Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

üzülme arkadaşım , senin en hassas dönemlerin şuanda kendini ve içini rahat tutmaya çalış. bak 3 hafta sonra 3 nüz hep beraber olacaksınız inşallah.

üzülme arkadaşım , senin en hassas dönemlerin şuanda kendini ve içini rahat tutmaya çalış. bak 3 hafta sonra 3 nüz hep beraber olacaksınız inşallah.

inşallah. bide evimdende ayrıyım düzenim hepten şaştı gerçekten hamilelik duyguları çok farklıymış.şu zamanları atlatsakta evimize dönsek hayırlısıyla ..

arkadaşlar ben çıkıyorum , sizinle sohbeti özlemişim. ne olur topiğe girinde muhabbeti arttıralım ,destek olalım birbirimize. ben girebilirsem akşam yine girerim. tatil dönüşü evde de işim çok. ama yinede arada bir girer bakarım sizlere. hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar,

tatlıcık bu ay aşılama kaldımı şimdi. olsun bunda da bir hayır vardır bebiş belki bir süpriz yapar sana ve eşine

inşallah canım ya ilk defa 28. gün adet oldum oda ailemin yanındayken geldi aradım doktorumu napiym diye bekle istersen rahat raha tatil yap bu ay dedi bıraktım bende....
bugün soğan kürüne başladım ...... gelecek aya hazırlık olsun diye RABBİMDEN hayırlısı.... pek planladıklarımız olmuyo beklicez bakalım bu ayda inşallah kendiliğinden gelir meleğim......

canım benimmm Rabbim yardımcın olsun kolayca zamanı geçirsin... sabret , şükret ya asker olsaydı 3 hafta dediğin nedirki gelir geçer inşallahhhh:Saruboceq:

tamam canım hayırlı akşamlar bende özlemiştim canım iyi oldu görüşürüz kib

tamam canım öptüm kocaman..... sen yinede çok yorma kendini bakarsın bebişin seninledirr....

canım benimmm Rabbim yardımcın olsun kolayca zamanı geçirsin... sabret , şükret ya asker olsaydı 3 hafta dediğin nedirki gelir geçer inşallahhhh:Saruboceq:

3 haftada önceden vardı bu aralar baya ayrı kaldık neyse sağlık olsun diyorum amin canım asker olsaydı napardım bilemiyorum zaman geçmezdi heralde ..

hayırlısı olsun olsun canım inş. bu ay bebişin kendiliğinden gelir aşılamaya gerek kalmaz ve 2 aydır aşılama yapmak için bekliyosun ama kısmet olmadı herşeyde bi hayır vardır inş. sana süpriz yapar sana meleğin ..

bende çıkıyorum canım meleğine söyle teyzeleri onu ve annesini çok seviyor ve bol bol sağlığınız için dua ediyor diye...... öpüyorum kocaman dikkat et kendine.....

inşallah canım ya bu ay terslik ayı oldu benim içinn Rabbim yardımcımız olsun o neylerse güzel eyler vardır bi hayır diyip iç çekiyorum anca.....boshayallersmile

bende çıkıyorum canım meleğine söyle teyzeleri onu ve annesini çok seviyor ve bol bol sağlığınız için dua ediyor diye...... öpüyorum kocaman dikkat et kendine.....

tamam canım görüşürüz saol canım bizde seni seviyoruz ve sana dua ediyoruz bende öptüm sende kib aeo

sen yokken pek sıkıntımızı yada üzüntümüzü paylaşamadık kimsecikler girmiyor sağ olsun sadece tatlıcık burda kaydirigubbakcemile3 biraz sitem yapıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…