- Konu Sahibi KARTOPU344
-
- #9.661
tefriciyeyi yetiştiremezsek anneme , ağbime söyleyeyim yardım etsinlermi kızlar. pazartesi günü falan bir bakarız duruma artık.
benim eşimde arasıra nöbetlere giriyodu ama ben evde tek kalmak zorunda kalıyodum anneme uzak olduğum için.....evet eşim geldiğinde ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarıcam baya bi naz yapıcam :))çekiceği var benden :)bebek olduğunda annem gelicek yanıma doğum öncesi ve sonrası biraz kalır.
sen fazla okuyamazsın çalışdığın için istersen annen abin okusun yerine ...
annelerimizden Allah razı olsun valla. onlar olmasa nasıl yetişiriz herşeye. Allah hepsine uzun ömür versin. olmayanlarınkininde mekanları cennet olsun inşallah.
Allah bizlerede Anne olmayı nasip etsin hayırlısı ile. bizede evlat sevgisi tatmayı nasip etsin.
yine çok duygusallaştım valla.
ben aldıklarımı bitiririm. pazar eşim nöbetçi o zamanda okuyabilirsem fazladan tefriciye okurum inşallah.olmazsa bende yasine ve fetih surelerine yüklenirim.
tatlıcık ordamısın canım nasılsın ?
burdayım canım iyiyim sen nasılsın... yazdıklarınızı okuyodum Rabbim tez zamanda kavuştursun kocişinle seni... :Saruboceq:
amin canım saol sende katıl sohbet edelim işte herzaman denk gelmiyoruz böyle :)
evet ya bitürlü yakalayamıyoruz birbirimizi .. nazlı kuzu nasıl canın bişiler istiyomu hiç:)
canım ekşi yiyorum devamlı geçende baya bi abartmışım heralde çok turşu yedim onunla kalmadı bide 1 bardak suyunu içtim ama sonrası mide yanmasıyla son buldu bidahada yemem heralde..
canım normalde senin adetin kaçgün sürüyodu inş. Allahtan bi mucize olurda üstüne kalmış olursun.
eşin ne iş yapıyo kartopu ?
canım ekşi yiyorum devamlı geçende baya bi abartmışım heralde çok turşu yedim onunla kalmadı bide 1 bardak suyunu içtim ama sonrası mide yanmasıyla son buldu bidahada yemem heralde..
canım normalde senin adetin kaçgün sürüyodu inş. Allahtan bi mucize olurda üstüne kalmış olursun.
ye ekşiyi yap ayşeyi derler ya :))))))
kız geliyor herhalde murse.
ye ekşiyi yap ayşeyi derler ya :))))))
kız geliyor herhalde murse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?