- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.681
aaa evet benim de aklıma gelmişti ama kız mı oluyodu erkek mi hatırlayamamıştım tatlı yiyincede hakkı oluyodu dimi? :)
aaa evet benim de aklıma gelmişti ama kız mı oluyodu erkek mi hatırlayamamıştım tatlı yiyincede hakkı oluyodu dimi? :)
önemli değil kartopum biz burdayız canım....... tatlıcık acaba geç yumurtan oluştu ondan olabilirmi bende merak ettim şimdi iğnelerden olsa herkez vuruluyo ben ilk defa iğne vuruldum ondada tuttu şükür önceki aşılamamda klomen kullanmıştım .
subay hayatım
hım asker eşisin yani..
canımm hesaplıyorum en son dr gittiğimde adetin 21. günüydü ve yumurtam 14mm di dr dediki artık iptal edelim bi sonraki aya yapalım peki dedim bu yumurta kendiliğinden büyümeye devam edermi sanmıyorum dedi.... bende adet olmayı bekledim ve 8 gün sonra oldum ama işte anlattığım gibi oldum ... yani 8 günde yumurta büyüyüp çatlayıp bebek olabilirmi pek ihtimal veremiyorum.... bilmiyorumkismile
bende aşılamadan sonraki ay erken adet olmuştum. normalde 28 günde olurken o zaman 22 günde falan oldum. horman dengimiz bozouluyor tabi. ama inşallah senin üstüne görme olmuştur tatlıcık. istersen bir kan testi yaptır. içinde şüphe kalmasın
evet canım. bekarken hiç asker sevgilim olmamıştı. asker yolu gözlememiştim. şimdi asker bir kocişim var)))))))
evet canım. bekarken hiç asker sevgilim olmamıştı. asker yolu gözlememiştim. şimdi asker bir kocişim var)))))))
kızlar ben çıkmak zorundayım. eve gidince girmeye çalışırım. sık sık girinde muhabbet yapalım biraz. öpüyorum sizleri
Rabbim sizi ayırmasın ... mesleğinde kolaylık versinn :Saruboceq: turkbayragi
aminnnnnnnnn hayatım.
hiçkimseyi sevdiklerinden ve eşinden ayırmasın Yüce rabbim
evettttt.
ben hamile kalınca hem tatlı hem ekşi yiyeceğim, hem hakkıyı(burak), hem ayşeyi (nergiz)
bulacağım kızlar. karar verdim. bu yaştan sonra ikisi birarada olsun bitsin)))))))) zemuszemus
canım bende namaz kılıp gelicem sen burdamısın tatlıcık..
Allah kabul etsin canım bende kalan yasinimi okuyim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?