda kendini ve içini rahat tutmaya çalış. bak 3 hafta sonra 3 nüz hep beraber olacaksınız inşallah.
tatlıcık bu ay aşılama kaldımı şimdi. olsun bunda da bir hayır vardır bebiş belki bir süpriz yapar sana ve eşine
yok canım nerde hafta sonu geldi ve geri gitti onu okadar çook özlüyorumki ve eşime en ihtiyacım olduğu zamanlarda ayrıyız. bundan dolayı çok rahatsız oluyorum sadece bebeğimi düşünüp huzurlu olmaya çalışıyorum 3 hafta daha ayrıyız anlıcağın .ama çoook zor yaa ..
arkadaşlar ben çıkıyorum , sizinle sohbeti özlemişim. ne olur topiğe girinde muhabbeti arttıralım ,destek olalım birbirimize. ben girebilirsem akşam yine girerim. tatil dönüşü evde de işim çok. ama yinede arada bir girer bakarım sizlere. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar,
arkadaşlar ben çıkıyorum , sizinle sohbeti özlemişim. ne olur topiğe girinde muhabbeti arttıralım ,destek olalım birbirimize. ben girebilirsem akşam yine girerim. tatil dönüşü evde de işim çok. ama yinede arada bir girer bakarım sizlere. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar,
canım benimmm Rabbim yardımcın olsun kolayca zamanı geçirsin... sabret , şükret ya asker olsaydı 3 hafta dediğin nedirki gelir geçer inşallahhhh:Saruboceq:
inşallah canım ya ilk defa 28. gün adet oldum oda ailemin yanındayken geldi aradım doktorumu napiym diye bekle istersen rahat raha tatil yap bu ay dedi bıraktım bende....
bugün soğan kürüne başladım ...... gelecek aya hazırlık olsun diye RABBİMDEN hayırlısı.... pek planladıklarımız olmuyo beklicez bakalım bu ayda inşallah kendiliğinden gelir meleğim......
hayırlısı olsun olsun canım inş. bu ay bebişin kendiliğinden gelir aşılamaya gerek kalmaz ve 2 aydır aşılama yapmak için bekliyosun ama kısmet olmadı herşeyde bi hayır vardır inş. sana süpriz yapar sana meleğin ..
bende çıkıyorum canım meleğine söyle teyzeleri onu ve annesini çok seviyor ve bol bol sağlığınız için dua ediyor diye...... öpüyorum kocaman dikkat et kendine.....
iyi canım şükürler olsun c.tesi kalp atışını gördük eşimle. Rabbim inş sizlerede yaşatır bu duyguyu en kısa zamanda herzaman aklımda ve dualarımdasınız unutmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?