Aşılama Şubat 2010 Aşılama Yaptıracaklar Burada Buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılamadan sonraki ay erken adet olmuştum. normalde 28 günde olurken o zaman 22 günde falan oldum. horman dengimiz bozouluyor tabi. ama inşallah senin üstüne görme olmuştur tatlıcık. istersen bir kan testi yaptır. içinde şüphe kalmasın

aaa evet benim de aklıma gelmişti ama kız mı oluyodu erkek mi hatırlayamamıştım tatlı yiyincede hakkı oluyodu dimi? :)

evet canım ama benim ablamın 2 oğlu var ikisindede ekşi yiyodu ama oğlu oldu kartopu bu arda bende kızım olusa ilk ismi ayşe koymayı düşünüyoruz..

aaa evet benim de aklıma gelmişti ama kız mı oluyodu erkek mi hatırlayamamıştım tatlı yiyincede hakkı oluyodu dimi? :)

evettttt.

ben hamile kalınca hem tatlı hem ekşi yiyeceğim, hem hakkıyı(burak), hem ayşeyi (nergiz)
bulacağım kızlar. karar verdim. bu yaştan sonra ikisi birarada olsun bitsin )))))))) zemuszemus

canımm hesaplıyorum en son dr gittiğimde adetin 21. günüydü ve yumurtam 14mm di dr dediki artık iptal edelim bi sonraki aya yapalım peki dedim bu yumurta kendiliğinden büyümeye devam edermi sanmıyorum dedi.... bende adet olmayı bekledim ve 8 gün sonra oldum ama işte anlattığım gibi oldum ... yani 8 günde yumurta büyüyüp çatlayıp bebek olabilirmi pek ihtimal veremiyorum.... bilmiyorumkismile

tatlıcık pek umut vermek istemem ama Rabbim nasip etmişse hertürlü olur yeterki ol desin onun hikmeti kudreti çok büyüktür onun için ne mucizeler var bi bilsen ..

muhtemelen benim de öyle oldu heralde hormonlar iyice anormalleşti... bakalım görücez ilerleyen günlerde... keşke olsa ama nebiliyim mantıklı düşününce olmadığına inanıyorum....

evettttt.

ben hamile kalınca hem tatlı hem ekşi yiyeceğim, hem hakkıyı(burak), hem ayşeyi (nergiz)
bulacağım kızlar. karar verdim. bu yaştan sonra ikisi birarada olsun bitsin )))))))) zemuszemus

negüzel ikisi bi arada çıkar geçen hafta dr gittiğimde ultrasyonda dr. önce ikiz dedi sonra baktı tekmiş deyiverdiiiii bende sevinmiştim:))) ama olsun ...şükür tekede..buarda sende kızın olursa nergiz koyucaksın güzelmiş canım..

eşimden bi idrar testi istedim gelirken unutmaz getirirse sabah bi yapıyım bakalım en azından içim rahatlar . bide soğan kürüne başladım 4 gündür Allah muhafaza varsa filan zarar vermiş olmıym...
şu geçen seneki düşükten sonra herşeyi takar oldum ya yine farketmessem diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…