- Konu Sahibi KARTOPU344
-
slm kızlar ben yeniyim bugün aşılama yaptırdım ama eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı ne oldu şimdi emeklerim boşamı gittibilmiyorumkismile
evet canım uzun süre girmeyince baştan okuyayım dedim gelişmeleri...Malesef benimki yine hüsranla sonuçlandı..Test gününden 1 gün önce regli olunca beta hcg ye hiç gerek duymadım...İnşalllah bir dahakine artık..Umarım güzel sonuçlar alan vardır aramızda..
banucanercim umarım senden güzel haberler alırız da umut olur bize...Allah hepimize o kutsal duyguyu yaşatsın inşalllahh..
evet rapor için de olsa insan umutlanıyor hevesleniyor heyecan içinde bekliyor test gününe kadar düşünme demesi kolay ama aklından çıktığı bir an bile olmuyor..bu arada raporlu ve raporsuz tüp bebek arasında sadece 1000 tl kadar bir fark oluyor onu da aşılama yaparak harcıyorsun aslında...Belki bu sefer tüp bebek deneriz ama bir kaç ay dinlenmek istiyorum hem bu arada aşılmadan kalan kistlerimi atmam gerekecek..Umarım sizlerden güzel ve umutlu haberler alırım da bir gün olacağına dair umutlarım artar...Allahım her isteyene anneliği tattırsın inşallahh..
aşılamanın 14,günü 5,3 çıkmıstı degerim..eyvahedigeldismile
Amin canım, ben de rapor alabilmek için 3. aşılamamı yaptırdım, 8 Martta sonuç alacağım işte, ben de aynı senin gibi bikaç ay ara vericem Mayıs-Haziran gibi başlayacağım tüp bebeğe, bu arada da ben Ankaradayım, Ank.daki tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım fiyat ne kadar diye, biri 3.500 ilaçlar dahil dedi, biri de ilaçlar hariç 3.000 ama durumunuz rapor almaya uygun rapor alırsanız 840 lira ödersiniz ilaçlar hariç, ilaçların da %50 sini devlet karşılar raporunuz olursa dedi, yani bence baya iyi bir miktar, o yüzden bu da tutmazsa peşinden koşturup raporu alıcam, sen de al bence, en az 3 yıllık evli olmak gerekiyor, 3 başarısız aşılama , yanlış hatırlamıyorsam yaş da 23-43 arası mı ne olmalı diyodu
banucanercim buarada yazdıkların umut oldu bana..degerlerim yükselir mi dersin??karnım agrıyo brz brz ama...sende öle diyince..doktorumda dedi 0 olsaydı kesin yok diyebilirdim diye..varsada ne gizemli bebekmiş bee..bi belli etmedi kendini:))))))))
aşılamanın 14,günü 5,3 çıkmıstı degerim..eyvahedigeldismile
canım İnşalllahh hamilesindir, idrarda çıkmaz zaten heralde idrarda çıkması için değerin 50 nin üstünde falan olmalı, sen bekle adet olmazsan Pazartesi ya da Salı tekrarla kan testini, çokta heveslendirmek istemem, sonrasında üzülme diye, ben çok yaşadığım için iyi biliyorum heveslenip heveslenip üzülmenin ne zor olduğunu, ama dediğim gibi 5 in üstü pozitif olma şansın var, bence kan testini tekrarla, değerin katlarsa hamilesin demektir, İnşallahta öyledir
canm ben 9 eylül ünv hastanesine gidiyorum raporun olursa 1050 tl olmazsa 2100tl ilaçlar hariç.İlaç katkı payları da doktorun yazdığı ilaçların ne kadarının devlet tarafından karşılanağı ile ilgili ilk tüp bebekte ilaç farkı hiç ödememiştim.sadece hastaneye 2100 tl yatımıştık.sonra doktorumu değiştirdim aşılma için raporluyken 270 lira fark ödedim.zaten evlilikte 7. yılın içindeyiz ve yaşım 29..Şartlara uyuyorum.belki 3. aşılamayı da yaptırabilirim.ama doktora bir sonraki ay gidicem bakalım ne karar vereceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?